Keresés

Részletes keresés

Noirette Creative Commons License 2022.01.11 -1 0 3280

Az azért nálam is kiveri a biztosítékot, ha a fél KA-epizódban a Konyhafőnök-adás megy Fördős Zével meg a két séffel. Ez pont olyan, mint Gergely Róbert minden előzmény nélküli behozatala, semmi funkciója sem volt, de valami miatt jó poénnak tűnt odabiggyeszteni a 2. évad vègére, sőt a mostaniban is rátettek egy lapáttal. De az sem világos, a cselekmény szempontjából milyen funkciója és jelentősége van annak, hogy Kriszta indulni akar a Konyhafőnökben. Nagyon töltelék-szaga van az egésznek (ha már konyha).

Előzmény: idooogeep (3267)
triola2 Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3279

"Egyébként Kocsis Judit egy az egyben hozta ugyanazt a karaktert, amit a Drága Örökösökben, vajon ez (vezető) rendezői utasítás?" Klárika és Borika is hozza egy kicsit a DÖ-beli szerepét.

Előzmény: Mazsola0070 (3273)
triola2 Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3278

"Bokezuen osztogatjak a lőtt sebeket a KA-ban, a múltkor a pap most Gabika, valszeg az ő csodás gyógyulás annak is szemtanui lehetunk,  bár ha jól láttam fejsebet kapott.." Szegény Gabika, remélem felgyógyul!

Előzmény: bk_barát (3270)
kyriee Creative Commons License 2022.01.11 0 2 3277

A sorozat tele van baromságokkal...

Idióta csempészek, idióta rendőrök...

Vörös márvány egy falu alatt az Alföldön, autópálya két falu között...

És sorolhatnám.

És a nagyfokú igénytelenség: kedvencem, amikor Nyíregyházát mutatják a hegyek között az Alföld közepén.

Könyörgöm, nem találtak tényleg egy képet Nyíregyházáról?

bk_barát Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3276

Bonit nem a gyülekezet érdekli, hanem a saját szerepe, hogy diszes papi öltözékben prédikálhlh asson és zsoltarokat enekelhrssen az áhítattal figyelő nyajnak... Persze voltak ott szemrevalobb hívek is, mint Gina és Ildi..

Azért Boninak nagy szerencséje volt, hogy az asszonyok nem hagyták szóhoz jutni, hogy elnondja: "Nyugi, eszemben sincs házasodni, én a ti lelki atyatok akarok maradni, Ildi meg csináljon a gyerekével amit akar...", mert akkor jó esetben meg is lincseltek volna... :D

bk_barát Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3275

Azért Mikolanak mar volt egy kis előélete, utoljára megszoktette Laurat a fogdabol, Ginat fogvatartotta és zsarolta vele Tivadar, a végén a két csajt a kommandosok szabadították ki... Ezek után Tivi jogosan vette üldözőbe... 

Előzmény: Mazsola0070 (3271)
Böszőke13 Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3274

Miért? a rendőrségi "pszichiáter " nem ugyanolyan balfék  mint a DÖ-k  főerdésze ?

Mazsola0070 Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3273

Ez egyébként komoly, hogy Bonifác az öt tahó öreglány miatt akarja otthagyni az őt rajongásig imádó Ildit és a gyereküket? Hát ha ez a gyülekezete, ezért nem kár (összesen tízen voltak - a másik öt statiszta csak hallgatott -, de Boni ott örömködött, hogy ma milyen sokan vannak - persze nyilván a süti miatt, ez is egy röhej).

És ha otthagyja őket, akkor mi van? Az öreglányokat láthatóan csak az érdekelte, hogy Boni "bűnt" követett el, így nem lehet pap, nem prédikálhat nekik, és kész.

Egyébként Kocsis Judit egy az egyben hozta ugyanazt a karaktert, amit a Drága Örökösökben, vajon ez (vezető) rendezői utasítás? 

Előzmény: Noirette (3268)
idooogeep Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3272

Semmit.Így tartotta úri kedve, hogy motorozzon egyet, a rendőrségnek ez meg nem tetszett,ezért üldözőbe vették:-)

Előzmény: Mazsola0070 (3271)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3271

Egyébként Mikolát miért kellett elkezdeni szirénázó rendőrautóval üldözni, és annak miért kellett a rendőrautóra lövöldözni?

Ha jól emlékszem Mikola témában ott tartottunk, hogy Sótonyi elhelyezte a makkosszállási rendőrörsön rendőrnek (ott eszükbe sem jutott letartóztatni), majd később Mikola lefalcolt onnan.

Azóta mit követett el?

