szistipisti
Azt megtudhatom, hogy melyik üzletkötőnél veszed át az autód Kovácséknál?
Hazafelé megnézem azt az almazöld csodát, ha kinnáll az udvaron... :)))
sabian
Szistipisti!
Nagyon gratula a géphez!Már nem kell sokat aludni.
Lehet, hogy már irtad valahol lejjebb vagy máshol, de veszel vmi tartozékot is? Pl rijjantó, szőnyeg meg ilyesmi...Mennyi a rijjantó, ha veszel?Texalarm? üdv mopis
jaj-jaj. MENNYI kedvezmenyt adtak? szazalekban...
csak az erdekelne, hogy a fabian 5%-ahoz kepest tobbet vagy kevesebbet..
szent eskuvessel megfogadtam, hogy addig nem veszek oroszlant, amig nem adnak annyi kedvezmenyt, mint a citroennel (7%), eddig a legjobb a fabian 5%-a volt.
Képzeljétek, nekem volt szerencsém. Most tudtam meg, hogy az egyik kereskedő elővételi jogának időpontja lejárta után - egy az utolsó részletig -az én igényeimnek megfelelő autót adott át a Kovácséknak. Úgy, hogy egyenlőre - Magyarországon - az egyetlen almazöld metál fullos prémium zöld belsővel - az enyém lesz. Már a jövő héten!!! A Kovácsékat mindenkinek melegen ajánlom, harcoltak az autómért, a kedvezményt is megadták és 8%(!) THM hitelt is adtak.
remélem lesz akkora mázlid, hogy pont egy olyan gép lesz raktáron, amilyet Te szeretnél, viszont ha mégsem, akkor már ne alkudj meg egy 4 miller feletti szerkezetnél,hanem legyen olyanod, amilyet Te szeretnél. Sajnos a Presence sem biztos, hogy gyorsabb. Amikor én rendeltem,akkor nagyon gyengén felszereltek voltak csak az országban. Viszont hamar megjött a rendelt kocsi, de ahogy hallottam mások rossz tapasztalatát (206-os topic), ehhez is inkább úgy tűnik szerencse kell.Hajrá!
Nem akarok vészmadárkodni, de mikor én kerestem autót szeptemberben, akkor 1.6-os Premium 307-es nem létezett az országban egyáltalán, mi több még gyártáslistán sem... Szvsz ha hamar (2-3 hét)akarsz autóhoz jutni, válassz egy Presence-et és szereld föl a kellő dolgokkal - árban ugyanott vagy.
Szia Jedy!
Sajnos fénykardot nem adnak hozzá :-))
Még nem tudom, hogy milyen szín lesz, mert Én ezt a kérdést alárendelem annak, hogy minél hamarabb megkapjam. Tehát, nem rendelem hanem kiválasztom a meglévő készletből a leginkább megfelelőt. A felszereltsége Premium lesz, 1.6-os motorral, és még néhány kütyü biztosan lesz benne, amit már eleve beleraktak a megrendelt példányba.
Ha meglesz szólok, hogy végülis mire jutottam, de ez egyre biztosaban November második felére tolódik.
Szia Jedy!
Sajnos fénykardot nem adnak hozzá :-))
Még nem tudom, hogy milyen szín lesz, mert Én ezt a kérdést alárendelem annak, hogy minél hamarabb megkapjam. Tehát, nem rendelem hanem kiválasztom a meglévő készletből a leginkább megfelelőt. A felszereltsége Premium lesz és még néhány kütyü biztosan lesz benne, amit már eleve beleraktak a megrendelt példányba.
Ha meglesz szólok, hogy végülis mire jutottam, de ez egyre biztosaban November második felére tolódik.
Rögtön tudtam: csávó elvitte a gépet és Hatvan felé félúton kivette a téli csomagot, aztán összekarcolta a szövetet és visszavitte a kocsit.
bájdövéj: nem kell vkinek egy eladó téli csomag?
Tán 60 km van benne. Visszahozta-e vagy nem, mit tudom én. Ha lett volna benne téli csomag lehet, hogy megvettem volna, de így talán jobb lesz, mert az enyém kompromisszumok nélküli lesz. Az is lehet, hogy már meg sincs, elég nagy volt az érdeklődés. Mindenesetre tényleg nem tünt rossz ajánlatnak.
Jedy, hiába próbálkozol, úgysem úszod meg: Végig kell menned az összes kereskedőn, csak akkor nyuxol meg, hogy végülis tényleg a legjobb ajánlatra bólintottál.
Szisti, milyen a gyakorlatilag 0 km-es autó? Most az ember elvitte és visszahozta egy pár nap után vagy el sem vitte a City-től,mert akkor ugye max 5-6 km lehet benne.He lecserélik a szövetet és minden tök új, akkor miért engednek 400 ezret belőle? Mert ha ez igaz, akkor viszem vissza az enyémet és elhozom a Prémiumot :-)
A Citi-nél láttam egy nem mindennapi kedvezményt, egy 1,6 eléggé extrás Prémiumra, sötétzöld metál volt, ha jól emlékszem, a tulaj nem vette át szövethiba miatt, a szövetet lecserélték, az autó gyakorlatilag "0" kilóméteres volt, és nem emlékszem már pontosan, de valami 4,2 mill helyett volt 3,8 mill kiírva, amiből még biztos lehetett volna alkudni. Ezt már vagy 2 hete láttam nem tudom aktuális-e még.
kola23!
