Keresés

Részletes keresés

dezsoKE Creative Commons License 2021.08.04 0 0 1437

Igaz, nektek van hibás fizikátok, nekünk még az sincs...

Előzmény: szuperfizikus (1436)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.04 0 0 1436

Majd akkor kritizáljátok Gyulát, ha legalább annyit fel tudtok mutatni, mint ő. 

Mert ugye a ti nulla eredményetek nem jogosít a kritikára.  Még a nagy arcotok sem. 

Te még pirinyicsipát sem tudtad meggyőzni, hogy nem lapos a föld. 

Még ennyi eredményed sincs.  

Előzmény: dezsoKE (1434)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.04 0 0 1435

Ha nem kell, hát nem kell.

Te tudod.

Előzmény: szaszg+++ (1430)
dezsoKE Creative Commons License 2021.08.04 0 0 1434

"Alapos alatt én  rendes kísérletekre és helytálló matekra alapított elmélet építését értem!"

Hahaha! És nem szakad rád a plafon! Rendes kísérletek? Egy darab hibásan végrehajtott, általad sohasem megismételt, viszont rengetegszer megcáfolt kísérleted van.

Előzmény: szaszg+++ (1432)
újszuper Creative Commons License 2021.08.04 0 0 1433

"Én alapos és önálló gondolkodású vagyok!"

Egy ilyen megállapítás csak akkor érne valamit, ha más mondaná rólad. Hogy te ezt vén fejjel se érted, s gyermeteg naivitással dicsérgeted itt magad, az a betegséged legbiztosabb tünete.

Persze igazán sajnállak, hogy nem akad senki, aki értékelne, így kénytelen vagy folyton magadat magasztalni.

Előzmény: szaszg+++ (1431)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.08.04 0 0 1432

Alapos alatt én  rendes kísérletekre és helytálló matekra alapított elmélet építését értem!

Előzmény: szaszg+++ (1431)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.08.04 0 0 1431

Én alapos és önálló gondolkodású vagyok!

Előzmény: szaszg+++ (1430)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.08.04 0 0 1430

Öszintén, nekem nem kell segítség!.

Előzmény: szuperfizikus (1428)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.08.04 0 0 1429

De van!

Előzmény: szuperfizikus (1428)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.04 0 0 1428

A tudományban nincs olyan, hogy visszafordíthatatlan. A tudomány fontos jellemzője, hogy képes kijavítani magát. Éppen ezt tesszük, nem?

A fizika története hosszú fejlődési szakaszokból és rövid válságokból áll. Minden válság után jön a fejlődés. Az újat akarók harcolnak a begyepesedett agyúakkal. Ez mindig is így volt a tudomány történetében. Nekünk szerencsénk van, mert éppen egy válság idején élünk és így egyedülálló lehetőségünk van a fizika megújítására és fejlődési pályára állítására.

Csak nem azokat kellene vadmarháznod, akik még esetleg segítségedre lehetnek. 

Előzmény: szaszg+++ (1427)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.08.04 0 0 1427

A fizika nem hanyatló szakaszban van, hanem visszfordíthatatlan válságban.

Előzmény: szaszg+++ (1426)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.08.04 0 0 1426

Hogy a brémai gravitációs fizikusok bírói itélettel vették el tölem az ejtökísérleteim folytatását az a mainzi bíróságon megtudható. www.atomsz.com

Ezek attól féltek hogy a lelkükön szárad a 150 millió büdzsé felesleges kidobása, amit a STEP kísérletre érdemtelenül  kaptak. A STEP-pel 10-15 ös pontossággal akarták a szabadesés egyetemességét igazolni, pedig ez már ezreléknyi nagyságrendben sértve van!

A brémaiak tudományos viselkedése disznóság!

Előzmény: szuperfizikus (1424)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.08.04 0 0 1425

Nem levadmarházásròl van szó, hanem arról, hogy a természetet atomisztikus fizikával kell leírni.  www.atomsz.com

Előzmény: szuperfizikus (1424)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.04 0 0 1424

"Nem azért „drukkolok” (a részecske fizikus) Gyulának, mert ismerem és jónak tartom az elméletét..."

