Keresés

Részletes keresés

zacy Creative Commons License 2007.05.10 0 0 4388

Sziasztok

Hazaértem, és elképedve olvasom hogy egyesek megint nyelv és jelentéstant csinálnak a topicból. Ez már szánalmas, az elmúlt pár napban egyetlen egy olyan hozzászólást nem produkált a kedves fórumtárs, ami érdemileg kapcsolódna topic témájához. Ép érvekkel igazát alátámasztani nem tudja. Valaki tegyen be egy képet egy Quadról, mert ezek után azon is elgondolkozom ( sajnos el kell ), hogy az illető esetleg nem-e valami honvédségi lánctalpas járművel keveri a QUADOT!!!!!

eke Creative Commons License 2007.05.09 0 0 4387
"Magas az neked mint nyúlnak a lórács."
Előzmény: quadvilaga (4384)
eke Creative Commons License 2007.05.09 0 0 4386
A jelentését az anagramma körül is próbálgasd...
Előzmény: Törölt nick (4383)
quadvilaga Creative Commons License 2007.05.09 0 0 4384
Az nem Tanzáni szomszédsága?
Előzmény: eke (4382)
eke Creative Commons License 2007.05.09 0 0 4382
tudod mi az, hogy intarzia?
Előzmény: kutya. (4380)
quadvilaga Creative Commons License 2007.05.09 0 0 4381

Zongorahúrt a rádióhoz!

De az biztos,hogy ami itt folyik arról ejtünk majd pár szót!

És az lehet nem dicséret lessz!

Sőt!

Előzmény: kutya. (4380)
kutya. Creative Commons License 2007.05.09 0 0 4380

Majd jól felhílak Titeket! Oszt megmondom hogy kár mán ilyen hülyeségekér' is műsortot csinálni, és különben is Vazul néni nem tágít !!!

Ki a kvadosokkal a rádióbúl ! :-)))

Előzmény: quadvilaga (4378)
quadvilaga Creative Commons License 2007.05.09 0 0 4379

Nem kezd .

Már réges régen az!

Előzmény: zacy (4374)
quadvilaga Creative Commons License 2007.05.09 0 0 4378

23.-án megyünk a Gong rádióba ismét kedvenc predátoros barátommal!

Lehet betelefonálni!

Előzmény: BX_thomas (4377)
BX_thomas Creative Commons License 2007.05.09 0 0 4377

kossuth? hallgatni? néha petőfi.

telefonálgassank, tömjék csak a telefontársoságok zsebét :)

Előzmény: kutya. (4376)
kutya. Creative Commons License 2007.05.09 0 0 4376
Na meg az direkte erre van kitalálva, már egy jó pár éve.
Aki nem akar sáros lenni, az nem megy oda - pont. És mivel van vagy 8-10000 quad az országban, ott meg van vagy 100-500 (remélem nem tippelem félre) akkor meg is van milyen jelentős réteg ez. És akkor CSAK a dagonyáról beszéltünk, a többi része ugyanúgy bulvár-mocsok.
Heccelni jól lehet vele, és van is kit mint láthatjuk.

Tegnap Kossuth-ot nem hallgattátok? Bulldog hívott hogy 9-10 között ez volt a betelefonálós téma. Motoron ültem, de kíváncsi vok, hány "okos" telefonált be...
Előzmény: BX_thomas (4375)
BX_thomas Creative Commons License 2007.05.09 0 0 4375

jaja, én erről nem akartam vitázni, de speciel én rühellem ha nyakig saras vagyok.

Az én gépem mindig pöpecül tiszta.

Mindíg csillivilli mikor elteszem pár napra.

Vannak páran akik tényleg élvezik a adagonyát, erre jó példa babod, de az nem azt jelenti, hogy mindenki...

Előzmény: kutya. (4362)
zacy Creative Commons License 2007.05.08 0 0 4374

Sziasztok

Megint lemaradtam, utálom a délutános műszakot, győzöm visszaolvasni, de látom egy dolog a régi, egyes emberek nem veszik észre magukat hogy mennyire szajkózzák az általuk igaznak vélt, semmiből kovácsolt állításokat.

Már kezd szánalmas lenni.

Nicknevet nem írok, mert nem akarom hogy személyeskedésre hivatkozva tiltást kapjak.

eke Creative Commons License 2007.05.08 0 0 4366
A nekem tulajdonítottakat tudnád idézetekkel alátámasztani? Vagy szimplán tévedés, vagy szándékos hazugság?

