Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Ugye itt voltak nagyon régiek, amikor még gyerek voltam és pár ami most beugrott.
Familia Kft. Szomszédok Dallas Tea Kaliforniai álom A Farm ahol élünk Sunset Beach
Most pedig lássuk ömleszteve, hogy miket néztem/nézek mióta sorozatjunkie lettem.
Spartacus Firefly Charmed LOST DH (nem a házidoki) :D PB Heroes Dawson's Creek Mortal Kombat Conquest Friends Hercules Xena BSG LOST Harper's Island Persons Unknown Terminator: TSCC Flash Forvard V TBBT Paradox (angol és elég jó lett) Melrose Place Chuck Rome Sex and the City Six feet Under (Sírhant művek) Medium Ghost Whisperer Queer as folk
(utóbbi kettő nem teljes csak sok részt láttam anyám révén, mert ő viszont ezeket nagyon nézi a tv-ben)
Amiket meg még tervezek megnézni valamikor: Caprica, Hung, Oz, Castle, Glee, Being Erica, Wire, Shield, Fringe, Friday Night Lights, Dollhouse, Sons of Anarchy, The Tudors, The Vampire Diaries 24 (2-8. évad) Az elsőt még követtem a coolon.
House/Cuddy finomított verzió:)))) De alapvetően arra megy ki a játék, kezdem már unni egyébként ezt a mintát, pasi-nő, évődnek aztán úúúgyis összejönnek :P Persze poén, de legyen néha más felállás is már:D Jó, nem ragaszkodom a pasi-pasi évődnek aztán összejönnek-dologhoz, sem a nő-nővel, bár liberális vagyok és elfogadom ezt is:D Castle és Beckett párosa zseniális, hát komolyan, jól is mutatnak egymás mellett, Castle meg nyomja a szexpoénjait a nyomozónőnek, aki totál profi és komoly csaj( persze annyira nem is, majd kiderül ez is:))
a The Good Wife egy korrupt kormányzóról és kicsi családjáról szól, Mr Big eme korrupt faszi ,mondanom sem kell:D Lebukik rögtön a pilot-ban, a felesége pedig munkába kényszerül, ügyvédbojtár lesz negyven-x évesen... és Logan a la Gilmore Girls lesz a vetélytársa annál a cégnél, ahová kerül. Elég lapos sztori kezdetnek, de ahogy összemosódnak a szálak, minden részben van egy jogi ügy, de baromi érdekesek a karakterek, unalmasnak hangzik, de nem az, pont a karakterek és a színészek miatt jó. Ha épp egy kis jogi útvesztőre vágysz és betekintést akarsz az ügyvédek, bírók színfalak mögötti világába, akkor szeretni fogod. Igényes sorozat, ahogy már írtam, és még Titus/Smokey is benne virít olykor, állandóan zsarolgat valakit:D Bubu imádja, rájött a sikítás, amikor írtam neki, hogy Titus a második évadban is jelen lesz, ha nem is minden részben:)
Jólvanna, gondoltam én, hogy te sem vagy az az amcsifoci vérrajongó. :D Csak annyira keveset tudok erről a sorozatról, hogy fogalmam nem volt, mennyire szól arról, hogy "húúú meg kell nyernünk a bajnokságot, különben!!!" (tudod, ez a téma egyedül kviddicsben köt le:D)
De amit írsz róla, az nagyon tetszik, be kell próbálnom!
És a Good Wife miért jó, kérek ajánlót ahhoz is! :) Itt is az a baj, hogy tulajdonképpen nem tudom, miről szól, azért nem is érdekelt eddig.
