"A a feltöltött képnek aztán van olyan URL-je, ami ilyen módon adja a képet, és a keretekig, ahogy látod lehet kihúzni és mindjárt mutatok is egyet."
Ezt nem értem, mert hol lelem az URL-t, és mit húzzak a keretig? :-D
Szerintem pakolom úgy, ahogy esik! :-D
"A nápolyi új jezsuita templom arany és drágakő oltára, a Mária szobor egy embernagyságú aszem Turmalin drágakövön áll (a nagy kék gömb) ami maga is megér egy grófságot"
Ez szép, és valahol - egyszer - azt olvastam, a katolikus egyház gazdagabb, mint a bankok! :-D
Kollegák, ma elég enervált vagyok, és csendben q*va anyázom, esik a trutymós eső, szarul közlekedtem, meg egyébként is.. Szóval inkább képeket nézek itt. Tomnak szép napot, Hungarosiculonak szép estét, a többieknek jó éjszakát kívánok...
Osztrák és német kisvendéglőknél nincs is hangulatosabb.
Még Magyarországon a legkedvesebb éttermem is egy német étterem, ahol kitűnően készítik a magyar és német specialitásokat. Egy 200 éves étterem-fogadó, ahol mi kajáltunk a Németországból érkező lovasok meg megszálltak. A Vértesben van, csodás természeti környezetben és kedvencem ott a fürjtojásleves volt, majd szarvas-szelet vadas mártással és szegfűgombával.
Ahogy nézem az étterem, és a fogadó az nem kocsma, hanem szerintem olyasmi, ahol étkezni lehet, italozni is és attól fogadó és nem étterem/kocsma hogy az emeleten szobát is lehet bérelni és szállodaként is működik.
sajna ez nehezebb mint a normális képfeltötés, mert ugyan úgy megy mint a zergén, hogy először képfeltöltő programra kell feltenni a képet. (de azért annál egyszerűbb, mert nem kell számokat beírva méretezni)
A a feltöltött képnek aztán van olyan URL-je, ami ilyen módon adja a képet, és a keretekig, ahogy látod lehet kihúzni és mindjárt mutatok is egyet.
Ez azért szar mert simán feltöltögetni a képeket nagyon eccerű. Olyankor lehet erre csak szükség, ha a kép nem olyan jó és a nagy méretű kép pixeles lesz.
A nápolyi új jezsuita templom arany és drágakő oltára, a Mária szobor egy embernagyságú aszem Turmalin drágakövön áll (a nagy kék gömb) ami maga is megér egy grófságot (az nem festett műanyag) :)