Nem tud vki küldeni nekem egy működő cd kódot az 1.6-os cs-hez (nem cs- source!)? Steam-en szeretnék játszani... Eddig kb 150 (!) kódot próbáltam ki, de vmiért mindegyik foglalt volt. Ami a legszebb, hogy nekem megvan az eredeti hl, de nem érek vele semmit, mert valaki pont az én kódomat használja... :( kegyetlen világban élünk... Nagyon fontos lenne.
Majd ha valaki tudja a megjelenért pontossan vagy már megjelenik létcci szoljatok már vagy irjátok le a Index oldalra!Elöre is köszike az infokat a HL2-ről!Danus
Ha jól rémlik, amit tegnap olvastam, akkor jó esetben talán egy hónapon belül várható a fizikai formátumú megjelenés, a Steam Preloadok folyamatosan mennek/mentek.
Mostanában küldenek át egy RC1-et a Vivendinek tesztelésre, az 1-2 hét, ha elfogadják, akkor lesz egy "gone gold" bejelentés, mesterlemez gyártás, sokszorosíás, kiszállítás, bolt. Ha nem, akkor javítás (valszeg nagy bajok nem lesznek, jó esetben 1-2 héttel lehet számolni), majd RC2, labda ismét a Vivendinél, móka lásd fentebb.
A Steam Preload verziókat a "gone gold" bejelentés környékén aktiválják, persze csak annak, aki befizette a befizetni valót (vagy van HL2-es kuponja CS:CZ illeve ATi kártya vásárlásból kifolyólag).
A napokban találkoztam egy Source engine teszttel a CS:Source kapcsán, nem olyan lesújtóak az eredmények, bár az öregebb kártyák kicsit már izzadnak.
(AMD Athlon 64 3800+, 1Gb RAM)
Antialiasing nélkül 1024x768-ban:
- 9600 XT: 60-75 FPS
- 9800 XT: 106-126 FPS
- FX 5600 Ultra: 46-47 FPS
- FX 5950 Ultra: 97-103 FPS
- 6800 GT: 146-168 FPS
4xAA 800x600:
- 9600 XT: 44-49 FPS
- 9800 XT: 102-113 FPS
- FX 5600 Ultra: 46 FPS
- FX 5950 Ultra: 91-95 FPS
- 6800 GT: 137-157 FPS
4xAA 1024x768:
- 9600 XT: 26-31 FPS
- 9800 XT: 68-77 FPS
- FX 5600 Ultra: 30 FPS
- FX 5950 Ultra: 61-64 FPS
- 6800 GT: 105-111 FPS
Szóval ezek alapján valszeg egész jól el fog futkorászni egy ma már annyira nem durva árú Radeon 9600 Pro/XT / FX 5600 szintű kártyán is, és 9800 XT / 5950-nél jobb nem is nagyon kell neki (hacsak az ember nem az 1600x1200-at akarja megcélozni).
Hát nemtom, télleg már a f*sz kivan, amit ezek itt kavarnak.. Én már nem is várom annyira inkább F.E.A.R. meg S.T.A.L.K.E.R. miatt izgulok :)
Hiába az ien című játékok bejönnek :DD
Én csak azt remélem, hogy a tavaly ősszel a HL2 állítólagos akkori megjelenésének tiszteletére beújított vasamon meg fog még mozdulni így egy év után is.
Nincs kedvem megint újat venni... :/
Nemtom, jár-e még ide valaki, de jócskán túl vagyunk azon a bizonyos E3-on, amin volt is egy-két érdekes múvi a játékról...
Láthattunk beszélő és szépen gesztikuláló NPC-ket, közben a háttérben az emberekkel együtt dolgozó idegeneket.
Láthattunk csoportos támadást a járőr kaszáspókok ellen, mely során a pók szétrobbantotta egy oszlopos ház elejét.
Láthattunk némi ralizást a csővázas homokjáróval, miközben a sáskaszerű idegenek próbáltak keresztbetenni.
