Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

JuanPablo Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1441
Lehet, hogy ez a linkelés jobb?

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

TudatLan Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1440
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

El Robotnyk (1394)
Eddig az Őrmezőnél voltam, szomorúan távoztam tőlük. Kár,hogy a 'spot2'-t nem lehet egy (gyári)klimával megfejelni....Tényleg,mik a tapasztalatok? Akciós modell árából lehet valamit lesírni?

Előzmény: Geli66 (1439)
Geli66 Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1439
[IMGSRC="http://kep.tar.hu/geli66/images/pic2273422.jpg"]

próbálkozom még

Előzmény: Geli66 (1438)
Geli66 Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1438
Na mit csesztem el?
Előzmény: Geli66 (1437)
Geli66 Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1437
ez a második :)

[IMG SRC="http://kep.tar.hu/geli66/images/pic2273422.jpg"]

Előzmény: Geli66 (1436)
Geli66 Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1436
ez az első linkelésem

[IMG SRC= http://kep.tar.hu/geli66/images/pic2273422.jpg]

j2smith Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1435
Lassan tényleg új lesz. :) Csak azt nem tudom, miért is nem örülök ennek annyira?

Elég sokat szoktam biciklizni, és jártomban keltembem látok egy pár C3-ast. Egy van a könyves K. krt-n, ez zöld. Bár mostanában nem látom. Egy van a Pozsonyi utcában, meg egy szokott állni a Szent István parknál. Ez utóbbi kettő fekete excl. Nem valamelyikőtöké???

Nem tud valaki valamiféle elektronikát, amivel a centrálzár felhúzná a lennt felejtett ablakot??? Tudom, hogy riasztóhoz van, de nincs riasztóm. Nagy dolog lenne még egy IC-t beletenni, és ezt is megcsinálná???

Geli66 Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1434
Na sikerült a tár.hu-n megcsinálnom a fényképalbumokat. A C3 képek már fennt vannak. A gyerekről most töltöm.

http://kep.tar.hu/geli66

Nézzétek meg. Majd bővítem ujabb képekkel is! Ha fennt lesz a küszbvédő, meg a kipuffogó! Na meg ha lemostam :)

El Robotnyk Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1433
az nyikorgás nekem is van, akkor ezekszerint nekem is meg kellene látogatni a szervízt, fel is hívom őket valamikor jövő héten...
Előzmény: j2smith (1429)
gt_guri Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1432
Miért?????
jobb lenne ha Wolksvagent vennél újonnan???
aztán vihetnéd vissza motobuherálásra?
Seattal,skodával együtt???
(nem megfelelő olajpumpa miatt)
vagy netán azt hiszed más márka hibátlan?
ezek a hibák amiket itt olvasol,azok csak gyerekbetegségek...
Ne feledd a C3 nem egy ráncfelvarrott autó,hanem teljesen új típus.....
nem pl.xsara1-ből lett xsara2....
ez még egy jó átlagot üt meg....
Üdv.Guri
Előzmény: ló2 (1431)
ló2 Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1431
hát amilyen hibákról olvastam most, 1 kicsit elbizonytalanodtam. Az én 13 BX-ben semmi zörgés nincs, és a digit klíma sem kattog (mert nincs).

ló2

gt_guri Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1430
Nembaj!
addig vidd míg garanciális....
képzeld el,ha ezeket mindd leszámláznák.....
mire lejár a garid,addigra lessz egy új kocsid....
nézd a jó oldalát..
előre köszönnek a szervízben,megtanulod melyik hiba milyen jelenséggel párosul,
mindig új a kocsid,s még fizetni se kell...
ingyen továbbképzés....
:-))))))))))))
de azért megcsinálhatnák a gyárba is rendesen...
Üdv.Guri
Előzmény: j2smith (1429)
j2smith Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1429
Ok, akkor megint viszem szervizbe. Már voltam 5x. :( Klima csattogás, meg gomb :(

Geli66:
Nekem is zörgött, illetve "nyiszorgott" a jobb első kerék felől. Valami gumi harangot cseréltek, és utána tök néma csend. Olyan hangja volt, mintha valami gumi bigyó nyikorgott volna valami fémen.

