Keresés

Részletes keresés

L_áma Creative Commons License 2014.06.03 0 0 13660

Én meg ma is irigy vagyok. :)

Előzmény: süger (13657)
delfintibor Creative Commons License 2014.06.03 0 0 13659

Hello Sügi!

Ezt a fain rozsdamentes mosogatót hol fogtad?   :-)

Választ majd hétvégén.

Beer_ci Creative Commons License 2014.06.02 0 0 13658

Épp egy adag hallé..:) mint mondani szoktad. :)

süger Creative Commons License 2014.06.02 0 0 13657

Jó!

Ma is voltam pecázni.

A mai termés.:

Előzmény: Beer_ci (13654)
Beer_ci Creative Commons License 2014.06.01 0 0 13656

;)

Előzmény: va-tibor (13655)
va-tibor Creative Commons License 2014.06.01 0 0 13655

abba kéne ezt hagyni, itt a szezon hajózni kell nem torzsalkodni.

ez nem vezet sehova. ha valaki kibírná hogy nem reagál a másikra akkor vége lenne.

Na ki az okosabb?

Beer_ci Creative Commons License 2014.06.01 0 0 13654

Sügi!: Ha megtudsz valamit, írd majd be légyszi!

Előzmény: süger (13652)
Beer_ci Creative Commons License 2014.06.01 0 0 13653

Hát a véleményed nem mentesít az alól, hogy olyan dolgokba szólsz bele, és alkotsz véleményt, amiről nem tudsz , meg ahol soha nem voltál.

A lényeg hogy egyetlen túrán sem voltál ott soha, és osztod itt azt észt!....

Tudod mit? Menj a saját topikodba vitatkozni magaddal. Mert MI !!! nem vagyunk tovább kíváncsi rád ! 

Előzmény: Barbabianka (13651)
süger Creative Commons License 2014.06.01 0 0 13652

Nos voltam Tasson. A zsilip üzemel meg nem is. Kicserélték a gépészeti berendezéseket. Német berendezés lett beépítve. Egyenlőre próba zsilipelés van üres járatban,amikor a német kivitelező gondolja. Azt mondták a zsilip kezelők,hogy a jövőhét közepén telefonon lehet érdeklődni,hogy az üzemviteli engedély körlevelet megkapták-e. Tehát szerdán még érdeklődök,ha nem lesz zsilip, szombaton megyek autóval hajó nélkül.

Üdv.:Sügér.

Barbabianka Creative Commons License 2014.06.01 0 0 13651

Haka egy hétig volt velem lent az Adrián mikor még nem volt hajója. Utána is találkoztam Vele Viniscen és többször Budapesten is. Hajóztunk együtt a Dunán, Tiszán, RSD-n. Nem kell kitulajdonítani. Hallottam eleget ezekről  túrának nevezett alkoholos duhajkodásokról. Egy időben még képek is voltak róla a neten, amin tajt részegen fetrengsz a földön. Láttam Haka lyukas hajóját egy ilyen túra után és hallottam őt szitkozódni. Haka majd mindenkivel jóban volt. Fuegoval, Dokival, Pityy Palkóval is. Mégsem vesznek részt túrán, az ismert okok miatt.

Kívánok a résztvevőknek jó időt és jó szórakozást.

bb

ps. ef. ha el ment, a kedved, az nem rajtam múlott olvass vissza.

Előzmény: Beer_ci (13650)
Beer_ci Creative Commons License 2014.05.31 0 0 13650

Tudod jó Fish barátom, van egy topik.  NA ki nyitotta és miért?...

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9175722

Hát a dolgokat megint jól látod..:)

De hagyjuk, majd csak leszállnak rólunk...

Előzmény: elektrofish (13647)
Beer_ci Creative Commons License 2014.05.31 0 0 13649

Akkor sem voltál, amikor Haka még élt....Mi voltunk vele sokszor. Megszerettük, elveszítettük, és hagyománnyá vált hogy az éves túrák során, az RSD-n megemlékezünk róla.

Ennyi.

Mint írtam, az jön aki akar. Ráadásul nem is én szervezem , hanem Túramentő Péter. Köszönet ezért neki.

Szerencsére idén már ez lesz a harmadik találkozója a CSAPATNAK, és  jól érezte mindenki magát.

Bízom benne hogy így lesz ezután is.

Előzmény: Barbabianka (13648)
Barbabianka Creative Commons License 2014.05.31 0 0 13648

"Öt hozzászólással korábban kifogásoltad hogy többesszámban írtam" Rövid távú memóriád az alkohol erősen megrongálta! A "vagy kiről beszélsz többesszámban?" hozzászólás nem tőlem származik!