Ebben egyetértünk. Én sem tudom eldönteni, hogy az elméletében mennyi igazság van, mert nincsenek egyértelmű kísérleti bizonyítékai. De ha igaz, hogy nem engedik elvégezni az ejtőkísérleteit, az nagyon szomorú a mai tudományra nézve. Ez jól mutatja, hogy a tudomány hanyatló szakaszba jutott, gyakorlatilag szembefordult önmagával.

"...hanem azért, mert következetesen, teljes meggyőződéssel védelmezi. Ő egy harcos jellem, aki nem adja fel. :)"

Ezért én is tisztelem. De nem mindegy, hogy hogyan harcol. Sajnos Gyula levadmarházza még azokat is, aki alapvetően szimpatizálnak vele. Ezzel a módszerrel nem fogja elfogadtatni az újszerű elméletét. Gyula következetes meggyőződése már-már fanatizmus. Hasonló, mint a régi fizika védelmezőinek a fanatizmusa, ami vakká tette őket is.   

Előzmény: őszszakál (1423)
őszszakál Creative Commons License 2021.08.03 0 0 1423

Nem azért „drukkolok” (a részecske fizikus) Gyulának, mert ismerem és jónak tartom az elméletét, hanem azért, mert következetesen, teljes meggyőződéssel védelmezi. Ő egy harcos jellem, aki nem adja fel. :)

Előzmény: szuperfizikus (1422)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.03 0 0 1422

"Ami nem tetszik az, amilyen magabiztosan elítéled a jelenlegi fizikát."

Ha nem tudnám, hogy a jelenlegi (modern) fizika semmit sem ér, akkor nem akarnék új fizikát. 

A magabiztosság szükséges. Mert ha még én magam sem bíznék a Szuperfizikában, akkor hogyan várhatnám el, hogy mások is bízzanak benne. 

Gyula sokkal jobban elítéli a jelenlegi fizikát, mégis drukkolsz neki.

Miért?

"A Szupefizikád nem a tetszés kérdése, hanem az alkalmazhatóságé."

Még meg sem jelent a Szuperfizika, hogyan lehetne alkalmazni? Nekem sajnos nem áll rendelkezésemre kutatóintézet, ahol előzetesen ki tudnám próbálni az alkalmazhatóságát. De azért a magam szerény lehetőségeim mellett is dolgozom rajra. 

Előzmény: őszszakál (1416)
dezsoKE Creative Commons License 2021.08.03 0 0 1421

Ő mondta. Vajon mivel harcolt ki egy ilyet?

Előzmény: őszszakál (1419)
újszuper Creative Commons License 2021.08.03 0 0 1420

Ezek igazán egyszerű dolgok, csak te nem érted őket, mert teljesen tehetségtelen vagy hozzájuk.

Tavasszal teniszezz inkább, télen síelj, ősszel ne mulaszd el összegereblyézni a lehullott falevelet, télen se elkotorni a havat. Ja, és naponta mássz be a fürdőkádadba. Az ilyen tevékenységek ugyanis nem viselik meg annyira az agysejtjeidet, mint a szuperfizikus szerepjátékod. Legfőképp pedig ne felejts el mindezekről rendszeresen tudósítani minket. Szintén várjuk heti jövendöléseidet a modern fizika eltűnéséről, meg a könyved megjelenéséről, mert az ilyen sóhajok annyira bájosak, hogy mindenkinek megesik rajtad a szíve.

Előzmény: szuperfizikus (1411)
őszszakál Creative Commons License 2021.08.03 0 0 1419

Bírósági ítélettel van eltiltva. Ő mondta!

Előzmény: dezsoKE (1418)
dezsoKE Creative Commons License 2021.08.03 0 0 1418

Nem engedik, peeeerszeee...

Előzmény: őszszakál (1414)
dezsoKE Creative Commons License 2021.08.03 0 0 1417

Tehát amit nem értesz, az nincs. Trallala!

