Kézilabda-szurkolókból alakult kézilabda-csapatok egymás közötti mérkőzéseiről, tornáiról szóló topik.
Eredmények, élménybeszámolók, képek a meccsekről és az azt követő közös bulikról.
Már bocsánat, hogy - egyelőre - kívülállóként beleszólok, de érzésem szerint ez a kvalifikációs rendszer pont a lényegeget, az "eredmény-decentrikusságot" tüntetné el a dologból. Hiszen minden csapat szeretne majd ott lenni a nagy SzuCsa-tornákon, ezért komolyan fogja venni működését, a - később esetleg megalkotandó - szabályrendszer keretein belül maximálisan kihasználja majd a magasabb osztályú játékosok bevetésének lehetőségét, satöbbi. Ez pedig már egyáltalán nem a haverkodásról, jó kapcsolatokról szól, hanem egyszerű versengéssé alakítja a SzuCsa-mozgalmat. Ami szintén jó dolog, csak éppen ez az ügy nem erről szólna, ha jól értem. Tudom, most annak kéne jönnie, hogy javaslok valami jobb megoldást, de erre még várnotok kell. :)
"egész évben tartó selejtező-tornák után a legjobb 8-10-12 kvalifikálja magát a győri döntőre."
És akkor mi van, ha egy csapat kevesebb tornán indul? Miket veszünk sejeltező tornáknak? Mert mi pl. a Fotex Fan-Touron nem fogunk indulni. Ilyen esetben meg kell nevezni azokat a tornákat, amelyek a győri döntőre kvalifikálnak. Lesz-e limit, amelynél több csapat nem játszhat a döntőn? Szóval lesz mit megbeszélni!
Valszeg 12 csapatnál több résztvevővel nem lehet normálisan lebonyolítani a tornát 2 nap alatt. Illetve 12 résztvevőnél is tovább tart a vasárnapi program, mint így.
Illetve 12-nél több csapat résztvétele esetén 2 megoldás lehet:
- kuparendszerű torna vigaszággal, vagyis 2 vereség esetén esetén nem nyerhet egy csapat, vereséggel is lehet még dobogós;
- egész évben tartó selejtező-tornák után a legjobb 8-10-12 kvalifikálja magát a győri döntőre.
Előbbi hátránya, hogy egy-egy meccs eredményének függvényében alakul egy csapat programja, vagyis nem lehet napon belül sem tervezni, utóbbi hátránya, hogy ki kell még nőnünk magunkat.
Én már szombat reggel mondtam a Gellért Tominak, hogy direkt szerveztetek ilyen állat bulit, hogy mindenki berugjon, amíg ti tojástartóban ültök otthon és készültök a meccsekre:-)))
Aztán a szombat esete rám cáfolt, mert ugyanúgy berugtatok ti is!
Gratulálok a szervezéshez a Jetósoknak,sikerült mindenkit elhajtani esténként inni(nehezen tudtátok rábeszélni a mi brigádunkat például),ti pedig készültetek a másnapi meccsekre, otthon:)))
én nem tartom feleslegesnek, mivel itt meg lehet beszélni a különböző szurkolói csapatok, tornák élményeit, észrevételeit.... nem mindenki 15 helyre írja meg erről a véleményét....
A hétvégi győri torna után az E és az F szektorok közötti lépcső korlátján felejtette valaki a pólóját, egy M-es méretű, vajszínű, "forever young getback" feliratút. A tulajdonos nálam jelentkezhet.