Geli66 Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1428
Helgapataki: olajozd meg a féket, mindjárt nem fog csikorogni :)) (nehogy megtedd ám!)
Én is láttam a szögletes kipuffogóvéget a Tescoban, de inkább valami vastagabb kör alakut nézek majd valahol.

Az index kar végén van egy gomb. Az mire jó???
Még nem sikerült rájönnöm eddig.

Én nem hallottam csattanást automata klíma működés közben.

A jobb oldali ablakemelő is rendesen működik nálam.

Egyedül a jobb első kerék felöli zörgés aggaszt, de majd meghuzzuk a csavarokat, hátha elmúlik.

helgapataki Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1427
Gelli66! Lehet, hogy nem olyan kipufogót láttál, ami nekem van, mert volt egy elég béna is. Az enyém szögletes,szerintem nem olyan rossz. Ennél "brutálisabbat" nem láttam, de ha felbukkan valahol, akkor majd szólok.

j2smith! nekem is automata klimám van, de semmi csattanás és kattogás, szerintem ne nyugodjatok bele, ez nem normális jelenség!zsuzsuzsunak igaza van, a jobb első ablak is automata, legalábbis nálam is.

Skót Béka! A kézifékemmel nincs gond, viszont, ha 1 napig nem megyek a kocsival, az első pár fékezésnél iszonyúan csikorognak a fékek. Te tapasztaltál már ilyet?

zsuzsuzsu Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1426
Ha az Excl. verziód van, (én erről tudok nyilatkozni) akkor a jobb első ablaknak is automatának kell lennie >>>nálad ez hiba lehet!

Egyébként lehet -5 +25fok, akkor is fulladozik a kicsikém indulásnál... Tegnap is így jártam... Ciki volt, hogy mé nem megy mán a gépmadár, mert nem egyedül ültem at autóban!

Előzmény: j2smith (1425)
j2smith Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1425
Mint már írtam, nekem cseréltek kormányművet. A csere oka, és ez mindenkinél igaz, egy adott szériában hibás a kormánymű elektronika. A hibajelenség:
Ha a motor alapjárati fordulatszám alá esik, kikapcsol a szervó. Lehetséges ok: bénázás indulásnál, vagy gurulásnál ráengeded a kuplungot. Nekem mind a kettőt sikerült produkálni. Tök gáz szervó nélkül közlekedni. Barom nehéz forgatni a kormányt ekkora kerekekkel.
A (automata)klima nekem is kattog akkorát, de meg lehet szokni. Csak furcsa. Nem tudom, hol az a relé, tán be kéne csomagolni???
Nekem is van kérdésem. Az utas oldali ablakemelő gombja nekem nem úgy működik, mint a vezető oldali. Nincs rajta az a funkció, hogy ha meghúzom rendesen, akkor fel(le)megy az ablak. Nyomni kell végig a gombot. Ez nálatok is így, van, vagy cseréltessem ki?
JuanPablo Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1424
Skót Béka!

Légyszíves bővebben fejtsd ki a kormánymű csere okát, mivel én is arra várok. Nálam a szervo nem indul el a motorral együtt, csak utána pár másodperc múlva.

MINDEN NYAVALYÁT ÍRJATOK LE A TOPICBAN AMÍG GARANCIÁLISAK VAGYUNK (gondolom vagyunk páran!)