Nos?
kezdjük ezzel, bár szerintem személyeskedés ami itt automatikusan tiltással kellen hogy járjon:

"Miért nem lehet elfogadni,hogy akik itt vannak tisztességes emberek tisztességes szándékokkal?"

hsz, szám az idézés formai követelményeivel együtt.

Van rá 10 perced. Utána a moderátori döntést kérek.
Előzmény: Törölt nick (4365)
eke Creative Commons License 2007.05.08 0 0 4363
Mire ez a vak düh?

Enniyt írtam: "érdekes".

Durva személyeskedésedet kikérem magamnak, Ezzel az energiával inkább az érdemi rész keresésére kellett volna szánnod az idődet! (szerintem.)
Előzmény: kutya. (4362)
kutya. Creative Commons License 2007.05.08 0 0 4362

Jó látni, hogy számodra AZ AZ IGAZSÁG, AMIT EL AKARSZ HITETNI magaddal.

Hogy is írtad? ... A cikk érdemi része viszont érdekes ...

"..A furcsa sport művelői akkor boldogok, ha nyakig merülhetnek a mocsárban, folyik az orrukból a sár, levegő helyett pedig benzingőzt szívhatnak a tüdejükbe.."

Bazz, ez így van? Marha jó, én egy ilyet sem ismerek. De jó tudni, hogy az író "kollégának" és a hozzád hasonló ecet-szintű embereknek ez a tájékoztatás etikus módja.
Szóval ha valahol leírnak valamit, akkor az már IGAZ IS? Te szerencsétlen, remélem "nem ébredsz" fel, és továbbra is az ilyen mérvadó, kutatás-érvelés-fogalmazás elvet követő cikkekből tájékozódsz a világ dolgairól! Szánalmas.
Előzmény: eke (4361)
eke Creative Commons License 2007.05.08 0 0 4361
bocs, de a tisztesség kedvéért: egy linkelt cikk újságírójának képességei voltak megkérdőjelezve, pusztán azért mert valaki nem ismervén az idegen szavak helyesírásának mikéntjét, a "kvad"-ot böszmeségnek tartotta. Tévedett.

A cikk érdemi része viszont érdekes:

Őrült sport – őrületbe kergetett falu
Előzmény: Nebáncs!virág (4358)
zacy Creative Commons License 2007.05.08 0 0 4360
az tuti.....de volt benne valami, ez nem helyesírásszakkör...
Előzmény: BX_thomas (4356)
Pirimidin76 Creative Commons License 2007.05.08 0 0 4359
vigyázz a szádra/billentyűzetedre
Előzmény: Törölt nick (4357)
Nebáncs!virág Creative Commons License 2007.05.08 0 0 4358

Moderátori közlemény

zöldquados kitiltva Regionális közösségek fórumcsoportból egy hétre személyeskedésért

A moderátorral való személyeskedésnek is van határa.

Tájékoztatom a topik közönségét, hogy tegnapi törlések minimális ON tartalommal bírtak, viszont a másik helyesírásával, és nyelvhelyességével annál többet foglalkoztak.
Tiltás nem volt.
BX_thomas Creative Commons License 2007.05.08 0 0 4356
cirka 21 hsz minusz. erdekes lehetett az ejszaka :)
Előzmény: Törölt nick (4353)
BX_thomas Creative Commons License 2007.05.07 0 0 4333
Hivatalos válasz még nem érkezett még a rendszámozásra, de írtam hogy dolgoznak és kinek milyen elképzelése van a rendszámról...
Előzmény: Törölt nick (4331)
kutya. Creative Commons License 2007.05.07 0 0 4330
....Lehet, hogy előítélet, de a benyomásom az, hogy
crossmotor a természetvédelmi területen = gazdag fiatal ficsúr vagyok = nekem mindent lehet = aki ezzel nem ért egyet, és/vagy törvények és írtalna etikai normák betartására hívja fel a figyelmemet, az nem ússza meg.....

Az eleje szín igaz. Nem csak nem való, de alapvetően alkalmatlan is a cross gép az erdőbe, sőt: zárt pályán kívül bárhova.

Az utolsó bekezdés azért hibádzik: soxor -ahogy az illegal videókon is látom- alig 20 éves taknyosok ülnek a vasakon, menőnek érezve magukat.
Kb. esélytelen a dolog - én ugyanis gyalogtúrázni járok a különböző színnel ellátott ösvényekre - de szívesen találkoznék ATV nyergéből olyannal crossossal, akit megrónak jogosan, és még neki áll följebb.
5 mázsa komoly terhet jelent nekifutásból, még egy "vagány" crossosnak is...

