Itt néztem. Semmi cicó, beírtam a gugliba, hogy sopron Átrium Panzió és kidobta. Beírtam, hogy 1 fő, -tól, -ig. Ha lejjebb görgetsz, akkor van másik lehetőség is.
Az 1 fő 2 éjszakára 2 ágyas szobában 9.395,- pénzért elég baráti ár - gondolom. De mint mondtam lehet, hogy valamit elnéztem. Vagy van valami huncutság a dologban. Pl. se fűtés, se melegvíz. Az ágy is egy felfújható dupla helyes gumimatrac. Mittudomén.
Attól függ az ár Jamy, hogy melyik honlapon nézelődsz.. A szallas.hu-n speciel 34.000 Ft 1 főnek két éjszakára reggelivel. (Úgy jön ki lényegesen olcsóbbra, ha hárman vagytok egy szobában.)
Nekem megfelel az Átrium ezen az áron. Nekem 1 fő 2 éjszakára 42 e forintot adott. Ekkor kerestem olcsóbbat. Ha az van, amit mondasz, akkor bejelentkezek oda. A fizetős parkolás meg kifejezetten ellenszenves.
Gyerekek, felőlem lehet a Civitas hotel is, bár nem tudom hogy számoltok, mert pl. ha a fennmaradó 3 embert nézem, akkor az Átriumban ez 2 napra 41.000.- Ft.
Az személyenként 6833.- Ft./éj...
Kb 'ugyanez' a 3 ágyas szoba 43.193-ba kerül a Civitasban (ami 7198.-/fő/éj), és ott a parkolás napi 3100 Ft /kocsi! Magyarul: úgy látom nem olcsóbb a Civitas, hanem drágább.
Szerintem egyébként hangulatosabb hely is az Átrium. Mi is a gondotok vele?
Szaisztok, éppen síelünk Szlovéniában, de befoglaltam kettőnkre egy szobát a Rácz Vendégházban, szombat éjszakára, ketten jövünk a feleségemmel :-) Ahogy Jamy is írta, pici eü séta belefér a nap végére :-D
Nos, ha jól értelmezem a Szappi által leírtakat, akkor ő foglalt maguknak. Lehet, hogy valamit rosszul értettem, de nekem a 40 e feletti ár, az sok. Vagy valamit nem jól csináltam, vagy az a szállás nem az, amire Szappi gondolt.
Továbbá azt vettem ki a szavaiból, hogy mindenki magának foglaljon szállást. Ahogy néztem a kínálatot, olyan lehetőség nem nagyon van, hogy egy helyre menjünk. Már nincs annyi szálláshely egy helyen.
Azt is el tudom képzelni, hogy egy kilométeren belül leszünk, ahonnan egy kicsi egészségügyi séta után elmehetünk aludni. Ha meg a Sanyira gondolok, hogy ő meg hajlandó minden nap jönni reggel este megy haza, noha a sokkal távolabb lesz, mint mi egymástól, teljesen logikus.
Én két ágyas szobát foglaltam. Ha gondolod, az egyik a tiéd, noha nekem nincs olyan jó seggem, mint a fotóidon a csajoknak, de ha nem veted meg az élemedett korúak társaságát, nekem megfelel.
Szia Böbe! Hú, jól előre szaladtál! Akkor most én is lefoglaltam a mi szállásunkat, de nem tudom a többieknek marad-e olyan beosztásban szoba, ahogy szeretnék.
Javaslom akkor, hogy mindenki foglaljon szállást magának az Átriumba, és ha nagyon nem sikerül egy helyre beférni mindenkinek, akkor vagy keresünk egy másik szállást, vagy leszünk két helyen (ez kevésbé jó).
Ez is klassz helynek tűnik, bár itt az egyik apartman 5 fős, tehát pároknak nem ideális. Szóval LÉGYSZIa többiek is írják be, hányan, hány napra jönnének, hogy tudjunk szállást foglalni!
Nos, az első változat elképzelése az, hogy vagy péntek este van érkezés, valahová és vasárnap de., vagy ebéd után van indulás haza. (Én a praktikusság és a hagyomány miatt ezt támogatom)
A második változat inkább szórakozás/buli jellegű. Szombat dél körül érkezés valahová, ebéd és szintén vasárnap de., vagy ebéd után indulás haza.
A harmadik változat a "how do you do" típusú: péntek du., vagy szombat du. randi valahol és indulás haza.