Mindenki másképp csinálja! Az, hogy valakit látni egy szakadéllal néhányszor, olyan van. Olyan is van, hogy van valami hiba pl: nem indul, leáll, ótvar a fény, tróger a belső, de szerintem az a gáz, ha ez az állapot évekig tart! És tudomásul kellene venni, hogy nem csak a szem a lélek tükre! Csodálkozni meg nem kell ha megítélnek az alapján, hogy milyen állapotú kocsival jársz. Szerintem az erőn felüli vállalás nem erény hanem tévedés! Ezek miatt a tévedések miatt olyan a megítélése a 924, 944-nek. Ebben az országban ahol az erőn felül vállalásnak olyan nagy hagyományai vannak mindenk megítél mindenkit. És mindenkinek volt már ilyen Audimotoros 5 hengeres 2,2. Az urban legendek korát éljük! Ja és mindenkinek min 240 el megy mikor a gyári adat 225!
Ha vasárnapra megjön a cucc ,csörgess meg még délelött,mert akkor berakom a felniket! Délután megyek pestre és onnan már gáz hazajönni érte! Köszi! Gyurma
SZiasztok. Elvileg nekem van kettő reggel csörgess meg. L001 láttam az autót nem szar. most dilemmába estem lassan kész a piros mi lessz a télen? valamit csak kéne csinálni .Vagy a dp 44 et vagy egy 28 at de az a baj hogyha 28 akkor a gixeremnek sajna mennie kell.
Nem akarok elméleti vitába keveredni, de szerintem ez szándék kérdése, ha valaki úgy áll lovéval, hogy szépen lassan csinálgatja az autóját, és még lepukkant állapotban is jár vele, de lassan fejlődik, azzal szerintem nincs gáz.. lehet hogy büszke a frissen beszerelt pár ezer ftos alkatrészére is, ideje meg van mert nem 3évre vette..
Ha valaki megveszi azért mert menő a porsche, es aztán kitapossa a belét, a végén meg betolja az árokba… na az a gáz… én láttam egy ilyen 24 tulajt…
attilka
Nem akarok nagyképű lenni,de beszéltük Kovácsal,hogyha a feketébe annó át dobtam volna a piros blokkját és elgurultam volna vele Kecsóra nem lettem volna égő,és mégse tettem így. Rémes volt látni a sok szakadt állapotot :( Sajnos sokak nem tehetik meg,hogy 24 mellet mással járnak. Látod enyém is milyen lassan készül,mert kevés rá a lové. Ahogy Gyurma is mondta nagy áldozatot kell hozni ehez... De szerintem a 24 is szeretni való kocsi,mert igazán rendberakni a 44et se két forint ezt te is tudod aki most a turbora költött. Ha meg már kárpitról van szó,a turbódban az a turbo felirat nagyon szép. Jó lenne ha idén vagy jövőre már eljutna a 24em arra a szintre,hogy használni merjem.
Te a 28ba milyen gátlókat teszel ha nem titok?
Mert én néztem a 24be a 4db Koni gázos állítható 100+pici,ami elviselhető szerintem,mert a fix gázos Kayaba se sokkal olcsóbb,max a 20% kedvezmény, úgy rémlik a 4db Kayaba 90körül,tehát ennek a 20% meg kb. 30e ami eltérés van az állítható Koni közt.Bár nemtom a Konira tudok e szerválni kedvezményt, akkor a 30e többlet lehet megérné.
A 924-eseknek az álllapotuk miatt igen rossz hírük van! Konkrétan egy 924-est tudok az elmúlt 2-3 évben aminek a fényezésére ráköltöttek 250e Ft! A Fateromé és én költöttem rá! A 924-ek nagyon kevés kivétellel pusztulatok és nincs rá esély, hogy másképpen legyen, mert amíg 50e ért lehet venni addig az a réteg aki megengedhetné magának, hogy rendesen megcsinálja nem vesz ilyet! Persze vannak kivételek, de Te is tudod miféle javítások, fényezések, kárpitosmunkák vannak 924-ben. Az aki nincs benne csak ezeket látja, meg a megasutyi tulajt aki mident meggányol és még véletlen sem szeretne egy olyan csapathoz tartozni ahol ilyen eberekkel emlegetik egy napon! Én sajnálom a legjobban hogy ez így van. Találkozókon oriás égés amikor be kell indítani a 24-eseket! köszörülés 25mp dadogva beindulás és felpörgetés, óriásfüst. Ezt mindenki látja, de a kocsik amik ezt csinálják nem javittatódnak meg! Évek óta ismerek ilyen kocsikat és a tulaj nem csinálja nem csináltatja meg, pedig meg lehet ezeket is, csak tényleg sokba kerül! Fityingekért lehet L-jetet rakni bele, de azt sem. A kárpitokról csak annyit, hogy mikor a zöld müszerfalát nézik és kérdezik mennyi mondom 55e volt a bőrözés, de elötte van még egy kis munka akkor hüm-hüm aztán marad a repedt. Fényezés dettó. Nem kell csodát várni ezt látják az emberek! Persze kivételek vannak!
