Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Most, hogy írtad, írtál levelet a fiókomból olvasás nélkül töröltem!
Ez nem valami tiszteletlenség, illetve bunkóság, de a fórumon keletkezett problémákat itt a fórumon kell megbeszélni, megoldani és a modikkal való háttér levelezés semmilyen formában nem kívánatos és nem is bevált gyakorlat!
Alapvetően egyetértek a véleményeddel .Kizárólag csak "tabula rasa" alapon kívánok "rendet hagyni magam után a Határőrség rovatban,azzal hogy a 18 inkriminált hsz-t kidobjuk.
Szerintem is engedd el a témát,-mert ha látja a "hódolód",-hogy ennyire zavar téged ez a minuszolásos dolog,-akkor csak még jobban ösztönzi,-hogy borsot törjön az orrod alá.............
Nos, én nem végeztem orvosi egyetemet,de abban teljeskörű egyetértés volt itt a fórumon,hogy aki tönkreteszi más levelezését és csak ez élteti,az nem komplett és magatartása a közösség szempontjából káros.
Viszonylag részletes személyes emilt írtam neked,nem tudom hogy a válaszod előtte/utánna született?
Nos a való életben,de akár bármelyik jól szocialaizált levelező közzösség levelezésében az ellenkező véleményre tudsz reagálni és a végén akár még konszenzusos
sérült lelkü emberek életformája.Azt hiszem nincs nekem erre szükségem. Nincs szándékomban
mindent , 361 "Törölt nicket" hátrahagyva,megörvendeztetve a betegeket távozni.Ennek a 18 hsz nek a törlése jelezte volna,hogy azért részetekről is van a türelemnek határa,valamint ezek a hsz-ek még akkor születtek mikor ,próbáltam még komolyabban érvelni,de miután szakképzett
elmegyógyász nem vagyok,de már türelmes ember sem.Változatlanúl kéem a 18 hsz törlésését!
Azt hiszem így 5 /öt/ nap elteltével nem korai érdeklődnöm,hogy születik-e érdemi intézkedés/törlés/ a kért és a korábbi hsz-ben/3425 sz/részletesen felsorolt hsz-ek 18 db törlésére.Elkerülném a Fórum szerkesztése,a levelezőtársak megbecsülése álltal talán kevésbé praktikus és "preferált" 361 "törölt nick" kialakulását....
Miután a "kérések,kérdések a fegyvermodikhoz" c rovatból a "névtelen minuszoló" álltal szervezett provokácíó következtében még mindig tiltva vagyok,ezért ebben a rovatban kérlek benneteket ,hogy a HATÁRŐRSÉG rovatban folyó méltatlan és minden bizonnyal,nem határőrök álltal elkövetett provokácíó zajlik,/hozzászólások kevésbé,legfeljebb az értetlenkedés és a mínuszolásokból "mély következtetést levónók" álltal,írottak/
Kérlek benneteket ,hogy az oldalról az általam írt489,491,493,494,495,497,498,499,501,502,504,506,507,508,509,512,513,515 sz hozzászólásaimat TÖRÖLNI sziveskedjetek
Szia!Ha kérhetném be tudod másolni ezt az ominózus hozzászólásom(megköszönném!)különben azt kell hogy mondjam nem szép tőled hogy ilyet állítasz rólam.Nem intéztem sem feléd sem másnak hozzászólást veled kapcsolatosan itt a felületen!Szia!
Szerintem velük meg lehet durvább indulatok és maradandó sérelmek nélkül vitázni még akkor is ha nem értünk egyet és valahogy a vélemény-különbségeket sem sikerül egyeztetni.
Velük szerintem egész jól fel tudjuk mérni egymás értékrendjét és ezt respektáljuk is függetlenül attól, hogy időnként kicsit "hevesebb" a vita hangneme vagy tartalma.;-)
Erre szokták mondani köznyelven, hogy a "hülyék meg a túloldalon laknak"!
Az a hozzászólás amire te ezt reagáltad kifejezetten nekem és rólam szólt!
Legalább próbálj meg korrekt lenni és felvállalni azt amit leírsz ne csak vakon kevergetni a fekáliát aztán félremagyarázni amikor valahogy te is nagyon belecsúszol!
Valahol olvastam egy mondatot és a teljesség igénye nélkül így szól:
"A felnőtt felelős embert a komolytalanoktól és a gyerekektől az különbözteti meg, hogy ő fel is vállalja a tetteit!"