húúúú ....laci-bá ,kiszáradni nem fogsz!!!.....nagyon örülök a jelentkezésednek .....nekem a kis Kuba-ege tetszik .....Cub -dob fékkel...nekem való kőbalta.
De van remény a nagyobb motorok piacán is........végre megjött a nekem való célszerszám......íme...Kawasaki klx 230.....
sziasztok.....nagyon pofás kis darab.....tele van Monkey ,Dax ss50, Cub......alkatrészekkel......ami szerintem jó ,mivel alkatrész lesz vagy tíz évig még hozzá......
A tuning holmikról nem is beszélve...... szuper az ára is...800 euróért semmi sincs a piacon,főleg nem "retró klasszikus".....gondolom a fojtás a szokott helyen van benne ,kivétele után 65km/h repül majd.....fogyasztás meg 2liter/100km alatt lesz.... bevált jó kis gép...
A blokk szinte 100%, hogy a klasszikus Honda CUB/DAX klón. Ősrégi, de iszonyúan bevált konstrukció. A honda kb. 80-90 millió darabot gyártott belőle. A klónok száma is bőven 100milla fölötti. Mivel nem túl drága, így egy motorhiba esetén is relatíve olcsón cserélhető a komplett blokk. Úgy tudom, kb. 60ezerért már kapható.
Maga a motorka török gyártású, vagy török összeszerelésű. Egyszerű, klasszikus mofa. Olyan sok nyűgje nem lehet. Egyetlen kisebb hátránya a 17"-os felni. Gumicsere esetén keresgélni kell a 17-es gumiméretet.
Az itthoni ára meg kimondottan barátságos.
Ellentétben az 5-600ezres robogókkal, ennek nem kell folyamatosan nyélgázon húzni, hogy haladjon is. A motorka relatíve nagy nyomatéka miatt a sebességváltót sem kell annyit kapcsolgatni a kényelmes motorozáshoz.
Sziasztok! Új vagyok még itt, kérdéssel fordulok hozzátok. Látott-e már, hallott-e próbált-e valaki ilyen motort? Kuba RX9-50 néven árulják, most már nálunk is. Kísértetiesen hasonlít a Dax blokkjához, persze az nem jelenti azt hogy gyári Honda! Segítségeteket előre is köszönöm!