Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Konkrétan semmin, nem is ez a lényeg, de én - személy szerint - rohadtul unom már azt az általános fasza kis negatív hangulatot, amit a kommenteknél tapasztalok, és winnie meg human mintha még rátennének egy lapáttal. Eh tényleg nem érdekes, de én színvonalhanyatlást érzek. Mondjuk ennek ellentmond az, hogy nemrég írtam egy vendégblogger kritikát, és winnie tök kultúrált volt velem via email:))
Nem ciki, csak az utóbbi időben nekünk kissé meggyűlt abajunk kedves winnie és human szomszéddal :P Semmi komoly. Csak ne olvasson és kommenteljen az ember, akkor nincs gond és agyvízfelforrás:D
Ben előző nője a legjobbkor került elő, természetesen, mintha még nem lett volna esküvő Meggel, és Ben ott tipródott, na most kit válasszon, áááá. :D Mecccsoda gondok... és még, ami rémlik, hogy, igen, a neten ismerkedtek meg, Meg (:-P) pedig az esküvőjéről pattant meg, valami sportkocsiban? Menyaruhában? Vagy keverem... mindenesetre pont, ahgy írod, vegyített mindent ez a sorozat. A mexikói soap-beütés is ott volt keményen, mindenki mindenkivel...
Komolyan mondom, zseniális sorozat volt ez a Sunset Beach. Vegyítette a Beverly Hillst, a Melrose Place-t, a Baywatchot (voltak benne életmentők is), a Lostot meg a Harper's Islandet, sőt a Tövismaradarakat! Mindenből csak a legjobb elemket vette ki persze. :D Mi kell még?
Nekem is ugyanez! És hogy izgultam értük! :D(hogy lehetett már itt abbahagyni de komolyan?) És előkerült Ben halottnak hitt volt felsége, ráadásul Ben és Meg esküvője napján talán? Vagy össze is házasodtak? ááá, elő kell keríteni! :D
A PU pilot részén nagyon lehetett érezni, hogy bevezető epizód volt. Inkább csak annyi volt a lényeg, hogy megismerjük a szitut és hogy milyen keretek között mozoghatnak a szereplők. :)
Jason Wiles miatt nagy piros pont az alkotóknak. Anno nagyon csíptem a Bosco-Yokas párost a Third Watch szériában. :)
Isssssssstenem... ezek a fejek és arcok... és elég sokan közülük azóta is sorozatoznak, de ez a Ben fickó... bööeh és bahhh- a legszarabb pasi volt benne. Ja nem... a Spelling gyereknek volt a legnyomibb feje.
A második linkbe van az jó főcím zene én először csak amiatt kezdtem el nézni. :)
Ja és itt a Sunset Beach Terror Island, amikor elmentek valami szigetre nyaralni és ott elkezdték írtani a szereplőket. Mint valami ókori Harper's Island. (Mármint tv történelmileg ókori.) :D
Jut eszembe, csak mert olyan sok nicken futunk, Te is sorozatjunkie, ugye? Én ott Nina néven nyomom, bár nem sokszor kommentelek, vagyis... mostanában mégis. Vagy nem? De ez biztos.:D
:D -na, ezt a roppant bölcseletet találtam wikin: A Sunset Beach egy amerikai televíziós sorozat. Magyarországon a TV2 csatorna sugározta, 502 részt vetítettek le belőle. (Bár 755 részes)- komolyan... hát a pofám leszakad :-P Nekem az utolsó emlékem, ami tök tisztán él, hogy jópasi pap és jónő valami romok alatt rekedtek és sosem tudtuk meg, meghúzta-e jópap jónőt:D