Előzmény: bk_barát (3270)
bk_barát Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3270

Bokezuen osztogatjak a lőtt sebeket a KA-ban, a múltkor a pap most Gabika, valszeg az ő csodás gyógyulás annak is szemtanui lehetunk,  bár ha jól láttam fejsebet kapott.. Azért Tivadar most bőven ludas a sérüléseibe, ott kellett volna hagynia a bányában, főleg, hogy pontosan tudta, milyen veszélyes bűnözőt üldöz.. Mikola is durván bekemenyitett, akár a kerékre is lohetett volna, így most gyilkossági kísérletet fogják korozni.

Pálinkás Gyurka most azon dolgozik, hogy osszehoza a fivére családját... A sajatjaval mikor fog foglalkozni, ártatlan ember, a minisztériumban semmilyen bizonyíték nincs ellene... 

Noirette Creative Commons License 2022.01.11 -1 0 3269

Pontosan ezt csinálta a BK-ban a másik stáb, ott is behozták Fördős Zét egy cameo-jelenet erejéig (igaz, a két séf nélkül), és egyszer Vastag Csaba is megjelent önmagaként, de mások is, pl. Iszsk Eszter. Úgy látszik, bele kell törődnünk, hogy az RTL Klub ikyen módon is reklámozni akarja az ismert arcait (vagy más közismert hírességeket).

Előzmény: Mlle. Grenelle (3260)
Noirette Creative Commons License 2022.01.11 -1 0 3268

Engem is gyakran idegesítenek a Murphy alaptörvényét folyton beteljesítő rendőrök (szabadon idézve: "Amit el lehet szúrni, ezek el is szúrják"), de nem hiszem, hogy bárki panaszt tenne a rendőrségtől emiatt. Tény, hogy a rendőrök ábrázolása vastagon sztereotip a KA-ban, csakhogy senkinek esze ágában sincs a valódi rendőrséggel azonosítani őket. A cél a röhögtetés lenne, de nem mindegy, hogy valaki felszabadultan nevet rajtuk, vagy kínjábsn, esetleg sehogy. :)

Bonifác karaktere kapcsán sem hiszem, hogy bárki magába az egyházba akart belerúgni, hiszen a püspökség korábban pont azért indított vizsgálatot, mert amik Boniról terjedtek, azok nagyon kilógtak az egyház értékrendjéből. Bonifác igazàból egy "antipap", akinek normál esetben semmi keresnivalója sem lenne az egyházban (még akkor sem, ha ott sem maradéktalanil "szent" a papok és a hívek egy része). Benne valahol pont az az érdekes, hogy nem az a sztereotip, néha kissé elvarázsolt "jófiú", akinek a papokat általában ábrázolják, hanem egy minden hájjal megkent, ájtatosságot színlelő szêlhámos reverendában. Egyébként lehet, hogy Sótonyi nyomta be őt az egyhàzba is, nem tudom, esett-e erről szó valamikor.

Előzmény: Mlle. Grenelle (3264)
idooogeep Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3267

Akkor javasoljuk a főrendezőnek, hogy egy  egyperces témába illő felvétel után  adjanak le további 49 percet a kotyvasztásból, és természetesen Krisztina legyen a győztes, ha már polgármester nem lehetséges:-)

Előzmény: deluigi (3266)
deluigi Creative Commons License 2022.01.11 -3 0 3266

valaki nagyon elegedetlen :)

sokan szeretik a konyhafonokot es orvendenek, hogy viszontlatjak egy reszben itt is

Előzmény: Mlle. Grenelle (3265)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.01.11 0 1 3265

Akkor már a két idétlen is lehetett volna önmagát alakító Nagy Feró és Gangsta Zolee... ha ebben az évadban elárasztanak minket az önmagukat alakító figurák.

Ezzel amúgy nem is lenne baj, de ebben a töménységben azért sok.

Előzmény: Mazsola0070 (3262)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.01.11 0 2 3264

A rendőröket szimplán tehetetlen idiótáknak ábrázolták, de amit a "hívek" tegnap bemutattak (és az a beszédstílus...), az tényleg túllépett egy határt.

Lehet, sőt biztos, hogy van ilyen is, de azért nem a kondér legalját kellene belevenni egy sorozatba. Ezektől a falusiaktól még a Jótündér zsebében is kinyílik a bicska...

Az egyháziak közül eddig egyedül a püspök volt normális.

Summa summarum, az RTL-re már gyakorlatilag az összes társadalmi réteg és foglalkozás megharagudhatott volna, annyira sztereotip és sötét módon lettek ábrázolva.

Előzmény: idooogeep (3263)
idooogeep Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3263

Már miért ne?  ha rendőrség  belefért, az egyház miért ne férne bele?