Előzmény: Skót Béka (C3) (1422)
gt_guri Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1423
Szia!
Nos ha látlak jelzek.
dokumentálj,ne légy rest...
szerintem a relé az,ami csattan,ugy hallod.
autómata a klíma?
Garázsba állás előtt lemostad?
Mert akkor csinálhat ilyet,egyébként nem nagyon.
Rally szempontból ne nézd,hiszen ez egy családi autó.....
legalábbis Magyarországon....
Vegyél bele négy ültetőrugót,40/45mm,négy sárga színű koni gátlót,s rögtön nem fog csúszkálni...
Üdv.Guri
Előzmény: Skót Béka (C3) (1422)
Skót Béka (C3) Creative Commons License 2003.04.28 0 0 1422
Egyre több a sötétzöld c3?

Aki engem lát az ne legyen rest jelezni! Zöld béka gyári árnyalatu zöld foliával, és ált. nyomom neki, mert sietek!

Május első hetében viszem szervízbe a békát kormányműcsere miatt, viszek fényképezőt és dokumentálok :)

Ami viszont aggaszt, hogy jött a meleg klimáztam és időnként csattant egyet az autó! Megnéztem a generátorból jön amikor valami bekapcsol majd ki! Ezt városban amikor a hütőventillátor is megy akkor elég sürün teszi.
Tud erről valaki valamit?
Belülről hangosabb mint kivülről. Csattanás!

Hogy fokozzam a kedélyeket! Hétvégén nem mentem a kocsival, (esett majd sütött) mikor kiengettem a kéziféket beragadt és amikor elindultam olyan volt mintha megpatkáztam volna a kocsit megremegett az egész autó! Ilyesmit tapasztalt már valaki?

Rally szempontból sajnos orrnehéznek vélem a kocsit mert a feneke hajlamos a nagyobb kanyarok bevételénél csuszkálni!
Amúgy a fogyasztása istencsászár!

Ennyi vala
SB (C3)

Geli66 Creative Commons License 2003.04.27 0 0 1421
Küszöbvédőről annyit tudok, hogy én most kaptam meg postán, mint már irtam. Egy fekete öntapadós fólia, ezüst alapon van rajta a citroen felirat. A hátsó küszöbvédön meg nincs felirat. Akár házilag is fel lehet ragasztani, rajta van, hogy hva kell elhelyezni. Az ára kb 8000Ft.

Megnéztem a kipuffogóvéget a Tescoban. 2690Ft, de én nem ilyenre gondoltam, hanem valami brutálisabbra.

Ma elértük az 1000km-t!

Geli

Előzmény: JuanPablo (1420)
JuanPablo Creative Commons License 2003.04.27 0 0 1420
Szia Geli66!

Van ugyan egy lenzöld gömböcünk, de Zalakarosnál nem én voltam a "férfi" aki vezette, annak dacára, hogy elég sokat voltunk jelen ezidáig azon a környéken, pontosabban azon a kis repülőtéren ami Karos és Komár között van.
Ma sehol sem voltunk, mert attól féltünk leázik a fösték a kocsiról úgy zuhog itt az eső. Az itt a Dózsa Gy út és Thököly út kereszteződésénél van majdnem Pesten.
Küszöbvédő fóliáról tudsz valamit?
Megkérdezem a többieket is!

KÜSZÖBVÉDŐ FÓLIÁRÓL KI TUD VALAMIT???
ÍRJATOK!!!!

Sziasztok!
JP

Előzmény: Geli66 (1418)
helgapataki Creative Commons License 2003.04.27 0 0 1419
Szia Geli66! 2490 Ft volt, még meg van a blokkja. Sajnos képet nem tudok felrakni róla, csak talán a hét végén, mert nincs itthon a fényképezőgépünk.
Geli66 Creative Commons License 2003.04.26 0 0 1418
Azt is ird meg lécci, hogy mennyi volt a kipuffogó ára. Asszonyt már rábeszéltem, hogy veszünk egyet, ha nem túl drága! Mi 100 méterre lakunk a kanizsai Tescotól.

Ma voltunk Zalakarosban ismerősnél. Jött szembe egy zöld C3, egy férfi vezette. Nem innét valaki?
Meg az egyik ház elött állt egy világoskék exclusive is.

