Donpedro én is leszedtem az edonkey-t NAGYON ISTEN :D megtaláltam a cracket :DDDDDD most megyek játszani :D ha jó szólok én egy 1.6 MB-os zip-et szedtem le abba volt két krekk
Szóval sokat nem tudok segíteni, én egyszerűen csak felmentem az edonkey oldalára, leszedtem az overnet gui-t, feltelepítettem, megadtam az egyik vinyómat share-nek, aztán rákerestem a cycling managerre (nem a 3-ra, csak így, ahogy írtam). Ott kilistázta a találatokat és közte volt a két crack.
DE!!
A 7.06 megás változat nekem NEM működött. Ez egy rar file, de a winrar nem ismerte fel.
A másik, vagyis a 10 megás verzió még nem jött le, szóval azt még nem tudom, hogy jó-e.
Még nem tudom, mert még nem jött le... Sajnos piszok lassan jön, bár az egyik már 97%-nál jár, viszont itt sikerült leakadnia. Ha lejött kipróbálom, és szólok, ha működik.
kicsit problémás a dolog, merthogy kanadába kéne átutani a dellát, ami szerintem nem 1-2 nap...
szóval szerintem legjobban jársz ha szólsz a Cyanide-os srácoknak, kérsz egy címet ahova küldheted (az csak Párizs, valószinüleg jóval gyorsabb mint Kanadába) és szerintem küldenek neked egyet.
Ha elmagyaraázod milyen szerencsétlen magyarok vagyunk hogy máshogy nem tudunk hozzájutni...
Legegyszerübb ha a Cyanide fórumon küldesz neki egy pm-et, Storm a neve aki ezzel foglalkozik, könnyű megtalálni, általában naon gyorsan válaszol ilyesmire...
Jut eszembe, Eddie esetleg fel lehetne venni a kapcsolatot a hivatalos site-al, hogy felkerüljön az oldalad a linkjeik közé. Persze, ha nem kivitelezhető, akkor felejtsd el, csak egy ötlet volt.
Figyelj Camenzind, téged is megkérdezlek, nem tudnál valahogy még egy példányt beszerezni? Előre fizetnék, vagy ahogy neked jó. Biztos ki tudnál találni valamit, hogy neked is megérje. Persze nem erőszakoskodom, szóval, ha problémás a dolog, akkor inkább hagyjuk.
Egyébként a névrokonod mit csinál mostanában, már rég nem láttam versenyezni, visszavonult?
Hájsztok!
Nemtom mikor írok legközelebb mer nem leszek itthon...
DE!!!!!!!!!!!!Aróól a qrva warehouse.cjb.hu-ról senki ne töltse le a játékot(cym3).Először elkezdek jáccani,a Baerial islands#4-nél kiakad.Úgy ,hogy semmi eredményÉny,semmi verseny,csak mennek a napok és semmi:((
Na,nembaj újrakezdem a karriert.Nyomom 2 hete 20 szakaszgyőzelem,Bettini vezet az UCP rangliistán,stb... A Giro előtt 2 nappal megint kiakad::(((( Hát ezt a gép bánta:)))
Azt írjátok majd,hogy rakjam föl a pecset.Hát a pecs természertesen nem megy:)
Na ennyit az önsajnálatból(:),majd megkeresem máshol
Hájsztok
Mindegy, nem baj. Valamit majd kitalálok. Bár egyelőre fogalmam sincs, hogy mit.
Tudod, azért ilyen idegesítő ez az összetett idő hiba, mert egyébként jól menne a játék, de pl. volt olyan szakasz ahol két kerekesemmel megszöktem, és a végén 24 perc!!!!! előnnyel értek be, de később a statisztikákban, mégsem ők szerepeltek győztesként, tehát hiába küzdöttem. Már legalább 4, vagy 5 összetett győzelemmel jobban állnék, ha nem lenne ez a hiba. Ehhez képest összesen van kettő, abból is az egyik véletlen. (Rogers is kiesett az egyik szakaszon, és az összetettben ő került előre.)
Asszem csinálok egy új topikot, amiben keresek valakit, aki meg tudja szerezni a progit.
Kösz!
A problémám a következő: nem tudok letölteni a cgc oldalról. Így a legtöbb dolog számomra elérhetetlen:(. mi lehet a probléma?
Munkahelyi a kapcsolat. Lehet hogy valamiért nem engedélyezett valamilyen beállítás?
Gondolom ti is nyomjátok a Career módot, szóval esetleg leírhatnátok, hogy hogy megy. Eljutott már valaki a Giro-ig, vagy a TDF-ig?
Én még csak most értem február végére, és azt hiszem kezd összeállni a dolog. A Valenciai ötnaposon végre megmásztuk az első komoly hegyibefutót. Hááát... Ulrich, Hamilton, Beloki és Basso is nagyon erős volt a végén, el is vertek 3 perccel. (Igaz kicsit el is aludtam a hajránál, ja és Armstrong nem indult.) Ezzel együtt hihetetlen hangulata van, már alig várom a Giro-t.
Viszont a következő szakaszon Vandenbroucke a második kilométernél!! megszökött, és végig is ment egyedül, így 2 perc előnnyel megnyerte a szakaszt. :)))
A legtutibb eredményem az volt, amikor az első három hely egyaránt a miénk lett.
A chronó-n is sikerült már összeszedni egy 7. helyet, de azért ez még mindig nem az igazi.
Összességében véve nem rossz a helyzet: 2 hónap alatt 9 szakaszgyőzelem, közte egy egynapos (a Marseille-i verseny), és két összetett első hely. A zőld, illetve a pöttyös trikókat már nem is számolom, ja és a csapatversenyt is rendre mi nyerjük.
Csak az a rohadt time-bug ne lenne... :(
Továbbra is tartom, hogy amennyiben van eredeti valahol, vevő vagyok rá.
ami az ő sitejukon van azt sajna nem lehet Magyarországról, mert PayPal-lal megy, viszont a Focustól meg lehet rendelni innen is hitelkártyával, viszont az kicsit drágább (kb 5 Euróval) és az franciául van amit meg én nem értek...
Én a másik módszerrel csináltam, egy külföldi ismerős révén aki befizetett nekem PayPal-lal...