"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
..aszittem rosszul látok, mikor a számgépidőt láttam az előbb..
Mert kint a konyhában van a stabiltelefon, és mikor befejeztük a beszélgetést akkor ránéztem a faliórára és láttam hogy óra huszonhét van.. Jó sokat sikerült megbeszélnünk félóra alatt..
Aztán itt a számgépnél a digitális számok mutatják hogy egy kicsit többet beszélgettünk. :-)))
Én 100 éve, csak a szigorlaton tudtam franciául, két évig kegyelemkettesem volt. A tanár majdnem leesett a székről! Zavarában újra kettest írt be, és utána bocsánatot kért, kijavította! ( Hármasra!! :DD )
( "A hat terület közül a legjobb eredményt az egészségügy területén érték el a magyarok, ott a legkisebb a szakadék nők és férfiak között, így 86,7 ponttal az összes tagállam között a 15. helyen végeztünk. A magyarok a legnagyobb javulást 2010 óta a tudáshoz, oktatáshoz való hozzáférés területén érték el (2,7 pontos javulással 57,2 pontunk van most), ezzel az Unión belül a 17. helyen állunk.")
Szervusz barátom, köszönödjól? Nekem most megint besötétedett, de egykét hónap és hozzászokik a szemem. :-( Ma ugye otthon vagy a stabiltelefon környékén? Estefelé ha befejeztem a szalagfűrészelést akkor megpróbállak felhívni.
""enjambement – [anzsambman] ‘áthajlás, átívelés: az a jelenség, hogy egy szókapcsolat szorosan összetartozó elemeit a verssor vége különválasztja’.Francia költészettani szakszó, az enjamber (‘átgázol’) származéka; ennek elemei az en- (‘bele’) és jambe (‘lábszár’), utóbbi a vulgáris latin gamba (‘lábszár’) folytatója.""
Én amondó vagyok, hogy a verssor vége ne válasszon szét lábszárt, combtól, mert az egy... durva amputáció! :D:))