Óbudára (Római part) keresek megbízható, precíz, leinformálható, munkájára igényes bejárónőt heti két alkalommal. Feladatai a klasszikus bejárónői feladatok, kivéve főzés. A lakásunk kb 200 nm és a terasz. Fizetés megegyezés szerint. Akit érdekel a lehetőség, kérem küldjön emailt a szabohenriett09@gmail.com email címre. Köszönettel, Szabó Henriett
SOS heti egyszeri hétvégi (szombat vagy vasárnap megbeszélés alapján) általános takarításhoz megbízható takarítónőt keresek hosszú távra Budapest 18.kerületébe.
SOS heti egyszeri hétvégi (szombat vagy vasárnap megbeszélés alapján) általános takarításhoz megbízható takarítónőt keresek hosszú távra Budapest 18.kerületébe.
Fizetés 6000 ft/alkalom
FÉNYKÉPES ÖNÉLETRAJZOT a takaritas1188@gmail.com-ra várom.
Tisztelt fórumozók!(Nem nagy takarítói vállalat hirdetése.)
Nagyon szépen köszönöm a sok belénk fektetett bizalmata és a rengeteg érdeklődést.
Rettenetesen sajnálom akiket le kellett már mondanuk, estleg ha azóta sem találtak takarítónőt jelenkezzenek bátran.
Jelenlegi szabad helyek nekem a hétfő és a kedd heti szinten.
A kollegina pedig szerdán , csütörtökön és pénteken tud rendelkezésükre állni.
Akinek csak ablakozásra vagy nagytakarításra lenne igénye kérjük idejében szóljon!
Kérnénk mindenkit arra,hogy ha meg gondolja magát ,hogy mégsem szeretne takarítónőt annélkül,hogy találkozott volna vagy látta volna hogyan dolgozunk az ne rabolja idejünket mert rengeteg embert elől veszi el a lehetőséget.
Aki nem olvsta még a hirdetésemet annak röviden le írom.
Évek óta foglalkozom illetve foglalkozunk családi háza , irodák ,szalonok tisztántartásával.
Jelenlegi referenciákkal és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezünk.
A munkáinkat számlaképesen végezzük.
Magunkra igényesek, minden káros szenvedélytől mentesek vagyunk.
Újpesten élő, megbízható, családos édesanyaként vállalom magánlakások ill. házak takarítását a délelőtti ill. a kora délutáni órákban a IV. kerületben!
Budapest XIII. kerület, Dózsa György út metró megállótól 5 percre, 52 nm-es lakás takarításához és vasaláshoz keresek segítséget hosszútávra heti egyszeri alkalommal. Ketten lakunk a lakásban, háziállat nincs, a lakás kicsi, nem zsúfolt és rendben tartott. Elérhetőségeim : + 36 30 9 119 227, szuzi49@gmail.com
Mellékállást keresek, délután 15:00-ig gyógyszertárban dolgozom. Heti egy max kettő alkalommal szívesen vállalok lakások takarítását Budapesten, 15:00 után. Rendmániás, munkájára nagyon igényes, fiatal, strapabíró nő vagyok.
Tisztelt Mindendenki! Megbízható,leinformálható,referenciával rendelkező takarító cég június közepétől irodák,lépcsőházak takarítását vállalja. Köszönöm.
Elnézést kérek de egy fontos információ kimaradt és már nem tudom módosítani a hozzászólásomat.
Június és júliusban kb 1-1 hét ill.augusztusban 2 hétig nem tudok dolgozni a gyerekek nyári felügyelete miatt ..kérem aki megkeres ezt vegye figyelembe.
Szeretnék én is csatlakozni a fórumhoz és jelezni hogy magán lakások házak heti kétheti rendszerségű takarítását vállalom.
35 éves kedves nyitott személyiségű tisztaságmániás 😂 nő vagyok és úgy döntöttem szeretném levenni a takarítás terhét levenni azon tulajdonosok válláról akiknek ez már nem fér bele az idejébe de mégis szeretik a rendet és tisztaságot (ami szerintem igazán motiváló és energiával feltöltő erővel bír).
A lakás teljes takarítását vállalom az ablaktisztítástól a vasalásig..tapasztalatom szerint (ami nekem bevált) a munka megkezdése elött szeretnék egy személyes találkozót gondolom a munkaadónak is fontos megismerni azt a személyt akit be fog engedni a privát szférájába és én is látom pontosan miről van szó megtudom mondani el tudom e vállalni a munkát..le lehet egyeztetni pl hol milyen tisztitószereket használjak és esetleg én is elmondhatom ha esetleg mást javaslok így viszont az első alkalommal már mindent tudok és csak a munkára koncentrálhatok.
A munkadíj pedig ami nagy "mumus" inkább itt leírom és megelőzhető a további nézeteltérés...1500 ft os óradíjjal tudom vállalni a 13. ,5.,6.,7.,8., kerületekben illetve a 4.kerületben is azon részébe ami még közebb esik a 13 kerülethez
....2000ft óradíjjal pedig tudom vállalni 15.,14.,12.,11.,1.,2.,3., illetve akár vidékre is kimegyek ha az vonattal egy 30-40 percel elérhető.
A magasabb óradíj sajnos az utazás és azzal eltöltött idő miatt magasabb.
Elnézést ha kicsit hosszúra nyúlt a leírásom de szeretem a nyílt és korrekt dolgokat és ez nekem így tiszta amennyiben a fentiek megfelelnek az Ön elvárásainak ill elfogadhatóak kérem írjon egy emailt :hermanntina00@gmail.com és csatolok fotót illetve telefonos elérhetőséget.
