Köszi felhívtam a volt tulajt, az egyik ülés elfoglaltság érzékelő hiba volt egyszer régen neki is. Kontaktspré a csatiknak, törlés és utána nem jött vissza.
Örülök hogy ráatláltam az oldalra.Nekem is meghalt a kormányoszlo elektronika a passatomon,itt a fórumok között találtam a Gubacsi úti szervízre,ezer köszönet érte!:-)Nem kellett 300 000 ezer forintot kifizetni a vw szervízbe.A Krisztián nagyon profi,csak ajánlani tudom mindenkinek.
Hali! Új belépőként kérnék tanácsot tőletek..Most vettem egy 2006.évjáratú,2000-es,140LE-s,PDTDI-s Passat Variantot.135000km van benne.Csak német leírás van hozzá,így nem tudom mi a gondja:kb. 30km megtétele után világít az izzítás, és ha így megyek visszaveszi a teljesítményt, majd kirakja a motor jelet is,és ezt írja ki:Motorstörung und Abgasanlage.Ha leállok és újraindítok ,eltűnik a jel. Mi lehet a baj?Előre is köszi az infót!
Sziasztok, 3.napja van nálam a B5 tdi passsat 98-as, és már görcsöl, ma világítva maradt a lufi lámpa, alul az ülésben megmozgattam a kábeleket de semmi véltozás, betárolhatja ezt a hibát és azért maradt úgy, vagy fenn áll a hiba azért világít?.
4lufi bőr ülés, lufi kapcsolót kerestem de nem találtam.
Nem mondtam, hogy nem segitettel. Koszonom is! Es nem sullyedek senki szintjere, csak vazoltam a korulmenyeinket, es nem szeretem ha leneznek. De koszi megegyszer!
De tenyleg....a forum azt hittem azert van, hogy segitseget lehet kerni. Amugy meg egy jo par autot kepzeld darabokra szedtem mar eletemben, de mivel ez tok uj nekem, gondoltam megkerdem. A csavarokat mar az elejerol kiszedtem, (ami nem 3, hanem 4 es az aljan nem is tudtam, hogy van) de mivel a korulmenyek eleg mostohak idekinn, se garazs, se semmi, es a futes meg kell, foleg a paratlanitas miatt igy muszaly megcsinalni, es hat tudod az utcan sotetben nem olyan konnyu, mint egy berendezett garazsban! Egyebkent meg pontosan azert kerdezek, mert nem akarok tobb kart okozni benne.
Koszi az infot. Abban segits meg legyszives, hogy a 4 frontoldali csavaron kivul mi tartja meg benn a kesztyutartot, ugyanis tegnap probalkoztam vele, de valami meg fogta.
Segitsegeteket kernem egy 98-as 1.9 TDI Passat ugyeben. Nem regen vasaroltuk itt angliaban, de az itteni embereknek az auto csak egy hasznalati targy es ............inkabb nem is folytatom. Treningeztunk a futomuvevel egy darabig, de megerte! Nagyon jo verda, egy-ket aprosagot leszamitva,mint a futes. Egyszeruen nincs. Klimas az auto es a klimarol hianyzik a bordasszij, de nem tudom ennek lehet e koze, hogy nem reagal a ventillator allito gombra semmit, kivetel a kijelzon. A klima tarcsajat meg sem birtam mozditani, ugy be van allva. Lehet e koze ennek a futeshez, vagy abszolut semmi??? Ha semmi, akkor tudnatok tanacsot adni, hogy merre keressuk a hibat, mielott szetrobbantanank darabokra az egesz muszerfalat??? Biztositekok jok.
Milyen tiszteletről beszélünk uram? Nálam ezzel nincs gond. Ez a figura arra sem méltat, hogy tiszteletben tartsa azt amit igért. Szerinted ez egy komoly cégnél így működik? :) Te ha érdeklődsz valahol valami árérték vagy esetleg mással kapcsolatban, és azt közlik veled miután beszéltél velük telefonon, hogy menjen máshová és alpári módon elküld szülőhazádba akkor milyen tiszteletről beszélünk? :) De én ezen csak nevetek ezek után. :) És még én vagyok szánalmas. :) Messze az elágazó szerintem.;) A csávó "nagy" üzlet ember, sok sikert neki. :-o)
Te ennyire komolytalan vagy, hogy nyitsz egy fórumot beszélünk telón, aztán megigérsz valamit és 3hete semmi sem történik. Lehet olcsóbb vagy mint egy szakszervíz, de ott szóba álnak az emberrel, veled ellentétben. Üdv neked!
Konkrétan elmondanád mi volt a kocsi baja hogy a szerviz megoldotta,fontos lenne a konkrét hiba!!!Hogy megtudjuk nézni hogy télleg az az alkatrész e a bünös!!!!Elöre is köszi a válaszod!!!Csáó