Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
legyen mindég nagyon sok pálinkátok! << essz ety kívánság, és nem valóság, tehát ettől nem lesz sajnos ... de éÉn nagyon aranyosnak tűnök ettől, hoty esszt kívánom ... ti meg köszönhetitek a Semmit! :DD
a Zöcskösnek pedig Kellemes Üllepeket kífánok ... amitőll szintén nem lesz neked, de érted azér' ...
ésmég ...
aki énengemet kedvel, kívánjon nekem rövid, fájdalommentes utat a halálba ...
mongyuk azt nem tom, h az izmosabb nőknek is vastagszik, hidratáltabb lesz-e a bőrük, vagy csak a dagadtaknak van szattyánból ... de nekem le kell kenynem mindenemet! és más-más kell a lábfejemre, a hátamra, a képemre, és a kezemre. a hajamat is be kell fújkálnom, mert ha nem teszem ezeket meg, hisztis leszek ...
de általában szokott menni 24' alatt .. ezért nem tom, most mi történt ...
eccer anyámmal mentünk egy ügyvédhez. akkor még nem volt Budán a "fonódó", úgyh most nehezebb visszaellenőrizni, mennyi a menetideje a 61-s villamosnak, de du 4-re volt megbeszélve az ügyvédcsávóval a tali a Villányi úton, és a Moszkváról indultunk du 3-kor, és 6-ra értünk oda! KIESETT 3 óra!!!
valami érzékcsalódás, vagy nem tom mi lehetett ... az volt a furi, h egyszerre kettőnkkel történt, és mindketten azonosan emlékeztünk ...
de egyébként meg tele vannak ám ... a bőrük alatt is van ... kb lóvét szarnak ... múltkor idegösszeomlást kapott a nő, h hztrtsi papírtörlőt a kínaiból vett ... kb sosem volt kínaiban ... Kínában már igen ...
nyahh ...
drágább kenyeret hozott, mint amennyibe a btmxr került, amivel nekem kell szenvedni ...
hátradőltem, a lábaimat feltettem az előttem ülő széktámlájára, szerzek egy vödör kukit, coke-t, szívószál ... adok magamra is pelust, h ne kelljen kimenni köszben, és kellemesen iszgulok ...