Takarítás! Rohanó hétköznapjai vannak és a hétvégi szabadidejét nem szeretné takarítással tölteni vagy fizikailag már nem bírja? Akkor hívjon bizalommal. Minőségi hétköznapi (általános hetente, kéthetente) illetve nagytakarítást (alkalmankénti Pl: tavaszi, őszi) vállalok. Ezen kívül vállalom a költözés előtti és utáni illetve festés utáni nagytakarítást. Mivel több családi házat, lakást is takarítok így a költözés előtti -utáni és a festés utáni takarításokkal kapcsolatban kérném, hogy egyeztessünk időpontot.Több ügyfelem van aki a takarítandó ingatlan kulcsát a kezembe adta, ezzel jelezve az eddigi bizalmát és munkámmal való elégedettségét Referenciával rendelkezem, leinformálható vagyok.Jelenlegi ügyfélköröm: Gödöllő illetve a Gödöllő - Örs vezér hév vonal települései azonkívül X, XIV, XV, XVI, XVII, Érdeklődni : kiacz.judit@vipmail.hu vagy Tel: 0670-276-5249
Sarolta kedves, milyen igazság fájna nekem? Maga el van tévedve!
Olyan áron dolgozik, amit csak egy "dr" tud megfizetni. Szerencsére találtam sokkal olcsóbban, aki precíz, és nem kell hirdetnie magát, mert egymásnap ajánljuk. Dicsérje csak, dolgozzon vele, legyen boldog. Olyan hülyeségeket ír, hogy semmi értelme. Hogy mi fáj nekem, milyen igazság, maga sem tudja, de ne írjon, mert nem vagyok rá kíváncsi.
Tisztelt Asszonyom, hosszú távra keresek takarítónőt az alábbi helyszínre: 1039 Család utca, családi ház, 80 m2. A ház egy nagyobb egybenyíló helységből és két szobából áll, kevés tárgy van benne, állandóan rend van, egy fő lakik benne, állatok nincsenek. Nagyon könnyű takarítani. Az alaptakarítás (porszívózás, főbb bútorok gyors áttörlêse, konyhapult, fürdőszobatisztítás, felmosás, esetenként teregetés vagy ágyneműcsere) egy főnek max. 2 óra. Óradíj: megegyezés szerint. Amennyiben érdekli a lehetőség, várom mielőbbi szíves jelentkezését. Köszönettel: Simonovits István Tel.: 06-30-9-777-107
hosszú távra keresek takarítónőt az alábbi helyszínre: 1039 Család utca, családi ház, 80 m2. A ház egy nagyobb egybenyíló helységből és két szobából áll, kevés tárgy van benne, állandóan rend van, egy fő lakik benne, állatok nincsenek. Nagyon könnyű takarítani. Az alaptakarítás (porszívózás, főbb bútorok gyors áttörlêse, konyhapult, fürdőszobatisztítás, felmosás, esetenként teregetés vagy ágyneműcsere) egy főnek max. 2 óra. Óradíj: megegyezés szerint. Amennyiben érdekli a lehetőség, várom mielőbbi szíves jelentkezését.
19. kerületi lakás (50 nm) takarításásra kétheti rendszerességgel keresek takarítónőt. Feladatok: egy szoba, konyha, zuhanyzó, fürdőszoba, konyha, előszoba takarítása, terasz felmosása. Vasalni nem kell. A munka kb. 2,5 órát vesz igénybe, de nem órabért, hanem fix összeget fizetünk. Jelentkezni fényképpel, telefonszámmal, fizetési igény megjelölésével lehet a ceruza2011@gmail.com címen.
Óbudán vállalnék takarítást.13 éve takarítók családi házakban,heti rendszerességgel.A pénteki napom felszabadult,erre a napra keresek múnkát.Vasalást is vállalok.Természetesen leinformálható vagyok.Elérhetőségem:bettina.vukman@gmail.com 06702631782
75 nm-es, 11. kerületi lakás takarítàsára kesresek heti egyszeri alkalommal megbízható, tiszta, munkájára igényes, korrekt, becsületes, nem dohányzó hölgyet. Az alábbi email címen lehete jelentkezni, bérigény (teljesítmény alapú) megjelölésével, rövid bemutatkozással. :)
XV. kerületi családi házba megbízható, precíz, gyakorlott középkorú bejárónőt keresek heti 1 alkalomra. Munkaidő 7:15-től eddigi tapasztalatok alapján kb. 16 - 17 óráig.
Gyermek és háziállatok vannak (lakásba is bejárnak), így csak és kizárólag gyermek és állatszerető hölgy jelentkezését várom!
Feladatok: rendrakás, mosogatógéppel mosogatás, az összes helyiség teljes körű takarítása, vasalás azaz házvezetés! Főzni, bevásárolni és ügyintézni nem kell.
Amennyiben a fenti lehetőség felkeltette érdeklődését, kérem küldje el rövid bemutatkozását, munkatapasztalatára vonatkozó információkat és fizetési igény megjelölését a takaritono15@freemail.hu e-mail címre.
Üröm-Rókahegy Fenyves utcában, a családi házas részen, 130nm-es lakás takarításához keresek megbízható, precíz és alapos segítséget hosszú távra, heti egyszeri alkalomra. Ketten lakunk a lakásban, háziállatunk nincs, a lakás nem zsúfolt, tisztán és rendben tartott.
Megbízható, korrekt takarítónőt keresek ehónap 28-ára sürgősen, 50n2-es panellakás nagytakarításához a XI. kerületbe. megállapodás esetén 2-3 havonta kellene ezt megismételni.
elérhetőség: drotarja@gmail.com vagy 06303514115 csak 14 óra után. várom a jeletnkezést, köszönöm!