Előzmény: Mlle. Grenelle (3259)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3262

Az előzetes szerint nagyon úgy tűnik, hogy igen. (Sőt, ha jól láttam, önmagukat alakító Sárközi és Rácz is lesznek.)

Mivel úgy emlékszem, hogy Sajgál Erika nem szerepelt a Konyhafőnökben, a főzése kifejezetten a Keresztanyuhoz felvett jelenet lehet. 

Előzmény: Mlle. Grenelle (3260)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.01.11 0 0 3261

Soha ne mondd, hogy soha....:)

Lám, pár hónapja poénkodtam itt azon, hogy Huba teljes neve biztosan Babos Huba, és lám, kiderült az is, hogy tényleg.....:) 

Szerintem nem tudunk mi itt olyan baromságot kitalálni, amelyik (vagy amelyiknél nagyobb) ne jelenne meg a sorozatban.

Egyébként most látom, hogy a stáblista szerint a Nagyasszony már nem csak "showrunner", hanem "vezető rendező" is, persze aztán lehet, hogy eddig is az volt, csak most tűnt fel.

Most már nagyon várom, hogy valami komolyabb szerepben megjelenjen vezető színészként is.....

Előzmény: bk_barát (3253)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.01.10 0 1 3260

Ezek az idétlenek a Konyhafőnököt is behozzák a KA-ba?

Az önmagát alakító Gergely Róbert után jön az önmagát alakító Fördős Z.?

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.01.10 0 2 3259

Ez, amit a "hívek" csinálnak, még gyomorforgatóbb, mint Bonifác maga.

Valaki óriásit akart rúgni a katolikus egyházba, és sikerült is neki...

Noirette Creative Commons License 2022.01.10 0 0 3258

Jav. "nem döntenek úgy"

Előzmény: Noirette (3257)
Noirette Creative Commons License 2022.01.10 0 0 3257

Hacsak a készítők egyszer nem döntenek ügy, hogy mégis felfedik a keresztnevét, ahogy Damilról is kiderült, hogy Tomasevics Zoltán a becses neve (és utána az is, hogy ennek ellenére mégsem vérrokona Tivinek). Ezek után nem lepődnék meg, ha Babosról kiderülne, hogy ő is Ferenc. :)

Egyébként tényleg érdekes kérdés, mi a koncepció Babossal és Damillal kapcsolatban: tényleg olyan, mintha a való életbelí önmagukat alakítanák más néven, kezdve onnan, hogy mindkettő rockzenész, és Babos Beatrice-számokat is énekelt. Gergely Róbert sima ügy, ő egy az egyben önmagát alakítja, ezt angolul "cameo appearance"-nak hívják, bár az általában rövidebb szokott lenni (más kérdés, mi szükség van az ő jeleneteire, meg hogy Elza miért vele randizik, és hogyan jöttek össze). Ilyesmi volt a Mi kis falunkban is pl. Kamarás Ivánnal, de ez a Babos-Damil-féle hibrid, "én is vagyok meg nem is" megoldás nekem teljesen új.

Előzmény: bk_barát (3253)
Apádfüle Creative Commons License 2022.01.10 -1 0 3256

Köszönöm, nagyon kedves vagy. :)

Előzmény: Ilhilla (3255)
Ilhilla Creative Commons License 2022.01.10 -4 0 3255

Szerepelni fog a Hotel Margaret c. sorozatban is, láttam az előzetest, abban jobban néz ki a jelenleginél. 

Előzmény: Apádfüle (3254)
Apádfüle Creative Commons License 2022.01.10 -1 0 3254

Epres Attilát sok színdarabban láttam, és nagyon kedvelem. Pár éve rákos volt, de kigyógyult. Legalábbis remélem, hogy kigyógyult.
Nem szokásom károgni, és a jövőben sem akarok rászokni, de összeszorult a szívem, mikor mondta Lajoséknak, hogy búcsúzni jött. Bízom benne, hogy valóban a márványüzlet miatt...

bk_barát Creative Commons License 2022.01.10 0 0 3253

Sztem Te azt innen soha meg nem tudod... Babos az Babos, és kész...

Előzmény: Mazsola0070 (3250)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.01.10 0 0 3252

Babos-Nagy Ferenc. 😛

Előzmény: Mazsola0070 (3250)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.01.10 0 0 3251

Remélem több Gergely Róbertnek szánt rész nem lesz, mert eléggé nem csípem ezt a csávót.

Az minden esetre tetszett, hogy "öreg táncdalénekesnek" titulálták, nem tudom, Gergely mit szólhat hozzá....:)  

Előzmény: bk_barát (3239)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!