Viszont ha már idézel idézz rendesen! Ne csak azt emeld ki ami neked megfelel.

Beírásom így szólt: hogy a megszólított Marci, Kutya, Kitzoli, Doki vagy akár én részt vennénk a Pünkösdi hajózáson.

Ez így korrekt!! és itt már jogos a többes szám. A felsoroltak közül senki se keresi a társaságod!!

Mint irod: Mert még egy túrán sem voltál ott.

El tudod képzelni, hogy Veled nem akartam egy túrán sem résztvenni??

Fejezzük be mert ez már személyeskedésbe torkollik és nem ide való. A véleményem meg ismered.

bb

Előzmény: Beer_ci (13646)
elektrofish Creative Commons License 2014.05.31 0 0 13647

Az idén tudok először elmenni erre megemlékezős-túrára!

Ezúton is köszönöm a balhézós uraknak, hogy már jó előre megpróbálják elvenni a kedvemet :-((

Többször, többen kértük, hogy a privát sérelmeiteket, privátba intézzétek... no ez jó pár sporttársnak nem megy...

miért??? mert ott nincsen közönség ...... (ami amúgy meg elgondolkoztat, az hogy páran csináltatok magatoknak egy zárt közösségi oldalt, (amivel természetesen semmi baj nincsen) a baj az hogy TI megszűritek hogy oda ki írhat... viszont a másik topikokon a legelemibb szabályokat magasan leszarva gyűlölködtök, hőzöngötök:hogy ez egy nyílt topik, ide azt, és az ír amit csak akar...

Nagyon gratulálok!!!!

A hétvégén én ott leszek!! Bárkinek szívesen nézek a szemébe!!

ÜdvEf

Beer_ci Creative Commons License 2014.05.31 0 0 13646

Öt hozzászólással korábban kifogásoltad hogy többesszámban írtam. Most ugyan ezt megteszed te. 

"vagy akár én részt vennénk a Pünkösdi hajózáson."

??????

Na mindegy !

Sajnálom hogy nem leszel ott idén, eddig is sajnáltam.....

Mert még egy túrán sem voltál ott. !!

Előzmény: Barbabianka (13645)
Barbabianka Creative Commons License 2014.05.31 0 0 13645

Tibor, Baal! Köszönöm a válaszotok. Én is igy gondolom. Ebbe nem fér bele a kitulajdonított!! baráti!! kör. Ezek után persze kétlem, hogy a megszólitott Marci, Kutya, Kitzoli, Doki vagy akár én részt vennénk a Pünkösdi hajózáson. Talán jövőre.

Üdv.

bb

109ha300 Creative Commons License 2014.05.30 0 0 13644

:-)

Előzmény: baal (13643)
baal Creative Commons License 2014.05.30 0 0 13643

ha már megszólítottál név szerint

nem szoktam ezekbe a vitákba belefolyni, mert egyrészt nem értek egyet azzal, hogy sok ideje megy ez a végeláthatatlan veszekedés, másrészt már megtapasztaltam, hogy ha az ember reagál a dolgokra akkor az csak olaj a tűzre

nagyfiú vagyok, a pofám is elég nagy, szoktam én eleget(sőt néha többet is a kelleténél) beszélni,nem kell, hogy más szóljon helyettem

sajnálom, hogy egy régi hagyomány a haka emléktúra is ilyen torzsalkodásba fullad.

nem illik

mint ahogy azt sem szeretem amikor március 15.én a szónokok az adott párt eszméit hirdetik

annak örülnék, ha jó sokan lennénk-imádom ha a vizen hajók futnak mellettem

nekem hiányzik a marci, a doki, a kitzoli,és hiszem, hogy egy terített asztalnál sok mindent meg lehetne beszélni, ha nem is múlnának el a sérelmek, de lehet, hogy kicsit simulnának a hullámok...és a ráncok a homlokokon

a legtöbb embernek is nincs baja a másikkal,akiknek meg van, azok a közösség érdeke miatt lehetnének elnézőbbek kicsit egymás iránt...vagy pusztán udvariasságból szüneteltethetnék néha a vitájukat

mint ahogy én se köpöm le az anyósomat amikor jeles eseményeken találkozunk-a családra való tekintettel-pedig............

Előzmény: Barbabianka (13640)
doktor4 Creative Commons License 2014.05.30 0 0 13642

Tibi bá a lasztit neked kell dobálni !! Aztán teljesíteni a kívánságot :-)) üdv doktor4

Előzmény: va-tibor (13639)
va-tibor Creative Commons License 2014.05.30 0 0 13641

Ha már megszólítottál:-)

Én amit akarok az a békés hajózás, jó beszélgetések, kajálások, iszogatások.

