Minden érdeklődőt szívesen látunk! Ha van patkányod, feltétlenül hozzad el őt is, mivel szabadon engedjük erre a kis időre (természetesen felügyelet mellett) a jószágokat, had szaladgáljanak egyet a friss fűben. Higyétek el, nem szaladnak el! :) Tavaly sem szökött meg egy sem
A tali helyszíne: Népliget, Planetárium mögött
A tali időpontja: Május 20. ; szombat ; délután 13:30-kor
Nézzétek éjféltől a Budapest TV-t lesz telejósda.Olyakat lehet röhögni rajta:DDDDDD.De amikor a rozália jósnő van akkor nem vicces,de ha az o' mara akkor igen.Olyakat nyomat benne áá tiszta bolond az a nő :DDDDD De jó nézni :DDDD
Mellesleg a fórum még mindig nem működik rendesen. Farore legutolsó hozzászólását pl nem láttam, csak a kedvencekben, hogy övé az utolsó. De a topikban én voltam az utolsó. Mivel már tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor hiába frissítgetem, addig nem is fog megjelenni, amíg nincs egy új hozzászólás, kénytelen voltam kikeresni Farore hozzászólásait időrendben, és ott tudtam válaszolni rá.
Remélem az okosok odafent tudnak erről a problémáról is, és próbálják kijavítani, mert kibasz nagyon bosszantó.
Igazából van néhány értelmes jogi dolog, de vannak nagyon nagy hülyeségek is. Mellesleg legtöbbször az értelmesebb dolgokat nem tarttatják be, a hülyeségeken meg pereskednek....
Basszus, ez akár M.o. mottója is lehetne. :))
Nem tudom hogy működik, de sztem, ha én megvettem a játékot, akkor a screenshotjait simán felrakhatom netre nem? És spec ez a game eredetiben van meg....
Felrakhatod, persze. Amennyiben valamilyen az adott játékkal kapcsolatos témához passzol. De nem használhatod fel a saját kreációidhoz. Mivel szellemi termék, ezáltal copyright által védett. Csak arra használható, amire az EULA engedélyt ad.
Mondjuk, ha csinálsz egy ZT fansiteot, akkor átszabhatod a saját kedved szerint, mert az 'fair use'. De egy a játéktól független célra, csak díszítőelemként nem használhatod. Jogilag ;))
Igazából van néhány értelmes jogi dolog, de vannak nagyon nagy hülyeségek is. Mellesleg legtöbbször az értelmesebb dolgokat nem tarttatják be, a hülyeségeken meg pereskednek.... Végülis még sose volt ilyen dolgom, szóval nem tudhatom. =D
Nem tudom hogy működik, de sztem, ha én megvettem a játékot, akkor a screenshotjait simán felrakhatom netre nem? És spec ez a game eredetiben van meg....
Egyetértek, én is kellően utálom. De sajna attól még be kell tartani.
Illetve, valszeg a ZT készítőjét fikarcnyit nem érdekli egy kis kelet-európai ország noname weboldala, és vannak ennél sokkal nagyobb lopások is.
Ezek megítélése már rajtad múlik. Én ilyen hülye vagyok, hogy nem szeretek belemenni semmilyen kétes jogi alapokon levő dologba, szóval én biztos nem használnám egy program képeit. Ennek ellenére semmi kifogásom ellene, ha más megteszi ;))
Borászomat ismerve, erre azt mondaná, az a legjobb bor ami Neked ízlik, szal nyugodtan igyad csak! ;-) Sőt, egy 40 mintás borbírálat végeztével, szerinte a legjobb bor a sör :-D
Egyébként én is a száraz, testes, karakteresebb vörösborokat favorizálom, Zweigelt, Kékfrankos....
:O Láttátok, hogy lenullázódtak a hsz-számlálók? Mármint azt kiírja, hogy 60xx hozzászólásom van, de hogy melyik topicban mennyi, azt már csak annyit, hogy a Nade-ba van 22, meg a degusban 1, meg az egeresben 1... Érdekes....Miért pont most nullázódott le???