Na ja, sokan mondták, hogy őrült egy esemény volt! Igaz, ami igaz tök más volt, mint az eddigiek (amiket láttam), de nem bántam! Kár, hogy Valverde kimaradt a jóból, és Hincapie megint "csak" vízhordó volt. Rasmussen ismét rudinak öltözhetett, és Perero Sio is nagyot futott!:)
Kedves donhuan ha megjelensz edzésen rugalmas pólyával a kezeden én kiherélek . van egy kukri direkt erre a célra . eszednél legyél ember !!!! vagy nem akarsz többet fogni a kezeddel. mert a vége az lesz . magyarásztam már ember palánta nem avval vagy kemény ha lerobbansz hanem az ha egészségesen csinálod a melót!!!!!!!!!!!!!!
Ezt robogo 1977 irta minden forumra csak a miénkre nem.Nem tudom nekünk miért nem de szerintem fontos lehet.
"Az MAFSZ Elnökségének július 10-i határozata értelmében egy új, "Igazolási, átigazolási és nyilvántartási Szabályzat" lép életbe 2006. augusztus 1-tõl. A Szabályzat pontosan definiálja mind a sportszervezetek, játékosok, és az MAFSZ különbözõ szervezeti egységeinek jogait, kötelezettségeit. Ugyanakkor ezzel a Szabályzattal egy új, egységes nyilvántartási rendszer is életbe lép, mely megkönnyíti mind az egysületek, mind pedig a Szövetség munkáját. A Szabályzat életbe lépésével új nyomtatványok is bevezetésre kerülnek, a régiek pedig hatályon kívül helyezõdnek. Bevezetésre kerül az amatõr sportolói szerzõdés intézménye is.
Kérünk minden csapatvezetõt, játékost, figyelmesen olvassa át az "Igazolási, átigazolási és nyilvántartási Szabályzat" -ot, és a rá vonatkozó részeknek mindenkor tegyen eleget. Ez garantálja a sportág hosszú távú, rendezett mûködését.