Nekem veletek semmi bajom nem volt, remélem nem is lesz.

Egy közösséget a közös érdeklődési kör tart össze. Nem kell barátnak lenni ahhoz hogy egy közösségben jól érezem magam. Igaz ez addig  amíg az közös érdeklődési kör mentén történnek a dolgok. De sz@rul érzem magam ha egymás fikázása történik függetlenül attól hogy ki teszi azt barát haver vagy más.

Nem vagyok konfliktus kerülő típus, de sohasem érdekeltek az intrikák az egymás piszkálásai, nem is kívánok beszállni az ilyen villongásokba. Ha tudom akkor simítom a dolgokat, ha nem akkor egy bizonyos tolerancia időn túl kiválok a közösségből.

Mint itt sokan , imádom a hajózást, a társaságot a szórakozást. De 60 évesen tudom, hogy nem kell mindenre reagálni, felvenni a kesztyűt, vitába szállni, mert az a saját szórakozásom rontja és mindig új vitát hozzászólást generál  Ezért nem érdemes pl azonnal csípőből reagálni érdemes lehiggadni és utána írni.

Ez igaz Beercire és másokra is

Én szeretném ha ott lennétek a találkozón felülemelkedve a vitákon egy jót dumálnánk, ha másért nem HAKA emléke miatt.

Nem értek azzal egyet, hogy nincs szükségünk rátok mert mindenkire szükség van aki osztozik a közös hobbinkban, max lesz egy két ember aki nem beszélget egymással, ez minden társaságban így van. Senki nem zárhat ki senkit hisz ez nem egy kötött szabályok által vezérelt közösség.

bocs ha kicsit hosszú lett

Előzmény: Barbabianka (13640)
Barbabianka Creative Commons License 2014.05.30 0 0 13640

Tibor, Baal! Ti ezt igy gondoljátok? A Ti nevetekben is beszél a Beer-ci?? Ezt akartátok??

bb

Előzmény: Beer_ci (13633)
va-tibor Creative Commons License 2014.05.30 0 0 13639

valaki ellopta a pöttyöslabdám

doktor4 Creative Commons License 2014.05.30 0 0 13638

Apa megmondta  hogy itt minden úgy történik ahogy ő akarja !!! Érted kis pajtás ? :-)) üdv doktor4

Előzmény: süger (13636)
Kutya56 alias Zsolt Creative Commons License 2014.05.30 0 0 13637

Előzmény: süger (13636)
süger Creative Commons License 2014.05.30 0 0 13636

Mint a gyerekek.....

Te nem lehetsz a barátom,mert neki is a barátja vagy.

Ti nem jöhettek a bandánk közé,mert ellenségesek vagytok,amúgy is alapítottatok        egy másik bandát.

Te nem jöhetsz a játszóterünkre. (grundunkra)

Szavamra mondom,mintha nem is felnőttek között lennék,hanem szaros gyerekek között.

Beer_ci Creative Commons License 2014.05.30 0 0 13635

Ma már ne igyál többet.....Egyébként oda megyek ahová akarok.. nem te határozod meg.

Előzmény: marcibán (13634)
marcibán Creative Commons License 2014.05.29 0 0 13634

Neked, meg még kiknek.,vagy kiről beszélsz többesszámban? ( Azért Én még kelletem magam !:o)Olyan jól el beszélgetünk, van téma a fórumon!

-Vagy Te sem jöhetsz az RSD-énkre, az öblünkbe végképp nem! :o)

Előzmény: Beer_ci (13633)
Beer_ci Creative Commons License 2014.05.29 0 0 13633

Légyszi értsétek már meg, hogy: barba, kutya, és marci...nem kelletek már nekünk...

Nehéz felfogni? Nyissatok egy új topikot,  fikázzatok bennünket,...de semmi szükség itt rátok.

Tudunk hajózni nélkületek is, enni is, meg inni is...

Tehát:

A következő beírásotok után  ami romboló szándékú, azonnali törlést fogok kérni. Nehéz felfogni?

Beer_ci Creative Commons License 2014.05.29 0 0 13632

Hát legfeljebb nem jössz! A jelenlegi hajóscsapat már amúgy is túlnőtte a régit. Menjetek a hajókikötőbe , és vitatkozzatok ott tovább, de ide nem kelletek . 

Előzmény: marcibán (13623)
Beer_ci Creative Commons License 2014.05.29 0 0 13631

A mi baráti körünk,  a mi éredekünk, és az én döntésem....de ide soha többé senki nem fog beleszarni a levesbe. Te sem.

Előzmény: Barbabianka (13619)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!