Szerintem is nagyobb baj lehet ott mint 30% .Megérzésem az ,hogy nem fog megszűnni a klub de át fog alakulni és a legjobban fizetett játékosokat értékesítik majd .Ha így lesz remélem harcban leszünk Wolfért és Remiliért .Remili ahogy itt többen írták több mint egy sima jobb átlövő .Én avval is kibékülnék ha jönne Remili 23 nyarán ,hogy fél évre egy Ancsin szintű játékos érkezne hozzánk evvel ugyan beáldoznánk kb az idei évet de később ez fordulna.Ha jövőre sorainkban tudhatnánk a franciát egy pár évig meglennénk tuti fixen jobb lövőben és akár irányító poszton is .
Nyáron új edző fog oda érkezni, addig szerintem nem lenne logikus váltáson gondolkodnia. Jobb képességűbb a poszttársainál és ha fejben is összeszedi magát, akkor meghatározó játékos válhat belőle.
Viszont Zozónak dobbantania kellene Szegedről, óriási gödörben van. Nem is értem, hogy miért vágyott Ő Veszprémiként Szegedre. Szemöldök az ilyen fiúk karrierjét sorra tette tönkre. Kasparek, Henigmann stb. hosszú lenne a lista.
hogy azért mert van egy világklasszis beállód, az nem azt kell hogy jelentse, hogy az amúgy klasszis szélsőid zabot hegyeznek és 10 percenként megy feléjük labda
A mai napig nehéz elhinni, hogy nyártól itt fog játszani a most is megkoronázott Fabregas! Viszont ez a tény előrevetíti, hogy a szélső játék ilyen beállókkal megint másodlagos lesz, szóval feleslegenek tűnik szélsők igazolása, hacsak nem olyanokat akiknek a védelemben extra hasznát lehetne venni, mint Nani ésvagy Grebille a franciáktól, de Descat a látott Ellíson mellett felesleges, inkább csak amolyan baráti üzletnek tűnik vki jó kis menedzserrel, habár azt hittük, hogy ezen túl vagyunk már.
A Kielce ügy okozhat hullámokat a piacon, bár nehezen lehet megjósolni ezen hullámok mértékét, mindenesetre Remili lenne a kulcskérdés számunkra ha rajtam múlna. Ha Ő jönne, akkor Casado nem kellene, megelégednék a lejáró szerződésű Pytlickel helyette. :)
Hát igen a sokat emlegetett nevek: Remili,Wolff All starban,Knorr legjobb fiatal. Ha nem tudunk minoseget igazolni lövő poszton szintet lépünk,de nem felfelé…
Véget ért a vb, összességében nekem keserű tapasztalat.
Bár a helyezés nem gáz, és a olimpiai selejtező újabb csalóka remény, de a (nem) mutatott játék, az egész amit magyar kézilabdának hívunk az oltári égés.
Az elit által játszott kézilabdához csak nyomokban van közünk, sem dinamikában, sem gondolkodásban, sem úgy általában nem is hasonlít a játékunk a modern kézilabdához.
A múltban ragadtunk.
Ha meggondolom, igazából egy olyan játékosunk (Máthé D.) hiányzott, aki hozzá tudott volna tenni (oké, reméljük a jövőben még kisFazék is).
Szomorú jövőt vizionálok válogatott szinten.
Lauge tegnap atom volt, látszott, hogy frissebben érkezett, mint a többiek.
Szűkebb házunk táján.. ha nem igazolunk a Lauge-Nenadics páros helyére legalább 1 extrát, akkor mi is visszacsúszunk 1 szintet. Bízzunk a Kielce szétesésében és a hatékony halászatban. (?)