Péntek van, szóval még a rövidebb munkaidő is bejátszik. :D
Én most kaptam mail-t. :$ (Nem tudom annak van-e köze hozzá, hogy megint megpróbáltam játszani, és most úgy írtam be a nevem, ahogy kérték: keresztnév, vezetéknév, mert nem vagyok biztos benne, hogy sikerült is elküldeni...ehhhh...)
Előbb olyan hülye gondolatom támadt, hogy már lejárt a munkaideje a confirmed mailt küldözgető néninek bácsinak és hazament ezért nem kaptunk még mailt...:D
Tudom. :( Bár valahogy nem akarom elhinni, hogy ilyen gyorsan meglett volna a létszám, lehet csak véletlenszerűen mennek ki a visszaigazoló mail-ek, ezért játék. :S Pl. napi 20-30 ember nyer, vagy ilyesmi. Vagy megint sok lesz a VIPera...
Papillon üt instrumentálban is kegyetlenül.... Viennás opciót már sziget előtt tudtam, és már tervezgettem, de most nem tudom, előbb bekéne jutni ette a 19.-ei cuccra, aztán utána jöhetne bécs... Meg mondjuk közbe lesz még egy IAMX ami szintén nem szar...:)))
óóóóó, én mán egy hete agonizálok h quaestor travelnél itthon (merhogy árulnak vmi 13000 pénzér), vagy nyeten vegyem a placebo jegyem, busz és vonatmenetrend, occsó szállások, stb. stb...
Én totál szkeptikus vagyok evvel kapcsolatban valahogy... Meg érted... Akár 15ször is beírhatod, hogy Editors meg a neved, ha akarod... Nah mindegy....