őszszakál Creative Commons License 2021.08.03 0 0 1416

A Szupefizikád nem a tetszés kérdése, hanem az alkalmazhatóságé. Ezt viszont nem tudom megítélni, laikus létemre. Ami nem tetszik az, amilyen magabiztosan elítéled a jelenlegi fizikát. (felmutatott eredmények?) 

Előzmény: szuperfizikus (1415)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.03 0 0 1415

Az én Szuperfizikám miért nem tetszik neked?

Mi a gondod vele?

Előzmény: őszszakál (1414)
őszszakál Creative Commons License 2021.08.03 0 0 1414

Teljesen kívülállónak tekintem magamat a régi és az új fizika területén.  A filosz csoporton belüli érdeklődő vagyok. A Szász elméletnek drukkolok, mivel nem engedik neki az ejtő kísérletek lebonyolítását. Aki viszont csak hangzatos szólamokat ismételget papírok, kísérletek bemutatása helyett, az nálam káoszzseninek számít.

Előzmény: szuperfizikus (1413)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.03 0 0 1413

őszszakáll, átálltál a gúnyolódók táborába?

Pedig bíztam benn, hogy legalább te velünk vagy. 

Majd fogod bánni 10-20 év múlva, hogy nem az újfizikusok táborát erősítetted, hanem az ellendrukkerekét.  A fizika főnixmadárként fog újjászületni saját poraiból. Te pedig részt vehettél volna ennek az új világnak a megteremtésében.

Ehelyett csak fanyalogsz?

Nem ilyennek ismertelek.   ;) 

Előzmény: őszszakál (1412)
őszszakál Creative Commons License 2021.08.03 0 0 1412

„Nyilvánvaló, hogy ez a káosz nem tartható sokáig.”

Erre megjelenik egy szuperfizikus zseni, aki kiismeri magát a káoszban és megmondja nekünk a tutit. Alleluja!!!

szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.03 0 0 1411

A jövő fizikájában nem lesznek tabutémák, nem lesznek kényes kérdések. Mindenről szabadon lehet beszélni. 

A mai modern fizika tele van kényes kérdésekkel és tabukkal. Megmagyarázatlan dolgokkal és paradoxonokkal.

Nem lehet tudni, hogy miért nem öregszik a gyors űrhajóban az űrhajós. 

Nem lehet tudni, hogy mi az elméleti akadálya a fénysebességnél gyorsabb utazásnak.

Nem lehet tudni mik is azok a titokzatos fotonok.

Nem lehet tudni, hogy ha igaz, hogy a fénynek kettős természete van, akkor miért nem mutatja egyszerre mind a kettőt.

Nem lehet tudni, mi az a "nyugalmi tömeg", hiszen a modern fizika nem ismeri a valóságos nyugalmat

És még lehetne sorolni. 

Ezek a problémák nem tisztázódtak 100 év alatt sem. 

Közismertek a zavaros paradoxonok is, amelyeknek szintén nincs értelmes megfejtése.

Nyilvánvaló, hogy ez a káosz nem tartható sokáig. 

Előzmény: szuperfizikus (1410)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.01 0 0 1410

Gyula, ha nem tudsz válaszolni, valld be férfiasan.

Az én Szuperfizikám (majdnem) mindenre választ tud adni. Vagy ha mégsem, akkor azt megmondom, nem beszélek mellé. 

Úgy látom a tiéden még van csiszolni való. 

Előzmény: szaszg+++ (1409)
szaszg+++ Creative Commons License 2021.08.01 0 0 1409

Hülye kérdésekre nem illik válaszolni!

Előzmény: szuperfizikus (1408)
szuperfizikus Creative Commons License 2021.08.01 0 0 1408

Én hallgatom, hogy mit válaszolsz a feltett kérdésekre.

De úgy látom, hogy te is mélyen hallgatsz. 

Talán ne tudsz válaszolni?

Hová tűnnek a mezők?

Miért c a mezők terjedési sebessége?

Előzmény: szaszg+++ (1406)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!