"Mivel a babák 4 kiló körüliek mikor születnek, a 2 kilós sztem még csak 7 hónapos lehetett."
Nem!
Szerintem viszont tévedsz. Nem 4 kg körüliek az átlag újszülöttek.
Nekem vannak gyerekeim és egyik sem volt 4 kg-os születéskor pedig egészséges nem dohányzó édesanya szülte őket.
"Az európai átlag 3,5 kg (3500 g), de 2,5-5 kg között normálisnak tekintjük a születési súlyt. "
Ezen kívül a súly befolyásolja az anya termete és egészségi állapota is( pl. ha dohányzott akár átlag alatti súllyal is szülhet)
Ezen belül a fiú újszülöttek súlya átlagosan mindíg nagyobb mint a lányoké.
Ezt a gyereket egy teljes nappal a születése után találták 2 Kg-osan addig semmiféle táplálékot nem kapott és a szervezete próbálta megőrizni a test melegét vagyis energiát veszített. Ebből az következik, hogy nem valószínű a koraszülöttség.
https://hajraegeszseg.hu/cikk/2018-08-24/a-szuletesi-sulyt-befolyasolo-tenyezok
"Annyira hüje vagy ha azt hiszed hogy egy ledér beállna napszámba pl dinnyét szedni egész napra. "
Egy üzleteszerű "ledér" nem is, de ha csupán könnyűvérű közmuff, az már más kategória. Különben pedig még csak most fogják kezdeni a dinnye szedést Magyarországon két hete még nem szedtek dinnyét. Nagyon torzít a tükröd.
"És azért fojtatta a melót mert kellett a napibér."
Azért folytatta mert kellett az alibi, - én kérem dolgoztam már hogy szültem volna?
Eddig nagyon türelmes voltam, de már kezdek fáradni a butaságaidtól!!!