Csak meg tudom erősíteni.
Én mint autós reggel csak úgy átsuhantam a körforgalmon. Benéztem, vjh' miért - hát persze, mert a Diósdi út felől jövőknek nem kellett elsőbbséget adni, mert azok nem voltak.
Mindjárt bele is rondítok ebbe a topicba, mert reggel a vonaton bőven volt időm gondolkodni. :-)
Véleményem szerint a MÁV kicsit túlvállalta magát az új menetrenddel. Az első két nap tapasztalata alapján regel 7-kor megszűnt a közlekedés a Diósdi úton, annyit voltak zárva a sorompók. Ez még hagyján, a MÁV saját pályája sem bírja a forgalmat a jelek szerint. Tegnap Nagytétényben üdültünk, ma Kelenföldön, szabad pályára várva. Ilyen körülmények között persze menetrend szerinti indulásokról és érkezésekről szó sincs. (Szerencsére annyi a vonat, hogy kiállok Felsőre, és majdnem biztosan jön valami 10-15 pecen belül, reggel még előbb. :-) )
Tegnap este pedig olyat láttam, amit eddig nem: Felsőre mindkét vágányra egyszerre érkezett vonat a Déliből. Persze majdnem a leendő Sparig ért a sor a sorompó előtt, mindenki az Érd elágazás bejárati jelzőjének szabad jelzésére várt, mert addig nem gördült le az egyik vonat a sorompó érzékelőjéről. :-)
Hát ... van mit idetenni, sajnos. Vagy nem sajnos? sSzerencsére vannak is bőven, akik tudnak mit idetenni!
Hogy autóval vagy vonattal? Busszal - vagy netán pár év múlva hajóval? ki tudja. Egy biztos, mindenki igyekszik minél kevesebb időt utazással tölteni - próbáljuk ezt közösen elérni.