Nem tudom miért hívom úgy ... valakitől rám ragadt nagyon régen .
Holott rosszabb , mint egy falu , ahol az emberek ismeretség okán segítenek egymásnak , barátkoznak .
Ott meg mindenki rohan , tojik a másikra . De nagyobb városban is így van . Egy megyei jogú városban élek , egy szinten összesen 3-an . Senkit nem ismerek , nem is látom , csak hallom őket jönni-menni .
Igaz , ebben bőven benne van az is , hogy én reggel kocsiba ültem , este kiszálltam , és magamra csuktam az ajtót . Mostanában már (mióta nem járok fel , napközben is közlekedem itthon) többekkel legalább köszönő viszonyban vagyok . Fura ez nekem , mert eddig bárhol laktam , 1-2 szomszéddal összejártunk .
Sajnos kénytelen az ember előre mentegetőzni, mióta Orbán elterjesztette , hogy aki kérdez az burkoltan támad. Kifelejti hogy az emberi elme alaptermészete a kiváncsiság.
Sőt az állatok is megnéznek közelről dolgokat , kérdezni még nem tudnak.
Ahhoz , hogy ne legyen késedelmes indulás , legalább ennyi csak a nagyfaluba' kellene , nem az egész országba . Pláne , ha vannak napok (mint amit alább írtam) , hogy 900 hívásuk is van .
Tényleg minden lerohad ebben a nyamvadt országban .
De nem gondolod , hogy a nappaliban kerülgetem ... az íróasztalon meg nem fér el kettő (pedig asztalos csinálta , átlagon felüli méret , de tele van papírokkal ha melózok) . Ki fogom bírni , ha nem kattintgatok össze-vissza .
Nem nyitom meg papus , mert menten kivág a net . Valami gebasz van nálam már hónapok óta , de most nem fogom buzeráltatni a gépem ... amíg dolgoznom kell , nincs belenyúlka .
Leginkább én is csak olvasok . Femiben rusonyoznak orrba-szájba (nekem dögunalom' , és értelme is semmi ) . Néha betévedek a polba .... de leginkább melózok a haza hordott vackokkal .
Persze. Itt vagyok, mindent olvasok, csak nem nagyon van mire válaszolni.
Viszont az IPA-bevallással befürödtem. Először beadtam egy egyszerűsítettet, arra kiderült hogy 50E a minimum adó. Akkor beadtam egy nem egyszerűsítettet is, azt meg nem fogadták el mert önellenőrzéssel kell beadni, azzal együtt meg írni az adóhivatalnak egy e-levelet ezzel kapcsolatban.
Az önellenőrzést se fogadták el, meg az a kurva e-levél se jó nekik ami szintén sablonokból áll amit a franc se tud értelmezni. Aztán csütörtökön felhívott egy nagyon kedves hölgy hogy micsináljak, a legjobbkor mert éppen az utcán másztam valahová. Megbeszéltük hogy másnap 10 óra körül keres és segít kitölteni a nyomtatványt, hogyan hátráljak ki ebből a szarból amibe belemásztam. Nos, azóta sem jelentkezett.
Miután most már speckó módon kell beirkálni mittoménmiket, nincs értelme hülyre kíséretezni magam. Bemegyek a Fővárosi Önkormányzat ügyfélszolgálatára az 5. kerületi Bárczy István utcába. Most meg azt nem találom hogy kell-e időpontot kérni ésha kell akkor hogyan. :)
Bassza meg az örök kárhozat azt aki az ipát kitalálta. Bár én csak úgy kábé a milliomodik lehetek azt ezt kívánók a sorában. :))))