Az Amnesty International Magyarország nem fog eleget tenni "a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról elnevezésű törvény", vagyis a civiltörvény előírásainak, és megtagadja a külföldről támogatott szervezetként való regisztrációt - közölte a szervezet. A döntést az Amnesty International Magyarország egyesület tagjai hozták meg a hétfői rendkívüli közgyűlésükön.
A TASZ és a Helsinki Bizottság után tehát újabb szervezet jelezte, polgári engedetlenséggel reagál a törvényre.
Pontosan! Az a Széchenyi különben is PPP-konstrukcióban építette meg a Lánchidat és mindenféle hitelekről álmodozott - miféle ember lehetett? Gondolni se merek rá.
Sajnos a hülyék tobzódása nem ismer határokat. Szerintem zárjuk be az összes egyetemet, akadémikus csak focista lehet. Az MTA-t feltöltjük focistával. Egy nap és keresztülverhető a parlamenten, és holnaputántól már érvényes lenne, 1255-ig visszamenőlegesen.
- írja a Pesti Srácok, de nem az egyetem a legmeglepőbb résztvevője a kormányellenes összeesküvésnek.
A Soros György által finanszírozott szervezetek listájára ugyanis a cikkben valamiért felkerült a Müskinn nevű, egyedi táskákat és pénztárcákat készítő budapesti vállalkozás is.
Az írásból nem derül ki, hogy a Müskinn milyen módon járulna hozzá Magyarország kormányának megdöntéséhez, vagy egyáltalán, mi a funkciójuk a Soros-galaxison belül. Lehet, hogy kedvezményes áron kínált válltáskákkal támogatják az ellenzéki mozgalmakat, vagy éppen ellenkezőleg, a kormány támogatóit próbálják elzárni legújabb, "Tigris" nevű, 90 százalékban hazai, természetes anyagokból készült kollekciójuktól, hogy így kényszerítsék térdre az Orbán-rendszert.
Persze, a gondolkozás tiltott dolog lett. Mennyivel egyszerűbb lett volna irányvonattal/vagonnal a megfelelő helyre szállítani őket? Persze, akkor kimaradt volna a pályaudvari dzsembori. Tényleg, hányan mentek át az országon? Államilag, vonattal-busszal, kontroll nélkül?
Érdekes, amikor a Keletin keresztül vezetett az utam, senki nem állt elém Merkel képével.Te biztos papíralapú térképpel indultál volna útnak:) Mert menekült, nem kell hülyének nézni. Igen, van köztük szegény képzetlen és képzett is. Vegyesen. Tudod Emberek. Persze, ha jelent neked ez a szó valamit. Szerintem nem mert vadaknak titulálod őket.
Persze, az állati sorban tartás jól és aljasul kigondolt kormánymanipuláció volt.
Mindegy ki akarta, de hemzsegtek, és a főváros számos más részén is, valamint határmenti települések egész sorát is leamortizálták. Tehát messze nem csak a tévében lehetett látni a vadakat, akinek az okostelójuk GPS-ébe Röszke volt célállomásként beprogramozva, és ugye nem mondod, hogy az is Orbán műve? Arról nem is beszélve, hogy Merkel képét lobogtatva mászkáltak, és az ő nevét skandálták, mondván, hogy ő meghívta Germoneyba a szíreket. Ettől kezdve mind szír lett. Hát nem fura, hogy mégis megpróbálod Orbán nyakába varrni az egészet, csak mert őt utálod?
Persze, de a Keleti megszállása a kormány szándéka volt, ugyanis elküldte az embereket a vakvilágba. Hogy az a keletiben ért véget? Az biza kormányszándék volt. Mi lett volna, ha Szegeden irányvonattal küldték volna el a sok menekültet, nem vaktérképpel a kezükben felbaszni egy Budapestre menő vonatra.
Az biza a kormány előzetes szándéka szerint történt. Vagy beismered, vagy nem. Sikeres volt az agyhalottak tunningolására.
Ez ellen is tenni kellene, de a legegyszerűbb a szemétdombon kukorékolni, és a magyart hülyiteni. Azt is aki még a tv-ben sem látott migránst, mert nincs se tv-je, se árama, de a plakát agyhalált hoz neki...
"A pénteki rendkívüli ülésen gyűjtené össze az LMP a civiltörvény alkotmányjogi panaszához szükséges képviselői aláírásokat. Az ellenzéki párt több pontban is alkotmánysértőnek tartja a nemrég elfogadott javaslatot.
...
A civiltörvény értelmében néhány napon belül a 354 gyereket ellátó SOS Gyermekfalu alapítványa is külföldről támogatott szervezet lesz. 2016-os beszámolójuk szerint ugyanis a tavalyi bevételeik több mint 40 százalékát, 751 millió forintot kaptak külföldről. Ezzel szemben a magyar államtól csak 376 millió forint normatív támogatást kaptak. Az előző évhez képest az állami támogatásuk csökkent, a külföldi bevételeik pedig nőttek.
Az emberségesség minimuma az lenne, hogy ne lélekvesztőkön csónakázva, és szúrós szögesdrótokon átkecmeregve szállítsák ide őket az embercsempész bandák, hanem repülőn. Amíg ez nem történik meg, addig senki ne ugasson emberségről, mert ez állati.
Ugye nem tudsz különbséget tenni az emberséges bánásmód követelése és a betelepülést pártolása között. Ahogy olvastam senki nem a betelepülést pártolta, hanem az emberésegs módot hiányolta. Persze, baromi könnyű a sok agyhalottat 1294 ember nem betelepítése, hanem vizsgálata ellen hergelni. Az a nem egészen 1300 ember tönkretenné a magyar identitást.Szerintem senki nem ágálna az ellen, hogy nix mecset, nix külön elbánás, vallási alapon, csak emberiességi megfontolás játszik. De ugye ez teljességgel elképzelhetetlen, a magyarokkal sem bánunk úgy.
"Orbán Viktor: Idézze pontosan, hogy mit mondtam. Azt mondtam, hogy a magyar jogban olyan, hogy polgári engedetlenség, nincsen. Úgyhogy a két állítás nem mond ellent egymásnak, mert tíz éve pedig arról volt szó, hogy polgári engedetlenségi akciót hajtunk végre. Ez azt jelenti, hogy ilyen akciót most is végre lehet hajtani, de van szankciója, amit a jogalkalmazó ki is fog szabni."
És ami a magyar jogban nincs benne, azt milyen jogalapon fogod szankcionálni, Viktor? - vazze...