ha beleszólhatok: már igencsak a vége felé jár a történet, a végső csata zajlik épp. szerintem nyugodtan elkezdheted olvasni, mert Exmemoriam nagyon lelkiismeretesen írja a sztorit, és rendszeres időközönként felkerül egy új fejezet.
nem utolsósorban pedig: tényleg nagyon jó! nem győzöm elégszer hangoztatni, hogy szerintem jobb, mint az eredeti :)))
Megkérdezhetem, hogy még hány fejezet lesz? Nem akarom elkezdeni, amíg WIP, de már nagyon olvasnék valami jóó hosszút, és ez az, nem mellékesen jókat olvastam róla :)
Itt jegyezném meg, hogy jövőhéten - szerda magasságában - még lesz egy fejezet, de utána, kb. 2-3 hétig nem, mert nyaralni megyek, és bár a fordítás nálam van, nem sikerült előredolgoznom, hogy a frissítés folyamatos maradjon. Mindenesetre, mihelyt hazaértem, bepótoljuk.
sejtettem, hogy rá céloztál, amikor azt írtad, hogy Hermionénak fel kellett volna ismernie. Hát nem ő az, ennyit még segítek :)
egyébként mostanáig eszembe se jutott, hogy őt is bele kéne tenni a történetbe. Mi több, az egész Weasley família ki fog maradni belőle. Legalábbis nincs tervbe véve. Aztán majd lesz ami lesz.