Meglátjuk ,azért tegyük hozzá ezért a két játékosért fél európa sorban áll majd ahogy a többi Kielce játékosért is .Főleg a nagy konkurencia az a PSG lenne Remili esetében mert ugye ott egy Máté Dominik van jelen pillanatba .Ott azért van pénz és hát mondanom se kell egy francia klub francia játékost csábítana aki ráadásképp már volt a klub játékosa.Szóval Remili kemény dió lesz ott azért be kell hódolnia Lacinak megint ahogy az elmondása szerint Fabregasnak megtette.
Igen Bár Wolf egy évvel hamarabb jönne mint ,hogy itt szabad lenne egy hely de ennyit megér a dolog ,hogy 3 kapus lenne.Mondjuk ha arról lenne szó én felajánlanám Cuparának és a Bukarestnek egy jelképes összegér akár azt is ,hogy nyártól ott kézizhet így mindenki jól járna .De ez csak az én véleményem . Wolf-al egyébként régebben már tárgyaltunk és közel is volt a megállapodás de akkor a lengyeleket választotta .
Szerintem is nagyobb baj lehet ott mint 30% .Megérzésem az ,hogy nem fog megszűnni a klub de át fog alakulni és a legjobban fizetett játékosokat értékesítik majd .Ha így lesz remélem harcban leszünk Wolfért és Remiliért .Remili ahogy itt többen írták több mint egy sima jobb átlövő .Én avval is kibékülnék ha jönne Remili 23 nyarán ,hogy fél évre egy Ancsin szintű játékos érkezne hozzánk evvel ugyan beáldoznánk kb az idei évet de később ez fordulna.Ha jövőre sorainkban tudhatnánk a franciát egy pár évig meglennénk tuti fixen jobb lövőben és akár irányító poszton is .
Nyáron új edző fog oda érkezni, addig szerintem nem lenne logikus váltáson gondolkodnia. Jobb képességűbb a poszttársainál és ha fejben is összeszedi magát, akkor meghatározó játékos válhat belőle.
Viszont Zozónak dobbantania kellene Szegedről, óriási gödörben van. Nem is értem, hogy miért vágyott Ő Veszprémiként Szegedre. Szemöldök az ilyen fiúk karrierjét sorra tette tönkre. Kasparek, Henigmann stb. hosszú lenne a lista.
hogy azért mert van egy világklasszis beállód, az nem azt kell hogy jelentse, hogy az amúgy klasszis szélsőid zabot hegyeznek és 10 percenként megy feléjük labda