(JA: ugye jól írom a "crossos" -t eke bácsi? Nem ám berágsz rajta!)
Előzmény: dekoninck (4329)
dekoninck Creative Commons License 2007.05.07 0 0 4329
Két hete a Mátrában túráztam, Mátrakeresztesről mentem fel a Muzsla felé, a + jelzésen. Ez egy nagyon szép ösvény ez, hangsúlyozom, ösvény, kb 20 cm széles. Egy kanyarban egyszercsak 4 crossmotoros tűnt fel, meglepetésszerűen, lefelé haladtak. El kell ismernem, hogy halkan haladtak, a kerekek sem nagyon tértek le az ösvényről, nem v oltak büdös kipufogógázak, tehát emiatt egy szót nem lehetne szólni rájuk...
De mégis, ez akkor sem helyes, hiszen ez egy természetvédelmi terület gyalogösvénye. Ők négyen, így izoláltan mindentől, télleg nem sok vizet zavartak (bár a meredekebb szakaszon lefelé szerintem már biztos többet tiportak), de ha az ő pédájukon felbuzdulva további 10, 100, 1000 motoros özönli el az ösvényt, na az baj lenne, egy újabb viszonlyag érintetlen rész lenne crosspálya (különösen ha felfelé haladnak ugyanezen az úton), megzavarva a madarak költését, stb. Biztos, hogy nem tévedtek el, mert azt az utat csak az veszi észre, aki keresi, és már ez elején látszi, hogy nem szélesebb 2 méternél...

Ja, azért tudták a sárcok, hogy rosszban sántikálnak, mert nagyon tekintgettek hátrafelé, ugyanis fényképezőgép volt a kezemben, de a meglepetéstől és a félelemtől nem is tudtam használni. Ha lefotózom őket, -300.000 a családi vagyonból, és feltételezem, hogy törött csontjaimat még most is szegeznék a traumatológusok.
Na, ez a baj. Lehet, hogy előítélet, de a benyomásom az, hogy
crossmotor a természetvédelmi területen = gazdag fiatal ficsúr vagyok = nekem mindent lehet = aki ezzel nem ért egyet, és/vagy törvények és írtalna etikai normák betartására hívja fel a figyelmemet, az nem ússza meg.
mgruber Creative Commons License 2007.05.07 0 0 4328
Nemrég volt szó egy cikkről, amiben már nem tudom melyik faluról volt szó. Azért azt is figyelembe kell venni, hogy (gondolom) ott javarészt idős emberek laknak, akik már nehezen tudnak hozzászokni új dolgokhoz. Az ő érzéseiket is illik tiszteletben tartani!
mgruber Creative Commons License 2007.05.07 0 0 4327
Helyesírási témához csak annyit, hogy eszembe jututt, vajon a rali szót hogyan kell leírni? Egyébként nekem teljesen mindegy.
mgruber Creative Commons License 2007.05.07 0 0 4326
Többször szóbakerült az erdőtörvény a beszélgetések során. Nekem az az érzésem, hogy ez a jogszabály Baranyában (ha így folytatódik) okafogyottá fog válni ugyanis jelenleg a mecseki erdőket tüzelik el a pécsi erőműben. Nem ám energiafüvet vagy gyorsan növő, ültetvényről származó faanyagot, hanem tölgyet meg bükköt. Félelmetes mértéket öltenek a tarvágások. Mert ugye átállították a kazánokat szénről biomasszára de arra már nem gondoltak, hogy mivel fogják fűteni őket. Gondolom valaki(k) szép összegeket tesz(nek) zsebre, hogy mi lesz az meg le van szarva. Rábaszunk mi még erre sajnos.
mgruber Creative Commons License 2007.05.07 0 0 4325
A bankrabló lelövése teljesen más kérdés. Egyébként nem tudom, hogy mire számított Mór után.
Előzmény: Törölt nick (4289)
zacy Creative Commons License 2007.05.07 0 0 4323
hogy mit lehetne tenni, az nem rajtunk mulik, az embereknek kell ahhoz belátni hogy nem csinál kárt egy quad vagy egy moci ha nem észnélkül van hajtva!!!
Előzmény: Törölt nick (4322)
BX_thomas Creative Commons License 2007.05.07 0 0 4321

jaa, quadozni, meg motorzni nem szabad, építkezni szabad...

coool :S

Nem építenek emberek nyaralókat.

Erre felém nem nagyon divat.

Eger és környéke

Előzmény: zacy (4307)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!