szóval nem mondtam ilyeneket. én sokféle autót szeretek, beülök, tesztkört kérek, ujjongok, de birtokolni nem biztos, h olyat szeretnék. pont így van ez a 924-essel, megfordulok utána, ha szép állapotú, ízléses, gyárias, igényes. beleülök (ha engedik:) ), de más kéne, ennyi.
nézelődöm igen, azért egyszer egy porschét birtokolni, huh jó lehet. most még fiatal vagyok, ilyenkor kéne, és a 944-es teljesen bejön formára, tartalomra (924-es viszont semmiképp sem kéne). tudom, h a fenntartási költségei a cápa bmw-m többszörösére rúgnak szó szerint, és ezt kissé nehezen emésztem:) bmw-m pedig már nincs, max egy roncs, merthogy karamboloztam vele (nem saját hibámból)..
Szia . nem tudom sehogy megnézni. milyen autó? van viszont turbo motorbakom 4 darab nem szar álapotban. meg vagy öt blokkom abból 4 86 os 1 pedig 2.5. 16 szelep. motorköteg .computer. fasz. plusz injekor sorok két telefon felni kis peremes 15. ös egy balos alulengőkar meg egy csomó cucc még. nem akar valaki megtizenhatszelepesedni?
Ja! Legalábbis élve adták el, aztán mire ideérnek, ki tudja?!
Ilyen piros-zöld-kék betűk vannak a szűrükbe marva, hogy I meg B meg M
:-)))
No para, attilka, az eBay arravaló, hogy ne verjenek át, valamilyen értékben még kártalanítanak is, ha úgy alakul, de eléggé lenyomozzák az eladókat. Nem akarok hazudni, mert láttam már én is kamu hirdetést, de könnyen felismerhetők, hogy too good to be true, nagyon áron alul vannak és az eladó nem fogad el megbízható fizetési módot (kártya, PayPal stb.), esetleg a pénzt is más címre kéri, mint ami meg van adva ott.
De hát látod, Nico is 300+ euróért vesz cuccokat, én is vettem már ott 600 EUR-ért témát: kell egy nagy levegő az elsőre, a többi már rutin (mint a klímaszerelés...)
Ja, "Porsche" mert nem akarok offolni.
Ha a pólókra lesz nagyobb érdeklődés is (meg nekem is több időm), akkor még jobban ráállok a dologra. M
Tudod nem szoktam így kirohanni, csak most kikivánkozott belőlem.......
Voltam ma egy Lada autósbóltban és megnéztük a bakot...... csak annyi gebasz van vele, hogy a csavarkája kb két centivel rövidebb mint kéne..... szóval meg kéne nézni már végre a tied.........
Köszönöm az ebay valaszokat, azt hiszem este ráugrok a témára, van par "csecsebecse" amit megvennék (bár autó még csak folyamatban, ugye Nico:-)), meg a későbbiekben sem árt. Nyugtassatok meg hogy azért olyan nincs, hogy kimegy a zsé, es a cucc meg nem jön?? Én inkább "tapizós" vásárló vagyok, jobban szeretem élőben látni..
Póló érdekel engem is, bár klubtag még nem vagyok (átmenti állapot), azért egy talira, ilyenben illik menni:-) Jogdíjat fizettél a logora?:-)
Nico, most nézem a naptárámat, jővő hétvégén jönnek fel szüleim Szegedről, nem értékelnék ha lepattannék a Balcsira, még szoktatni kell a családot, hogy hónap első hétvégéjére ne csinaljanak programot:-( Szóval szerintem meg tudod járni vele, ha addig legalább egy napra autózhatok vele, mert addig még sokat kell aludni:-) de majd megbeszéljük...
attilka
ja az egér engem is érdekel van egy haveromnak egy bazi nagy kigyója... imádná