Az építeni nem tudó bajosoknak jóhítrem van! Nem kell patch! Pontosabban nekem nem. Ha 4 cd képfileban van meg, és demontoolsot használva indítod akkor einstall és NE(!) crackeld meg, az cseszi el. szóval csak a cd kell, crack nem és menni fog minden... Legalábbis nekem meg a haweroknak megy... :D
Ha az a crack ami neked most van fenn a játékhoz és nem tudsz falad meg ehhez hasonlókat építeni akkor a legújabb NoCd Cracket kell beszerezden. Vagy ha van MSN-ed (azaz felhasználóinév@hotmail.com-os email címed van) akkor tudok fájlt átküldeni és akkor átküldöm neked a legujabb cracket. Vagy ha az email fiokodban van 6-7MB szabad helyed akkor átdobom mailen.
Amúgy én is leszedtem azt a progit a Sims2-höz és nekem is 4pipa volt, de már maga a telepítője nem indul el nekem, mert kevés a gépem a játékhoz :( De hamarosan nekem is lesz új gépem így ez már nem lesz probléma...
Köszi a helpet, igazán segítettél. Közben beszéltem más PC Gurus emberkékkel, és kiderült, hogy sajna lehet, hogy így is úgy is kell vennem új videókártyát v. procit - a gépigénye miatt és a T&L hiány miatt!
Amúgy a játék még nekem nincs meg, úgy hogy elhamarkodott döntést még nem végzek a proci ill. videókártya vásárlással kapcsolatban. CSak a The Sims 2 System Requirements Checker progit raktam fel és ebben láttam, hogy mind a négynél ott volt a pipa, kivéve a videókártyánál!
Amúgy nekem egy AMD Athlon XP 1600+ 1,4 Ghz-es CPU, WinXP, 256 Mb Ram, 40 Gb-os winchesterrrel, és ugye ezzel az Asus V8170-es videókártyávval (32 MB Ram). Szal, emellett, mikor megláttam a gépigényt, eléggé meg voltam lepve és elkezdtem kételkedni abban, hogy tényleg nagyon kéne-e várni azt a játékot, amit már lassan féléve várok, hogy kezemben legyen! :) Mindenesetre köszi a helpet, ahogy a kezembe kerül a játék, kirpóbálom először, hogy megy-e aztán majd meglátom! Köszike!
Most "kiadtak" egy új NoCD patchet ami nekem megvan ha kell akkor dobj egy mailt 'The Sims 2 NoCD Crack' néven és akkor átküldöm a 4MB-os fájt (csomagolva)!!
nekem is a prolémám mint road doggnak. nekem 4 cd kép fileban van meg, demontollsal megcsinátam őkezt, install, mindenjó... csak építkezni nem lehet, semmilyen formában - vásárolni nekem is lehet - és nekem nocdfixedexeEng.rar ban volt 4.50 mb. benne a sims 2 crack. mondom h elindul, de nem lehet építeni. Mit tegyek??? Már ideges vagyok...
Az alábbi cikket az egyik közedvelt internetes játék magaziból másoltam ki:
"
Új információk láttak napvilágot a The Sims 2 várható gépigényéről. Legalabb a következő összeállítás kell, hogy elinduljon a játék: Windows 98/2000/Me/XP, Intel Pentium III 800MHz, 256MB RAM, 3.5 GB merevlemezkapacitás, 8x-os CD vagy DVD, 32MB-os Transform & Lighting-t(T&L) támogató videókártya, DirectX 9 kompatibilis hangkártya. Videokártya téren barmi jó a GeForce 2-es szeria és az utánna készült kártyák közül, viszont ha csak olyan lenne a gépben, ami nem T&L támogatású akkor legalább egy 2 GHz-es processzor kell a futattáshoz.
Már futtatad a játékot?? Mert ha még nem akkor nézd meg, hogy egyáltalán így is fut e a Sims2. Elméletileg futnia kellene a játéknak a gépeden attól függetlenül, hogy van e rajta T&L úgymond funkció. Én legalább is ezt olvastam...
Tudtok nékem segíteni videókártyával kapcsolatban? Ugyanis teljesen meg vagyok zavarodva ezzel a T&L dologgal! Nekem Asus V8170 MX Geforce 4-esem van, csak éppenséggel az a bajom, hogy ha nekem nincs ez a T&L dolog, akkor mit tudok tenni, hogy a játék működjön majd? LEhet, hogy nektek hülye kérdés lesz - bocs emiatt - de zöldfülü vagyok e témában! A helpet előre is köszönöm.
Mar par napja jatszok a jatekkal, de ma elojott egy problema amit nem tudok kezelni.
Elkezdett spriccelni a falbol a viz. Eloszor azt hittem elromlott a zuhany, de nem. ha este megfurdom es lefekszem, akkor ott spriccel.Meg ahova megyek.