Castle-t imádni fogod:))) Friday Night Lights meg... most szerinted engem mennyire érdekel az amerikai foci?!:D Az európai sem!Viszont ez a sorozat... ha röviden akarok érvelni mellette, a legelső, ami megfog, az, hogy mennyire valósághű. Fogalmam sincs, honnan szedték ezeket a kölyköket, és szereplőket, de mindenki egytől egyig elhiteti veled a drámát és bár gimisekről szól, felejts el azt, amit eddig a gimis sztorikról láttál, hallottál:) Semmi cukormáz nincs rajta, amitől émelyítő lenne, emberi sorsok, zseniális történet és a focit épp csak annyi ideig hozzák be mindig, ameddig még elviselhető és nem unalmas. Aztán megnézel egy részt és rám borítod az asztalt :D - érdemes rá időt szánni, mert... megérdemli.
Jayma Mays egy csúcsszuper nőci! A karaktere az egyik legjobb a sorozatban amúgy (pedig nem semmi karakterek vannak benne), szenzációsan is játssza, és olyan ruhákat hord, hogy eldobom az agyam. :) (OK, ez lehet, hogy csak nekem érdekes) Egyébként az énekhangja is gyönyörű. A férje meg Cal a Harper's-ből, ki is mondta rájuk a hv-n, hogy double Bambi effect? :D
Nagyon! Én egyszerűen imádom, pedig jogi ügyekkel foglalkozik alapvetően, de zseniális benne mindenki, Julianna Margulies elképesztően jó, pedig én őt nem is kedveltem. Eddig. :)) Kezdd el, nekem az év egyik meglepetése volt a sorozat! Abszolút 10/10. Nagyon igényes.
Húúú, ha új sorozatba kezdek, azt hiszem, a Castle lesz! És már akartam kérdezni, hogy a Friday Night Lights úgy mennyire élvezhető, hogy kevés dolog van, ami engem kevésbé érdekel az amerikai focinál? :P Gossip Girllel én a 3. rész után eladkadtam, pedig fashion szempontból tényleg marhajó, és nekem kötelező is kéne, hogy legyen, de egyszerűen egy karakter nem volt benne, akinek a sorsa egy picit is érdekelt volna.
Hát, a poénokon már a pilot-ban is kidőltem, a tornatanár(nő) mekkora arc, mondom ezt úgy, hogy aztán totál semmilyen szinten nem követtem a sorit, csak a Te kritikádat olvastam el, ami szuper pozitív lett és ... :-P. Na. :D
Én is megfogom nézni magamnak ezt Glee-t. A musicaleket eleve szeretem és ha jól tudom Jayma Mays is játszik benne. Őt meg Heroes-os Charlie karaktere óta imádom. :D
Időnyerő rendel, Jean... már én is ríttam egyért, Hermionkát megtépem és elveszem tőle, ez már biztos. Le merjem írni én is, miket nézek?:)) Najó.. próbálom összeszedni...
House Szülfel Californication Grey's anatomy The Good Wife Castle (yayy Nathan... my love) Entourage Nurse Jackie United States of Tara Friday Night Lights (best ever!) Gossip Girl (oké, fashion guilty pleasure, de már rohadtul untam a sok kis péét és rinyát) Lost (gyorsdara megvolt:D) Hung Supnat (Lucival közösen, kötelező:))
És még sokat kéne... :D Glee, Spartacus tervben, BSG szintúgy, ehh jajj hol az az időnyerő?!
Én annyira szeretném, ha bejönne neked, és ennek a Losttal ellentétben van értelme. :P Musical, ez tény, de már sok embertől olvastam, aki nem szereti a musicaleket, hogy a sorozat mégis tetszik neki. Bár én a műfaj nagy rajongója vagyok eleve, szóval erről nem tudok nyilatkozni... :) Egyébként van egy olyan érzésem, hogy a sorozat humora bejönne neked. ;)
Én meg addig összeszedem, miket nézem ebben az évadban, meg miket kéne még...jaj de kéne egy időnyerő! :)
House -alap, kötelező, ofkórsz. Hatodik évad kicsit hullámzott, de voltak nagyon kimagasló részek is, és a finálé OMG. Egyik legjobb epizódjuk ever. És még mindig a number one sorozat nálam. (még... ;)
Glee -mit mondjak, a legújabb kedvencem, és nálam szó szerint uralta ezt az évadot. Előhő hsz-emben már megírtam miért, 100% feelgood sorozat, számtalanszor újranézhető (kb. annyira, mint a Gilmroe Gilrs), olyan nincs, hogy ne vigyorogjak végig egy epizódot. Imádnivaló szereplőgárdával és olyan zenékkel, amiket képes vagyok megállás nélkül hallgatni. (most is, hehe) House, bajban vagy. :P
Lost -EPIC. WASTE. OF. TIME.
