Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Nincs topikromboló banda, kérem szépen, te csak álmodtad azt... Igaz, hogy mások is látnak ilyen rémálmokat néha, de mire felébrednek már sehol sem találják sosem, még a nyomát sem, így aztán csak megrázza a zember a fejét és békésen támolyoghat tovább..., különben is minden út a kocsmába vezet, amelyik meg nem, az meg Rómába...
Nem köll nekem fogdosnom azt a klaviaturát, kérem szépen, sőt, az a legjobb, ha a közelébe sem kerülök, ha hozzá sem érek... Megmondták má' a kultúrmodik, hogy egyszerűbb, ha velük egyezkedtek, mié' nem hitték el ezt egypáran... Az egy nagy tévedés, kérem szépen, hogy én viccelni szoktam, csak ezt vagy nem értik, vagy félreértik néha. Az viszont biztosra vehető, hogy ha nyugi van, akkor én sosem tántorgok csak úgy, meg főleg nem úgy dülöngélek, hogy ráessek valami randa nagy kiálló gombra, ami ebből a klavitúróból kilóg... Ha meg aszongyák, hogy nyugi, akkor az annyi, olyankor Söröt köll inni és nem hadonászni, úgy egészségesebb....
Le lehet tenni a klaviatúrát, Wagner úr, szívből gratulálok a nagyszerű és jóízű tréfákhoz. Ilyeneket ha háromszor megszületnék, sem tudnék kitalálni. A stílustóltól meg az a bizonyos gyengülős röhögés jött rám.
más
Elefánt, vazze, muszáj volt megidézni ezt a gagát?
Há' van is benne, bezony... Jön a nagylegény, aztán Lyól beszól a hülye részegesnek, amúgy böcsületesen megaszongya neki, bele a pofájába.... puff! Majd Lyól meg lesz mutatva a viccelődösnek meg mindenkinbek, majd lehervad a rút képéről a mosoly, úgy meg lesz aszondva!
Há' akkor ezek után mire számíthatnak a többiek ezeken a fórumokon? Na?
Há' belem beszélhetsz erről egész nyugodtan, én velem mindig lehget beszélni, én a beszélésben mindig benne vagyok, nekem a beszélés meg se kottyan... És válaszolni is tudok mindig. Van egy tutti tippem a miértekre, ez mindig bejön és stimmel is.... Egy Pofa Söré' elárulhatom, mert az üzlet az üzlet...
Más. Komolyan gondolja valaki, hogy csak úgy lazán beszólhat itten? Ej, ennél azé' tapasztaltabbak is lehetnének... Én ugyanis ilyenkor mindig úgy megijedek, hogy egyből tántorogni kezdek, aztán ebből csak mindenféle bajok származnak, pedig mindig mondom, hogy jobb a nyugalom, a Sör meg még annál is jobb...
Nem-e? Érdekes... Pedig én még csodálkoztam is, hogy miért nyivákol...., akkor biztos egy macska volt... ezekkel vigyázni kell, mert sötétben ezek mind feketék...
Na, ezután pofázzon valaki, hogy nem állnak szóba vele ebbe' a topikba'... Majd szóljatok máskor is, mer' akkor én mindig jövök és szóbaállok...., de Sör az legyen, másképp csak kiszárad a zember itten veletek, ami egy kész tragédija...
Ja, kérem szépen, mostan erősödés volt mindenféle fórummoderációkba', bezony..., aztán akik elszoktak tőle, vagy nem is szoktak hozzá, mer' annyira friss elfutóvendégek, azok majd visszarászoknak... hja, kérem szépen, ez a trendi... Ettől állítólag kevesebb lesz a zanyázás meg ilyesmi..., aztán a Kultúrába' is nagyobb lesz a műelélvezés..., Sörösüvegből is csak úgy isz majd mindenki, hogy a kisujját elegánsan eltartja, de nem nagyon, mer' ha beleakad egy moderába, akkor eltör... Szóval csak olyan szalonásan..., izé, szalonosan... úrimódra... úrimoderáltan.... vagy hogyan is.... mindegy...
