“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Azt baszkurálsz papus akit csak akarsz , vagy hagyja magát (de azé' a te korodban már nem álmodoznék :-D)
Én akkor is csíplek , ha "rendszarhű" vagy , mert jogod van rá .
Nekem épp úgy semmi ráhatásom a magyar világra , mint neked , de vannak unokáim .... szeretném , ha jobb lenne nekik . Aztán hogy jobb lenne-e , az csak kipróbálás után derülhetne ki .
"Akkor jön kutyára dér. Vagy nem. Ki nem szarja le?"
Valószínűleg kint élve te leszarod. De gondolj bele, ha a saját migráncsaitok aljanépsége a termékenységi rátájuk következtében elszaporodik és csuda dolgokat kezdenek csapatostul művelni, akkor a kintről hazatelepülni szándékozók egy normális országba jönnek haza vagy egy dzsumbujba.
Nem laktak alattam afrikaiak. Egyetlen fekete lakik mellettem évek óta aki a Kandóban tanul.
Alattam arabok laktak meg kínaiak akik dolgozni járnak innét, sose volt velük baj. Baj csak azokkal a hülye német turistákkal van, akikre rá köll ordítani éjjel kettőkor hogy kuss legyen. De nem értik, csak a villogó reflektort meg azt hogy "Maul halten".
Egyébként én sose vok ideges. Vagy elmarháskodok valamit, vagy egyszerűen megvadulok mint amikor az ablakom alatt, a túloldalon éccaka ordibáló négerek közé bactam egy kétlitykós, vízzel teli flakont. Az volt a szerencsém hogy az ajtajuk fölött kiálló félköríves izé szélét találtam el és kivágódott az úttestre. Ha fejbesomom vele valamellik szarházit, akkor most még mindíg a sityin ülnék és nem téged szórakoztatnálak itt. :)
Ez azért még ide kívánkozik: "Te mit foglalkozol vele? Nem kel holnap fel a nap, ha szabadon kifejtheti, amit gondol vagy mi? :)"
Ez igaz, de a napocska akkor is felkel ha én is szabadon kifejthetem amit gondolok. De én jólnevelt vagyok, ezért engedélyt kérek.
Néni kérem, meg tetszik engedni nekem hogy a potyondiféléket baszkuráljam? :))))
Á, abból a filmből a legjobb idézetekre szerintem senki sem emlékszik! Egyszerűen azért, mert azok vagy műnémet, vagy latin dumák.
pl. német nyelvlecke: <megjegyezhetetlen német szöveg> = "Savanyúkáposzta van a bőrnadrágomban"
vagy a villamosszékes kivégzés előtt a pap latinja, ami elejétől végéig kamu: olyan mondatok szerepelnek benne, mint a "coitus interruptus" (vö.: megszakított közösülés"), vagy az "e pluribus unum" (vö.: "Sokból egy" - Az USA jelmondata).
Akkor jön kutyára dér. Vagy nem. Ki nem szarja le? Tealattad már most laknak afrikaiak meg mindenféle nációk, azt mégse csaptak agyon, meg se erőszakoltak. Gondolom, amíg a rolóhúzód elég visszatartani őket, addig nem jelentenek olyan nagy fenyegetést. :)
Esetleg el kezdhetnél valami valós, aktuális és kézügyben levő problémán izgulni és idegeskedni. ;P Elhiszed, hogy Pottyondit még csak nem is érdekli, hogy téged felbosszantott? Sőt, ha tudná vállat vonna vagy elégedett lenne, hogy felbosszantott. Ehelyett ő azt se tudja, ki vagy. Te mit foglalkozol vele? Nem kel holnap fel a nap, ha szabadon kifejtheti, amit gondol vagy mi? :)
Undorodik a nyavalyát . Papa ! Azt se tudja , hogy létezünk .... és nem is érdekli .
Ne légy már ennyire elfogult !
Igaz , hogy az ellenzék egy nagy lófausz volt mindig is ... mára meg többel is felér , de a másik oldal még szarabb . Amazok legalább ártani nem tudnak már , de ezek bőven pótolják , ha valakinek hiányozna .