Még annyit, h ezzel a 1-4. hellyel teljesítettük a célkitűzést. DE. Egy olimpián legyen már a maximum a cél ott legbelül. Hiszen minden versenyt az olimpiának rendelünk alá, ide próbálunk kijutni. Sikerült, tegyük oda magunkat.
ez a mai meccs csodálatos volt! ilyen jól talán 2003 óta nem játszott magyar női kézilabda válogatott. (ettől még persze vannak problémáink, de hatalmas akarattal sok gond leküzdhető). gratula a lányoknak!
és még valami: mea culpa Hajdu János. a második félidőben remek léketani pillanatban kért időt. respect.:)
innen már minden újabb győzelem ajándék.
necces lesz ez a franciáknak az oroszok ellen... pedig jó lenne revansot venni azért a zágrábi estéért... :-)
A meccs utáni nyilatkozatok elszántság tekintetében nagyon rendben vannak (Tóth Timi, Ferling Detti, ...). Ettől függetlenül akár a franciáktól is kikaphatunk - de az oroszokat is meg tudjuk verni. Sztem a magyar női kézilabda válogatott adja a legnehezebb feladatot a fogadóirodák odds-számítóinak :D
utoljára akkor ugráltam örömömben mikor kiderült h a hollandokkal játszanak a vizilabdás lányok az elődöntőben, akiktől a XIX.században kaptunk ki utoljára...szóval itt már mind1..a lényeg h mi játsszunk jól...
már akkor gondoltam h jók lehetünk amikor reggel kinyitottam a nemzeti sportot...
lehet h csak az én általam vett újság volt manipulálva, de az egész újságban 1 mondat nem volt arról h a magyar válogatott olimpiai negyeddöntőt játszik ma...