Egyeeeet?!!!! Miket nem mondsz! Szerintem ne öntözgesd a Sört, hanem idd meg Lyól.... akkor majd helyreáll a szmlálókád... Én itten körülnéztem és nem egyet, de legalább tízhuszat letiltottak csak mostan a zutóbbi időbe.... persze lehet, hogy kissé csal a látásom, mer' nekem duplatriplaságos alacsonymatematikám van, kérem szépen, de az biztos, hogy nem egy..., az tuttira nem stimm, mer' annál sokkal több... Várjál csak, mingyá' leveszem a cipőmet...., mer' a kézujjam kevés.... Héééé, mostan meg hová rohansz? Szavamra mondom, ezt a zoknit a múlt héten halásztam ki a városi szökőkútból, az meg egy előkelő hely.... Itten mindenki ennyire idegecs?
Azok mennyi Sört kapnak? Én, kérem szépen, bármelyik aljasságba' mindig benne vagyok, csak fizessenek sokk Söröket... A kémeket kifejezetten szeretem, azokat a resanszonosokat meg különösen..., itten is lakik egy fölöttünk, de ha nagyon hangos, akkor csak föl köll kopogni a partfissal és akkor vagy ledob egy üveggel, vagy abbahagyja - tiszta nyeresség a zilyen... mer' ennek mindig telik a telikre.... Má' soxor akartam én is olyan lenni, de valamié' mindig elhajtottak, biztos azé' mer' nem volt nyakkendőm, a cilinderem meg kissé leégett a gyertyától... Szóval, száz szónak is ötven a fele... mennyi a Sör ezeknél, mer' akkor megin' nekiktámolygok... csak föl tuggyak kelni mostan...
kedves Wágner Úr és a többi moderátor. kiröhögcséltük magunkat..aazááám....hukk....be is estem az asztal alá...kilögyböhöltehem a söröt...stb, stb. de most már jó lenne a tárgyra térni.
Tehát, kitiltottak egy nicket örökre. ki tiltotta ki ? milyen indokok alapján ? ez miért csak itt és most derült ki ? szerintem valakinek tudnia kellene a választ.
bizonyos helyzetekben azt mondanám, hogy ezt nagyon szépen mondtad, de most nem mondok semmit. faterom, szopiszuri, és nagyfaterom szuriszopi mind aszonták haláluk előtt, hogy "nyisd csak ki a szád, más nem törli ki a segged úgysem", no de ők meg is haltak a francba.
aztán mondjuk az egészben aza akurva jó, hogy lassan mindenki itt van, és a moderátorok, élükön a fő moderátorral egymsra mutogatnak. miközben fejek és topikok hullanak, lesznek az enyészeté, a pusztulásé, a digitális télé! válaszok pedig nincsenek, csak a szürke feledés.
Biztos elmúltak, ha nincsenek..., előfordul.... időnként a kikötőkben is el-eltünedezik valaki sztrovacsek, de a tengerfenéken biztos megvannak, csak ahhoz búvárruha köll, amit csak a malájoktól lehet olcsón beszerezni, de azt is csak akkor, ha a fináncok nem lőnek... Közelebbit meg azok a modik tudhatnak legfeljebb, akiknek a felségvizein ezek úszkáltak... Az biztos, hogy nem ittak Sört, mer' az nem olyan ártalmas és veszélyes, mint a víííízzzz.... brrr...., még akkor is, ha olyasmi, hogy felségSör nincs is, de nem is flancolni köll, hanem inni...
Amúgy szerintem teljesen érthető a moderatura szigora, valószínűleg hasonlóképp, sőt keményebben lépnék föl minden renitens elemmel szemben (pl. magamat már rég letiltattam volna) mindenfajta magyarázkodás nélkül - egy magánkézben lévő fórum üzemeltetésekor. Az MM-re való hivatkozás viszont fölösleges, és nevetséges, mikor nyilvánvaló tetszik-nem tetszik játékról van szó. Részemről szenvedélymentes kísérlet ez az egész provokáció, és megannyiszor elcsodálkozom, hogy mennyire esendőek a moderák, milyen könnyen táncba vihetők, hogy aztán a kollegáknak kelljen visszafogni a felhevült testet.