Hát én ugyan nem a klub álláspontját képviselem, de azt tippelem, hogy ők úgy gondolják, hogy az edzőmeccsek végeredménye nem lényeges. És az edző azt szeretné, hogy ne a győzelem legyen a cél, hanem az, hogy megcsinálják egy ellenfél ellen is azokat a taktikai elemeket, amiket ő kér.
Ezt meg közönség előtt egyszerűen nem lehet megvalósítani. Mindig van egy csomó háborgó, elégedetlen ember... (Csak elég elolvasni itt a kommenteket.. :D) Felteszem nincs szükségük rá, hogy már egy edző meccsen is ott legyen a megfelelési kényszer..
Ja, de nem az összes! Max az első. Ez pár éve van. Mindegy is, minden évben előkerül ez a téma. Azért a klub álláspontjára kíváncsi lennék, hogy ezzel mégis mi a cél?
Ez pár éve kezdődött (már nem emlékszem ki kezdte), aztán gyakorlatilag mindenki átvette. Érteni én sem értem, viszont tényleg bosszantó. Mondjuk a bérletre rá van írva, hogy érvényes a felkészülési meccsekre is, ami konkrétan 0 db.
Ez szerintem azt jelenti, hogy Milos egyetlen hazai felkészülési meccset sem szeretne a nézők elé vinni, de ugye az emléktornán erről nem dönthet így. Illetve még arról lehet szó, hogy az utolsó hazain vélhetően az első BCL meccsünkre gyakorolnak már játékelemeket. Persze ez csak tipp, lehetnek más okai is.
évek óta szar a csapat, esünk kelünk a bajnokságban,befürdünk játékossal,edzővel,koncepcióval. nézhetetlen a játék és mindennek tetejében a bajnokság messze legfontosabb eseményére a Hz emléktornára ez a szutyok kókler vezetőség nem hajlandó iderepülőztetni(buszoztatni) vendégül látni és elszállásolni több napra milliókért olyan csapatokat akik sörmeccsnek vennék a tornát,de Te legalább kijönnél merthát egy abaligás középcsapat azta.
értem hogy te nem a falcot nézed hanem az ellenfelet,maradj akkor otthon róla,mindenki jobba jár (bárcsak lenne ekkora szerencsénk)
A kipa-projekt hogy áll? remélem nem csak egy üres frázis (ilyen még sohasem volt ugyanis nálad:)) volt Tőled!
Panaszkodnia a sorsolásra maximum annak kellene aki éppen feljutott, hiszen ő került abba a helyzetbe, hogy nagy valószínűséggel rögtön egy vereséggel beragadhat a rajtnál. A legoptimálisabb a Falco számára az, ha a BL meccsek között olyan csapatok ellen játszik, akik ellen lehet pihentetni a csapatot. Ebbe rondít bele most pl. a Körmend elleni rangadó.
Yukkun hozzászólásai néhol provokatívak, de a mondandója tartalmával abszolút egyetértek, ahogy Circoval is. Ez nem segíti a felkészülésünket.
Illetve a sportpszichológiai szempont sem elhanyagolható. Kb 2-3 szintkülönbségű csapatok ellen edződünk, ezután a bajnoki sorsolás az elmúlt szezon utolsó 4-5 helyen elfoglalt csapatokat tartalmazza. Abszolút nem várható, hogy ilyen mérközések után hasonló vagy erősebb képességű csapatok ellen a tudásunk legjavát tudjuk nyújtani. Emlékeztetnélek titeket Pongó Marcira, aki lenyilatkozta, mennyivel nehezebb volt átállni a BL ritmusára a magyar bajnoki meccsek között neki.
Neked az FMP vagy az Igokea nem voltak komoly csapatok? Mert nekem igen.
Innentől kezdve nem kell többet panaszkodni az irányított sorsolásra, mert kiderült nem fontos, hogy a Falcohoz hasonló szintű csapatok ellen edződjünk.
Komoly csapat nem fog ideutazni több száz kilométert csak azért, hogy játsszon velünk egy meccset, max akkor ha rendesen kifizeted vagy a környéken edzőtáborozik. A másik meg az, hogy felkészülésen az lenne a legostobább taktika, ha bucira veretnéd a csapatodat. Alap dolgok ezek.
Alba, Szolnok? :) Azért az elég ritka szerintem, hogy a csapatok a közvetlen riválisuk elleni edzőmeccsel akarnak felkészülni a közvetlen riválisok ellen..
ok, de szerintem egy evek ota tarto bl csapatnak, magyar bajnoknak nem osztrakok ellen meg kiesett majd felkerult pecs ellen kell edzodnie. nalam ez nem ferne bele
kiváncsian várom aurora kommentjét, o legalabb látja a fatol az erdot, nem mint egyesek, de falco man is irhat
Eskü segítek hogy a Gyuri bácsi fogadjon téged és beszélgessetek egy jót. Mert hogy neked minden szar és fos, kicsit elmagyarázhatnád, hogyan és miképpen kellene ezt jól csinálni. Mert azt már tudjuk, hogy ők minden szarul csinálnak a csapat körül.