Nos ez mind szép és jó, de ettől függetlenül én kötött munkaidőben dolgozom este 6-ig, edzésnapokrészt vegyek az elméleti oktatáson, ha ez megjelenik vmilyen papírra vetett formában akkor a maradék szabadidőmben nagyon szívesen megtanulom a dolgokat...
Urak, holnap, azaz 19-én csütörtökön 17-18-ig oktatás a Defense-nek. 18-19-ig oktatás az Offense-nek. Az oktatás helye az edzőpályán a bejárat melletti étterem felett lévő szállodában, a második elemeten. A kiválasztott embereknek a megfelelés kötelező!
Sziasztok! Eladó egy Riddell AP 18(RIDDELL AP18)xl es méretben.A vállvédő teljesen új. Irányár:20000 HUF Eladó még:fekete edzőmez és edzőnadrág,protektor viselést segítő nadrág és az összes protektor is.Hívj és megegyezünk az árban TEl: 06/30 564-71-33
Üdv mindenki!Tegnap edzés végén Laci beszélt vmilyen papírra vésett dolgokról amit majd kézhez hapunk, ez még tegnap kiosztásra került vagy csak szerdán lesz rá lehetőség? Csak mert ha volt akkor lemaradtam róla :P
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy ki kell hagynom ezen a héten az edzéseket, a térdem elment kirándulni! Már előző héten éreztem, hogy nem tökéletes, de okosan rádolgoztam egy kicsit. Na ez nem tetszett neki annyira, most pihentetnem kell! De lehet pénteken már megyek! szebiferi@freemail.hu Légyszi értesítsetek, miről maradok le! Köszi! Go Cowboys
hasonló okok miatt (térdsérülés, csak nekem még nincs gipsz) nem mentem én sem edzésre péntektől. Most sportdokira várok, majd ő megmondja a tutit. Valószínű én megúsztam egy jumping knee-vel, de nem akarom erőltetni, hogy elszakadjon az ín :(, mert bár az elején javult, de rádolgoztam és 1 hete semmi javulás, permanens fájdalom státusz...
Eagle II 2XL-es vállvédő,egy L-es (vagy M-es) Bike sisaklefújva matricázva, gatya és protektorok. Akit érdekel írj>ghost1990@vipmail.hu vagy ide a fórumra.
Hello srácok! Ma otthagytam valszeg a kapu mellett a fekete McDavid satyómat! Ha valaki megtalálta hozza el nekem lécci a szerdai edzésre, meghálálom. (Na ne induljon be a fantáziátok) Kösz