én is kiváncsi vagyok, hogy melyik felszereltséget választod, milyen motorral, majd a megrendelés után azt is mond meg ,hogy mennyit kell rá várni.
Köszi
Sabian
Kösszi a választ, akkor valószínű nem az vagy akire gondoltam.
Nem tudtok véletlenül olyan helyet, ahol a bemutatóautókra van kedvezmény?
Köszi mindenkinek a segítséget (ez nem azt jelenti, hogy hogy nem várok többet)!
Mindenesetre azt hiszem eldöntöttem: Peugeot 307
Kipóbáltam mindkettőt, de olyan nagy élménybeli külömbséget nem tapasztaltam, viszont sok más a Peugeot mellett szól.
Szerintem a jövő hétem megrendelem, vagy legalábbis kiválasztom (márcsak a feleségem jóváhagyása kell :-))) a dologhoz, de nem aggódok, neki is jobban teccik).
Egy dolgot azért még mindig nem értek. Mi az, hogy többféle gyári riasztó? A "gyári" nem azt jelenti, hogy a Peugeot gyártja, vagy gyártatja a saját igényei szerint, és hozza forgalomba egy név alatt?
Nekem nem sok tapasztalatom van, de szerintem érdemes felhívni több kereskedést, hogy van e tesztautójuk 1,6-os motorral és mindenképpen próbáld ki!
Ha még mindig nem tudsz választani és vannak kérdéseid a választással kapcsolatban, azt hallottam, hogy ki kell próbálni mind a kétfajta autót, (Seat Toledo-Peu) persze ha lehet ugyanazon a napon, és tudni fogod.
A gyári riasztó több létezik, de a 307-be tényleg csak egyfajtát lehet berakni.Csak a cikkszámát tudom és az árát, de ha kell üzenj.
Most 8-10napra eltűnök a balfenéken. Túl hidegre fordult itt az idő, elmegyek kicsit áztatom a ....-et egy melegebb vidéken. De ne csüggedjetek igérem visszajövök. Az E-mailekre majd akkor válaszolok.
További jó csevegést mindenkinek.
Üdv: knbm
"a 307-nél kényelmesebb autó ebben a kategóriában nem létezik. Lehet, hogy egyel magasabb kategóriában sem nagyon találnánk"
DE találnánk: 406 :)))
Szervíz:
Én a Kovácshoz járok. Ez a második PUG-om tőlük. Rendesen dolgoznak és elég gyorsan is. Szerencsére csak időszakos átvizsgálásnál volt szerencsém hozzájuk. No meg egyszer ki kellett cserélni a hátsó kötényt, mert egy Buzuki Stift összetörte magát rajta... :))) Két nap alatt lecserélték az elemet, meg lefújták és persze a biztosítóval mindent elintéztek, ahogyan az várható is volt.
KNBM NEM OLVASOL LEVELET?
Kedves knbm!
Úgy tűnik értesz a dologhoz, ezért tanácsodat kérem: kell-e a hátsó két ajtóba (otajtós P306) ajtónyitás-érzékelő (nincsrajtuk zár), vagy elég az első két ajtóban lévő?
Ha igen, akkor mi a fontosabb: ez vagy az emelésérzékelő?
-Szerviz?
Nekem ez már a sokadik Peugeot-m. A cégnél ahol dolgozom nagyon sok Peug van ( 307 406 607 és partner).
Én a helyi szervízbe hordom az autót és elégedett vagyok vele. Nekem eszembe sem jut ott ülni és őrizni az autót, ahogy itt már páran leírták. A nagy szervizekkel az abaj, hogy a méreténél fogva személytelen és nem adja azt a személyes kontaktust amit egy kisebb vidéki szerviz ad. Nam tudom hol laksz.
-A gyári riasztó is több féle lehet, a tudásszint és a gyártmány szerint is. A gyártmány az vagy Cobra, vagy Texalarm, de arra vigyázz, hogy ezekből csak a gyár által forgalmazott a jó mert csak az tartalmazza a kódoló kiegészítést. Mindegyikben van ultrahang, az áruk 75e körül mozog, vagy 90 körül ha akkus a sziréna.
-Zözgés.
Nekem eddig 12 ezer van a gépbe de eddig nem zörgött. A zajkomfortja nagyon jó, még magasabb sebességnél is.
A motor ha lehet legyen 1.6-os, a 2lityis már szinte felesleges ( bár izlések és pofonok ) az 1.4 meg kevés lehet.
Remélem nem hagytam ki semmit sem.
Üdv: knbm
knbm: Azt hiszem, hogy az összehasonlításra vonatkozó kérdésedre szistipisti hozzászólása megadja a választ. A lányeg az, hogy a Seatnál most van egy akció és abban elég jók az árak, sőt még egy barátom révén egy kis plusz kedvezményt is kaphatnék. De bevallom, hogy a Peugeot jobban érdekel :-)
Amúgy köszönöm a hozzászólásokat. A többi kérdésre is tudtok valamit írni?