A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
"Alapos alatt én rendes kísérletekre és helytálló matekra alapított elmélet építését értem!"
Hahaha! És nem szakad rád a plafon! Rendes kísérletek? Egy darab hibásan végrehajtott, általad sohasem megismételt, viszont rengetegszer megcáfolt kísérleted van.
Egy ilyen megállapítás csak akkor érne valamit, ha más mondaná rólad. Hogy te ezt vén fejjel se érted, s gyermeteg naivitással dicsérgeted itt magad, az a betegséged legbiztosabb tünete.
Persze igazán sajnállak, hogy nem akad senki, aki értékelne, így kénytelen vagy folyton magadat magasztalni.
A tudományban nincs olyan, hogy visszafordíthatatlan. A tudomány fontos jellemzője, hogy képes kijavítani magát. Éppen ezt tesszük, nem?
A fizika története hosszú fejlődési szakaszokból és rövid válságokból áll. Minden válság után jön a fejlődés. Az újat akarók harcolnak a begyepesedett agyúakkal. Ez mindig is így volt a tudomány történetében. Nekünk szerencsénk van, mert éppen egy válság idején élünk és így egyedülálló lehetőségünk van a fizika megújítására és fejlődési pályára állítására.
Csak nem azokat kellene vadmarháznod, akik még esetleg segítségedre lehetnek.
Hogy a brémai gravitációs fizikusok bírói itélettel vették el tölem az ejtökísérleteim folytatását az a mainzi bíróságon megtudható. www.atomsz.com
Ezek attól féltek hogy a lelkükön szárad a 150 millió büdzsé felesleges kidobása, amit a STEP kísérletre érdemtelenül kaptak. A STEP-pel 10-15 ös pontossággal akarták a szabadesés egyetemességét igazolni, pedig ez már ezreléknyi nagyságrendben sértve van!
"Nem azért „drukkolok” (a részecske fizikus) Gyulának, mert ismerem és jónak tartom az elméletét..."
Ebben egyetértünk. Én sem tudom eldönteni, hogy az elméletében mennyi igazság van, mert nincsenek egyértelmű kísérleti bizonyítékai. De ha igaz, hogy nem engedik elvégezni az ejtőkísérleteit, az nagyon szomorú a mai tudományra nézve. Ez jól mutatja, hogy a tudomány hanyatló szakaszba jutott, gyakorlatilag szembefordult önmagával.
"...hanem azért, mert következetesen, teljes meggyőződéssel védelmezi. Ő egy harcos jellem, aki nem adja fel. :)"
Ezért én is tisztelem. De nem mindegy, hogy hogyan harcol. Sajnos Gyula levadmarházza még azokat is, aki alapvetően szimpatizálnak vele. Ezzel a módszerrel nem fogja elfogadtatni az újszerű elméletét. Gyula következetes meggyőződése már-már fanatizmus. Hasonló, mint a régi fizika védelmezőinek a fanatizmusa, ami vakká tette őket is.
Nem azért „drukkolok” (a részecske fizikus) Gyulának, mert ismerem és jónak tartom az elméletét, hanem azért, mert következetesen, teljes meggyőződéssel védelmezi. Ő egy harcos jellem, aki nem adja fel. :)
"Ami nem tetszik az, amilyen magabiztosan elítéled a jelenlegi fizikát."
Ha nem tudnám, hogy a jelenlegi (modern) fizika semmit sem ér, akkor nem akarnék új fizikát.
A magabiztosság szükséges. Mert ha még én magam sem bíznék a Szuperfizikában, akkor hogyan várhatnám el, hogy mások is bízzanak benne.
Gyula sokkal jobban elítéli a jelenlegi fizikát, mégis drukkolsz neki.
Miért?
"A Szupefizikád nem a tetszés kérdése, hanem az alkalmazhatóságé."
Még meg sem jelent a Szuperfizika, hogyan lehetne alkalmazni? Nekem sajnos nem áll rendelkezésemre kutatóintézet, ahol előzetesen ki tudnám próbálni az alkalmazhatóságát. De azért a magam szerény lehetőségeim mellett is dolgozom rajra.
Ezek igazán egyszerű dolgok, csak te nem érted őket, mert teljesen tehetségtelen vagy hozzájuk.
Tavasszal teniszezz inkább, télen síelj, ősszel ne mulaszd el összegereblyézni a lehullott falevelet, télen se elkotorni a havat. Ja, és naponta mássz be a fürdőkádadba. Az ilyen tevékenységek ugyanis nem viselik meg annyira az agysejtjeidet, mint a szuperfizikus szerepjátékod. Legfőképp pedig ne felejts el mindezekről rendszeresen tudósítani minket. Szintén várjuk heti jövendöléseidet a modern fizika eltűnéséről, meg a könyved megjelenéséről, mert az ilyen sóhajok annyira bájosak, hogy mindenkinek megesik rajtad a szíve.
A Szupefizikád nem a tetszés kérdése, hanem az alkalmazhatóságé. Ezt viszont nem tudom megítélni, laikus létemre. Ami nem tetszik az, amilyen magabiztosan elítéled a jelenlegi fizikát. (felmutatott eredmények?)
Teljesen kívülállónak tekintem magamat a régi és az új fizika területén. A filosz csoporton belüli érdeklődő vagyok. A Szász elméletnek drukkolok, mivel nem engedik neki az ejtő kísérletek lebonyolítását. Aki viszont csak hangzatos szólamokat ismételget papírok, kísérletek bemutatása helyett, az nálam káoszzseninek számít.
Majd fogod bánni 10-20 év múlva, hogy nem az újfizikusok táborát erősítetted, hanem az ellendrukkerekét. A fizika főnixmadárként fog újjászületni saját poraiból. Te pedig részt vehettél volna ennek az új világnak a megteremtésében.