The Big Bang Theory - annyira örülök, hogy karácsonykor ledaráltam, mert az egyik kedvenc sorozatom lett, egyszerűen imádom, szerintem simán a legjobb aktuális sitcom. Harmadik évad már kicsit necces volt helyenként, de hát Sheldon és Penny... :) Simán elszórakoztatnak engem még évekig.
Dexter - kurvajó évad lett volna, de egyszerűen nem tudom az utolsó epizód ismerete nélkül értékelni, ami..OMG MIÉRT?!
How I Met Your Mother -szintén darálással indult, és nagyon megszerettem, a rengeteg hibájával és az űberirritáló főszereplőjével együtt is. Barney!!!! Ennyi. :) Amúgy szerintem nem volt olyan borzasztó az 5. évad sem, amilyennek sokan mondják, sőt nekem pont az évad eleje tetszett a legjobban, amit a legtöbebn szidnak. (de miért szedték szét őket, miért?!)
Chuck - köszi Bubu! :) Ez egy full komolyanvehetetlen sorozat, de jól áll neki, hogy nem veszi magát komolyan. Bár még nem végeztem a 3. évaddal, de már nem sok van belőle hátra, élvezem. :) Csak az a páros ne lenne ennyire erőltetve...De akkor is Casey! És Morgan!
The Office - a másik kedvenc sitcomom, de még nem fejeztem be a 6. évadot. Imádom őket még mindig, és a videoklipjük simán az évad fénypontja volt, pedig bele sem került a sorozatba, csak webizód volt.
FlashForward - te jó ég, én végignéztem. Ez mekkora egy faszság volt! :D És engem végig fogott ez a bána sorozat a tagadhatatlanul jó alapötletével. Amivel aztán nem sokat kezdtek, de nem baj, elvoltam vele.
Harper's Island - a nyár guilty pleasure-je volt. Nagyon szerettem, bevallom! :) Mindenkinek ajánlom, akinek jól esik egy kis igazi oldschool borzongás, komolyan venni persze lehetetlen, de akkor már kötelező a hogyvoltokat is elolvasni hozzá, mert kurva jók lettek, és nagyon jól megfogják azt, ami igazán vicces volt a sorozatban.
Azt hiszem, ennyi. Kés/alattal és Pushing Daisies-zel elakadtam, de be akarom fejezni őket midneképpen, sőt ott van még a szintén befejezetlen Californication és a Róma, meg a Szülifeli...te jó ég, ennyi idő a világon nincs! :O
Na, de ez a kritika is full pozitív, betegek ezek, ilyet kitenni?:P - na, most már rohadt kíváncsi vagyok a Glee-re. Mivel a tánci-zene-film együtt nem az én műfajom, ezért a pilot után kaszáltam, adok neki még egy sanszot, a la Lost, meglátjuk:)))
Közben én megyek és folytatom a Spartacus hogyvoltomat mert 1x02-vel még sehogy sem állok. :(
Egyébként a Sacramentum Gladiatorum amilyen jól hangzik angolul, olyan gagyinak tűnt magyarul... :/
"Your life now promises meaning. Swear it to me. Recite the Sacramentum Gladiatorum."
"I commit my flesh. My mind. My will. To the glory of this ludus, and the commands of my master, Batiatus. I swear to be burned, chained, beaten or die by the sword. In pursuit of honor in the arena."