Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Sportoló nőkről még nem hallottál? És a ffiak sem született díjbirkózók. Azaz, mindkét nem fejlesztheti, viszont egyes tulajdonságok a ffiaknál jobban fejleszthetők, más tulajdonságok meg a nőknél. És akkor erre még ráépülnek a társadalmi szerepelvárások.
Bár én lettem vón úgy 'elnyomva', hogy soha semmivel nem kő törőnni, csak a négyfal között sasszézni, oszt otthol rendet tartani:-) Szóval nem értettem én sose ezt a naagy feminista elnyomáselméletet:-) Mégse a nőket kötelezték katonáskodásra, nem tőlük volt elvárás a civil életben sem, hogy végezzék a nehéz, veszélyes feladatokat, nem ők voltak magukra utalva, miután felnőttek, nem nekik kellett udvarolni a ffiaknak, nem tőlük várták, hogy kosztot-kvártélyt biztosítson a családjuk számára, stb. Sztem a ffiak szerepei mindig is sokkal nehezebbek voltak, éshát, ezeket hellyel-közzel manapság is nemi alapon elvárják, persze, a női szerepeken meg osztozzon apóca is, mert kömben elnyomó:-)
No de mé' mondanának le róla ? Tessék felnőni hozzájuk ! :-DDD
Viccet félretéve : asszem' a nők törlesztenek . Mindig el voltak nyomva , adták-vették őket (sajna még manapság is néhol) , övék volt a fakanál/gyereknevelés /háztartás/férj urak kiszolgálása . Ma már nem érik be ennyivel , és ebbe (elhiszem hogy) marha nehéz beletörődni .
Nu, hát az mgo valami ilyesmi, ahogy én látom, hogy fejbe eldől, az ár/érték arány:-) oszt passzolnak:-)
Igen, de pont ez az, hogy a ffi csak fizikálisan erősebb (már amellik) egyéb dolgokban meg a nőknél az erőfölény (pölö kommunikáció, v 'gyengébb nem' szerep). És eszük ágába' sincs lemondani az ezekből adódó előjogaikról, amiket mindig is alkalmaztak a ffiakkal szemben.
"Dehát pont ez az, hogy ezen a téren a ffi a gyengébb:-) ''
No jó .... ha majd ráérek , ríkodom kicsit a saját fütyijüknek kiszolgáltatott férfiakért .:-)
Aszongyák' az okosok , hogy minden fejben dől el . Akkor nem lehetne kicsit használni azt az eszközt szegény hímneműeknek ?
Az egyenrangúság meg nem divat , hanem olyan jog , amit nem a fizikai erőfölény dönt el . Manapság , már ezen kívül minden mást is el tudnak sajátítani a csajok is .
Hülyeség ez a dominancia háború . Egymás nélkül nincs élet . Slussz-passz . :-)))
Nem tudom, itt kiről beszélsz, mert rólam biztos nem. (wtf tűsarok? Nekem nem éri meg az a szenvedés a tetszésért.) Nem az alsóbb néposztályok, hanem a társával közösen csinált gyerek közös felnevelése. Egyébként pont a családot toljátok el magatoktól ti is, a felelősségvállalást. Ahogy itt más is írta, nem kell ahhoz mgtow-nek lenni, hogy a saját utadat járd, attól még, hogy együtt élsz egy nővel, mondhatsz neki nemet, például amikor a bankszámlád felé nyújtogatja a csápjait a huszonharmadik táska megszerzésére vágyva.
A gazdasági kényszer megmutatta, hogy a nők az életnek sokkal több területén lehetnek kompetensek, mint amit hazudtak nekik erről, szándékos tudatlanságban tartva őket.
Nem lenne esetleg jobb , kielégítőbb megoldás a dafke-politika helyett valahogy közös nevezőre jutni ?
Drágaszép "gyerekeim" ! Olyantól vonjátok meg egymást és magatokat , ami jó és szép is lehetne . Mert elfelejtettétek a közös nyelvet . Nehogy későn jöjjetek rá erre a nagyon egyszerű dologra !
Persze. Valahol ott a gond, hogy bizonyos emberek v. bizonyos emberekkel kapcsolatban nem nagyon érzik, hogy hol a határa a normális alkalmazkodásnak és a megalázkodásnak. Ill. az elfogadható igényeknek és a csicskáztatásnak.
Sztem ez valami oylasmi, hogy nefáradozzon/hozzon áldozatot a nőért.
Ennek a két véglete szinte ijsztő, az egyik szélsőség, hogy ezt magyarázni kell, hogy ne adja fel magát teljesen, alázkodjon meg egy "pináért" a másik szélsősége is, amikor szinte elvárja, hogy a nő járuljon őelé (hisz a jópasik elé is járulnak) és a nőnek bármilyen emberi igényét iylen pináért/pinával való játszmának tekinti.
Ez a két szélsőség sokszor egymásba alakul, a kettő között pedig vannak a normális hapsik.