Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Hát nem tudom mi lesz Ati. Végül is a V6 turbo a kisebbik rossz. Hangra sose lesz olyan mint a nagy fordulatú V10-esek meg V12-esek voltak. Most már tényleg kezd az agyamra menni ez a sok zöld fasz, mert azok szorongatják az autó-motorsportokat is. A végén villanymotorok lesznek még a WRC-kben is. Utálom azt a sok álszent liberális fasz környezetvédőt, ha azokon múlna még mindig barlangokban élnénk.
Hát, hogy finoman fogalmazzak ez sehol nem ér 17-et, még felmatricázva sem. Úgy is max. 14-15-öt ér ez a verzió, vagy még annyit sem. Szemmel láthatóan nincs a géphez matricaszett, a nyitható elemeket lefogó szalagok sincsenek már a helyükön, szóval........... Ezért 17 vastag nagyon.
Zoli ez nagyon zsír, bitang egy arc vagy! :-) Alig több mint egy csavarhúzóval varázsolsz, szerintem komolyabban is foglalkozhatnál a dologgal! Én biztosan megbíználak 1-2 melóval.
Este már sajnos nem tudtam írni, azonnal nekiláttam az átalakításnak a dekorotok alapján. El is készültem vele. Ment Viktor Cosworth-ja és a mellszobor mellé ! Így már nem adom el az tuti :) !!!!!!!!!
:-))))))))))))))))))))) A jó öreg elmebetegünk? Na várj én is körülnézek mindjárt mit tehetek ez ügyben.. :-) Egyébként amondó vagyok hogy néhányan megvennék így ezt a modellt.......
A Subaru egyik oldalán Rákosi pajtás van, a másikon meg Kádár. Amúgy én szívem szerint egyik közös ismerősünk arcképét tenném rá, ( már ha ráférne az orrától ) őszinte tiszteletem, és csodálatom jeléül.
:-) Esetleg még azt is hozzáteheted ennek csak a bal első, és a jobb hátsó kereke volt meghajtva, és tulajdonképpen ez egy Daewoo, Alfa Romeo hajtáslánccal. De mégis Subaru külseje van. :-)
400 euró Miki, mert akcijóóóós ! Nekem ennyibe van, nem keresek rajta semmit :) !
A megnevezés. Ultra-mega rare Szubaru Legacy WRXC 2WD manó pump it up street tuner umbau version !!!!! No McRae, no Vatatnen, no-no-no ! With 5 doors ! Woow !