Ha tehát hallgattok ezekre a döntésekre, ha megtartjátok és teljesítitek azokat, akkor az ÚR, a te Istened is hűségesen megtartja a szövetséget, amelyet esküvel fogadott meg atyáidnak. Szeretni fog, megáld és megsokasít téged, megáldja méhed gyümölcsét és termőfölded gyümölcsét, gabonádat, mustodat és olajodat, marháid ellését és juhaid szaporulatát azon a földön, amelyről esküvel ígérte atyáidnak, hogy neked adja. Áldottabb leszel minden népnél, nem lesz közötted magtalan férfi és nő, sem állataid között meddő.
Minden meddő pár átkozott * és nem én mondom hanem a Biblia.
A 2Mózes 23,25-26-ban Isten egyértelmű ígéretét olvashatjuk azzal kapcsolatosan, hogy aki engedelmeskedik Istennek, az biztosan nem lesz meddő:
Ha Isteneteket, az URat szolgáljátok, akkor megáld kenyérrel és vízzel. És eltávolítom tőled a bajokat. Nem vetél el, sem meddő nem lesz senki a földeden. Napjaid számát teljessé teszem.
Már a Biblia is tele van terméketlen asszonyokkal. Mivel a gyermekáldás szorosan a nőhöz kapcsolódik, a terméketlen asszonyt sok kultúrában bűnösnek vagy elátkozottnak, netán a Sátánnal szövetkezőnek tekintették. A középkor Európájában a gyermektelenséget leginkább Isten büntetésének vélték. Sok más kultúrában a férj jogosult volt elhagyni, mi több megölni terméketlen asszonyát.
Téged se vonz a Krisztus, hisz EGW-t olvasol aki segghülye volt a Bibliához. És most jött el az óra, hogy az utcai evangélizáláshoz szórólapokat vagdoss, mégis a fórumon cseszed az időt
mármint 30 évvel ezelőtt láttam érthetetlennek annyira, hogy azóta elő sem vettem. de úgy látom helyes döntés volt. na megyek dógozni. mert nekem nem adományoznak. csak a beépítettet.
Téwedés, mer Krisztus alakja, személye nagyon le van írva az Újszövbe. Azok látnak bele akárkit akik nem értik az Újszövöt. A kegyelem a krisztusiakra vonatkozik, az Isten haragja mindenki másra. Bocs csak közbe csirke gyrost eszek
hát lehet. ezért nem vagyok vallásos, és valóban mindenki azt lát krisztusba amit akar. csak próbáltam védeni szegényt, de tényleg nem érdemli meg. inkább fújom a saját mondandómat.