Előzmény: helgapataki (1416)
El Robotnyk Creative Commons License 2003.04.26 0 0 1417
Az Csór, Inotán nem mész át, (fehérvár felől) jobbra van végig a 8ashoz képest :)
Előzmény: JuanPablo (1411)
helgapataki Creative Commons License 2003.04.26 0 0 1416
A króm kipufogót csak egy bilinccsel kellett felfogatni az eredetire. Szerencsére elég hosszú, nem lehet megmondani róla, hogy csak optikai tuning. Az átmérő pontos méretére nem emlékszem, de tól-ig volt megadva, viszonylag tág határon belül. Én egy sima vonalzóval mértem meg az eredetit, és simán benne volt az adott határon belül. Lehetett dupla kipufogóvéget is kapni, de nem mertem megvenni, mert nem voltam biztos benne, hogy elfér a lökháritó alatt. Azt is egy kipufogóra lehetett felszerelni. A márkája TAJCO, már több, mint 1 hónapja rajta van, jól bírja, nem gagyi. Ja, a Tesco-ban vettem.

Tegnap voltam a Metro áruházban és írtó jó szőnyegeket lehet kapni, rallyszőnyeg néven fut. kb. 6000 Ft, az alja gumi a teteje nagyon dizájnos mintás gumi anyaggal kombinálva. Na, ez lesz a következő, amit beszerzek.

A küszöbvédő nagyon jól mutat, nekem az jutott egyből az eszembe róla, hogy kéne rá egy küszöbvédővédő :))

vacek Creative Commons License 2003.04.26 0 0 1415
A tolatóradar ára akkor 50 e Ft volt, ettől itt a topicon már jelentősebb kedvezmények elérését olvastam.

Egyébként - ha jól emlékszem - a C. Truka volt, Jászberényben.

Ott ültem előszőr a bemutató hétvégén a 70 pacis HDI motoros C3 masinában, döbbenetesen jól ment az a kocsi, három fővel + az akkori 40 fokos nyárra tekintettel járatott légkondira. És nem volt zajos, nem is lehetett hallani, hogy megy a motor...

Előzmény: nomena (1414)
nomena Creative Commons License 2003.04.26 0 0 1414
Vidéken hol? Egyébként szerintetek inkább vidéken érdemes szétnézni? Hol lehet jó kedvezményt kapni? És Ti hogy csináltátok?
(Én még előtte vagyok, ezért nagyon izgat a téma.)
Előzmény: vacek (1413)
vacek Creative Commons License 2003.04.26 0 0 1413
Akkor a "kedvezményemről":

Szerintem én vagyok a legnagyobb pancser az alkuban... A C3 bevezető hétvége után egy héttel, tavaly júniusban a 3D szőnyeget + az 1:44 arányú "matchbox-ot" + Citroen tollat adták csak pluszba bele/hozzá, semmi mást... Meg kértem kerékőrt a könnyűfém kerékre, de kiderült, hogy az az Exclusive szériatartozéka (mondom, egy héttel a bevezetés után rendeltem, az eladónak meg fogalma sem volt arról, hogy ez szériatartozék)

Szerintem enyém a topicon a Citrom díj, (én kaptam a legkevesebb engedményt).

Igaz, ekkor már volt olyan szalon vidéken, ahol odaadták volna a tolatóradart ingyért... Ami egyéb iránt nagyon hasznos dolog, szerintem...

Geli66 Creative Commons License 2003.04.25 0 0 1412
Bandikut:
Hogyan csináltál fotót az autómról, mikor még a küszöbvédóm a csomagolásban van? :))
Fekete C3, 3dszőnyeg, ugyanolyan koszos :-)

Helgapataki:
szóval milyen is az a kipuffogó? Ugye csak simán rá kell tenni az eredeti végére, és nem kell semmit szabni. Egy fotó azért jó lenne róla. Mennyibe kerül egy ilyen kiuffogóvég?

Előzmény: Bandikut (1403)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!