Láthattunk mágnesfegyverel ellenségre visszadobott gránátot, s rakéta hatására toronyból lerepülő ellenfelet.
Láthattunk daruból mágnessel felemelt konténert, mely később két kommandós zombin landolt...
Láthattunk körfűrészlapot felemelni a mágnesfegyverrel, majd kilőni a zombi nyakára, mely során a headcrab leufgrott a dokiról, és önállóan támadásba lendült.
Láthattunk mágnesfegyverrel gázpalackot nekivágni zombinak, ami ennek hatására lángokba borult, s üvötlözve kalimpálni kezdett.
És újra láthattuk G-mant, amint beszél erről-arról, s nagyszerű mimikát s fintorokat figyelhettünk meg az arcán...
Elméletileg 2004 őszére kész lesz. Ha karácsonyra kijön, akkor már jó, de inkább nem mondok semmit...
Jah, tudom... 2 helyen vissza is vettem a nehézséget easyre, a Number III nél, meg mikor a helikoptereket kellett lelőni a sanctuary végén. Tudom, Strato, puhány vagyok... :)
az lehet de a XIII helyenként hard-ban olyan szinten kemény volt, hogy csak na. kidugotad a fejed és 3 golyó máris. aztán próbálj meg pontosan célozni:))
Wieder einmal sind wir beim Thema Half-Life 2, welches immer wieder verschoben wurde. Jetzt aber meldet sich Valve nach dem Quellcode-Klau zurück und hat einen neuen Release-Termin bekannt gegeben. Demnach soll Half-Life 2 im Sommer erscheinen, einen präzisen Termin konnte Valve allerdings nicht nennen. Sicherlich war aber der Quellcode-Klau ein Hauptgrund für das noch spätere Erscheinen.
Ha már itt tartunk, nekem legjobb ilyen AI-s élményem a Half-Life-ban volt, amikor bedobtam egy gránátot a kommandósok közé, és azok "Grenade!" felkiáltásokkal fedezéket kerestek. Az az élmény maradandó volt a Quake-ek után...
A kommandósok a mai napig meg tudnak lepni néha Half-Life-ban.
Na meg a kis blackop csajszik, na azoktól a hideg futkosott a hátamon először. Tulajdonképpen semmi extrát nem csináltak, csak egyszerűen "taktikáztak", és mindig arról az oldalról leptek meg, amelyikről a legkevésbbé sem számítottam rájuk. Aztán már csak a surranójuk slappogása hallatszik és néma csend a következő rohamig... ami teljesen máshonnan jön...
Már ne is haragudjál, ez már az XIII ben is benne volt, aztán mégsem vettem hatalmas újításnak... Ezt már a medal of honor is tudta emlékeim szerint...
Biztos hallottatok róla hogy az FBI házkutatást tartott egy bizonyos Hungry Programmers nevű cégnél, mert alapos gyanú mutatott arra hogy ők lopták ki a HL2 forrást. Szeretném ha mindenki szépen ideírná a véleményét a következő kérdésekről:
1. Mi a véleményed: bűnösök?
2. Akár igen, akár nem, vajon mi alapján mentek éppen oda?
3. Hogy vélitek, mennyire precedensértékű ez a fellépés a hackerek ellen?
Az én válaszaim:
1. Igen (alapos gyanú...)
2. Gőzöm sincs...
3. Szerintem ez egy nagyon érdekes kérdés, mert egy pár év múlva lehet hogy mindennapos lesz az hogy a hackerek kilopnak szellemi terméket, és a tulaj energiát feccöl abba, hogy megbüntesse őket a törvény (nem csak az előzetes védekezésbe!). Tehát szerintem pár év múlva minden hackerkedést meg fognak torolni, még ha nem is sikerül megakadályozni!
ja, aki nem hallott volna az esetről, az itt olvashat róla bővebben:
HCgamer cikk