Lelki problémák nyomasztanak? Itt megbeszélhetjük ugyanolyan kötetlenül, ahogyan ezt eddig is tettük, mintha mi sem történt volna..... Bizakodjunk, nem sokáig lesz ez az átmeneti menedékhelyünk!
Abban az esetben, ha az élő hozzátartozók előtt sok kérdés nyitott marad az illető halálával kapcsolatosan, megértem, ezt az eszközt választják a tisztázandó kérdések megválaszolására. Ezt nem vitatom, megnyugvást hoz a számukra. Mindenesetre, ha rám is rám "támadna" egy ilyen médium az utcán, hát csodát tennék vele, az biztos!:-(
Ő meg Lisa Williams, a médium, a lila hajú!:-) Szeretem a műsorát. Az biztos, én nem szeretnék az elhunyt szeretteim lelkével beszélgetni semmilyen formában. Nem az én világom, attól még elfogadom, van ilyen.
Greenwood, tündéri a cicuska! Ha jól látom, éppen egy plüss állatkával játszik, éppen úgy, ahogyan az én Cirmókám!:-) Neki egy kis elefántja van, él-hal érte!:-)
Látszik rajta, nagyon jól érzi magát, gyönyörű a pocikája!:-)
Ne izgulj, sokan szidják, most valami "karbantartás" van, Indapass és társai miatt van a probléma, sajnos átmenetileg most ez van.:-( Tőlem már nem kéri 2x a belépést. Ha majd rájönnek a hibákra, szuperül fog működni, most ilyen zötyögős!:-(
Vippuska!Be kell vennem egy xanaxot,,hát ide bejutni!!!??? Képzeld,nem engedett belépni,pedig már jelszót is cseréltem,mert hátha elfelejtettem. Bal oldalon írtam a belépéshez a gmail címem és a jelszót. Hibásnak minősítette,hiába próbáltam,,majd rájöttem hogy jobbra fent is van lehetőség,úgy sikerült.Idáig eljutottam. Elmegyek fürödni,majd folyt.köv. Puszi
Gina, kezdem érteni a problémádat: nos, nálam ez az oldal már hozzá van adva a könyvjelzőkhöz, így mikor kiírja ezt a nincs hozzáférésed szöveget, onnan hívom be az oldalt. A topic cím alatt ha ráböksz, tegye e Kedvencekbe, akkor itt baloldalt már benne lesz, onnan is indíthatod, tedd be a Kutyanevelés topicot is a Kedvencekbe. Csak meg kell szokni.
Zo...ne Cl...ubon van egy sorozat, Kényszeres vásárlók a címe, keddenként 21-kor kezdődik, ő benne a pszichiáter - meg még van/volt egy evészavaros sorozat, abban is -, aki kiagyturkássza a főszereplőből, mitől van nála ez a kényszeres vásárlás, s bemutatják a módszereit, ha az okokat feltárták, azt hogyan oldja fel a páciensnél. Engem érdekel a műsor is, meg Fry módszerei.
Írtam a másik helyen, ezzel a szöveggel ne foglalkozz, mert lám, már bent is vagy a fórumon, ügyeske vagy!:-) Ott leírtam a képek betételét, nem nehéz: képtáradból kiválasztod, feltöltés és BESZÚR!:-) Fontos: a kép mérete nem lehet nagyobb 500 Kilobite-nél!, leírtam a másik helyen, azt hogyan tudod leellenőrizni.
Vippa!Gyönyörű gyerekek,olvastam korábban hogy az unokáid. Büszke lehetsz rájuk! A képet nem tudtam elküldeni,egy cicáról,amelyik már sajnos nem él. Próba indul: