Megsértette a hatalom a vidékieket, mai arrogáns, felsőbbrendű viselkedésével. Ezt hadüzenetnek tekintik, tekintjük vidékről.
Ma bukott meg a kormányzásra totálisan alkalmatlan Gyurcsány-kormány
Mielőtt szétdurran a bugyid a gangon, azért választ az egyik oldal miniszterelnököt magának, hogy itt tartsa az országban, nem azért, hogy "minél messzebbre vigye".
Jó, belátom, hogy ez egy szoci-ellenes topik, nincs olyan, hogy majd felülemelkedünk.... Nyugodtan propagáld, hogy Viktor a megmentő, számomra ő már soha nem lesz hiteles figura, tekintet nélkül arra, hogy történetesen hogyan fogok szavazni. Szerintem te se benne bízz, hanem abban, hogy lesz, aki a körmére nézzen, bár ha belegondolok, ez se túl valószínű...
AZ Orbán-kormány is megbukott párszor, először ott, mikor rászabadította a Torgyán-sleppet az agráriumra, hogy a mezőgazdasági témánál maradjunk... oszt mégis kihúzta a választásokig, hiába volt a légügyi dinasztia, meg Szabadi ámokfutása, esetleg a chilei cseresznye... de legalább ledózerolta rendesen a kisgazdapártot, igazán zseniális módon...:))) Egyébként nem tudom, mit kell itt acsarkodni, a következő választásokat nagy valószínűséggel megnyeri a jobboldal (remélem, ez esetben is követelni fogja az újraszámolást, és kétszer leellenőriz minden rá adott szavazatot, meg lezárja a hidat) :)), aztán az ő álmai fekszik majd meg az emberek gyomrát, és a következő ciklusra megint váltanak.
Semmi újat nem tudnak hozni, hazug, köpönyegforgató bagázs az egész, egyetlen párt vagy politikus sincs, akire nyugodt szívvel, bizalommal szavaznék.
Lehet, hogy neked nem kell. Lehet, hogy másoknak kell.
Namost, kedves nagysád, ez úgy működik, hgy ha azok, akiknek kell, eggyel többen vannak, mint akiknek nem kell, akkor ő lesz a miniszterelnök, te pedig továbbra is felteheted ezeket a mélyenszántó kérdéseidet.
"Válaszd a kevésbé rosszat. " - hát ez eleve nagy baj. Itt most nem arról volt szó, hogy kire "kell" egyesek szerint szavazni. Ami rossz irányba ment el, azt ez a garnitúra ennyire szájhős/nemtörődöm közvéleménnyel nem fogja helyreállítani.
az ilyen nagyképű beszólások helyett vezesd már le légyszives inkább amit már többen kértek, hogy hogy jött ki neked 10Mrd EUR 3 évre 75 mill főnek kiindulásból a 137Ft/fő/év eredmény
vagy az olvasni felszólítással arra céloztál ,hogy már levezetted csak elsiklottam felette? akkor bocs , elég ha a hsz. számát megadod.
Éppenséggel nyugodtan terroristázhat a miniszterelnök, feltéve, ha azokra mondja, akiket illet. A szaudi focisták nem tartoznak par excellence a terroristák körébe.
csupán arra hívtam fel a figyelmet, hogy nem illő olyat írni arról az oldalról, ahonnan - egy-egy kudarc után - menetrendszerűen jön a birkanépezés, lumpenprolizás, meg hogy a magyarok még nem elég érettek a demokráciára, hogy birkának nézik az embereket.
Jobboldali megmondóemberek explicite lebirkázák a magyar népet számtalanszor amikor egy-egy választáson, népszavazáson elbuktak. Több önkritikát !
Ez nem menti azt, hogy nemcsak hülyének, de eladhatónak, feláldozhatónak, eszköznek tekint bennünket a t. politikai "elit" egésze. Méghogy demokrácia...
Ennél nagyobb balhét csapott volna, mint most a jobboldali? Kétlem...
Még álnéven be is írogatnak szaúdi újságokba, csak hogy minél nagyobb bajt keverjenek. Úgyhogy nyugodj csak meg: a jobboldali sajtó szarkeverése teljes mértékben felnőtt a baloldali melllé.
Ad 1. Védeni nem kell, nem is lehet, pláne miután maga GyF. is megkövette már a sértetteket.
Ad 2. lebecsülni sem kell, meg túlértékelni. A párhuzam csak annak illusztrálására szólt, hogy nagyobb horderejű (nem "viccelődés" gyanánt elhangzott) kijelentések is voltak már a közelmúltban, természetesen mindegyiknek mi láttuk a kárát
Benne van a nevében! A népszavazást nem illik elbuktatni. Csak akkor szokták, ha valakik érdekeltek benne. Mondjuk, tisztességesen nem tudnak nyerni. Birka vagy? Tudtam segíteni?
Egyébként jó volna észrevenni már,hogy ez a helyzet nem a fityisz és a szadesz bulija!!!!
Ez inkább egy kicsiny réteg akik a népet hülyítik,bulija.Ha ma végigmennének személyenként az ország szavazati joggal rendelkező lakosságán,a kérdéssel,hogy egyetért É GYF modszereivel és hatalommániájával,nagyon gyászos volna számára az eredmény!
Ennek az embernek most már egyáltalán nincsen legitimitása!!!!!!!
Bocsi, de én nem vagyok Tamáska. (Ez az egy nickem van.) Szerintem se terroristázzon egy miniszterelnök, és azt sem hiszem, hogy fordított esetben OVI nagyobb jóindulatra talált volna. Egyébként pont ez az, ami félelmetes. Semmi se szent, legkevésbé az ország és a nép.
Igazad van, de azért a korrektség kedvéért le kell szögezni, hogy Orbán azonnal és nagyon határozottan elítélte szeptember 11-et, az egész civilizáció elleni támadásnak ítélte, és ennél jobb megfogalmazást én nem ismerek azóta sem. És feltétel nélkül részt vett az afgansiztáni akcióban is.
Sajnos viszont nagyon elnéző volt Csurka kirohanásaival, még dobolt is neki a parlamentben, és ezek az elemek mára talán összekeverednek. Ez az egyik baj Orbánnal: a pozitív lépéseit is képes lerontani valami hülyeséggel, persze ugyanez igaz Gyurcsányra is, aki egy női pártbuli hangulata kedvéért vállal jelentős politikai kockázatokat, tök fölöslegesen, csak hogy nedvesebb legyen a szoci hölgyek bugyija.
ha teszem azt OV mondta volna, akkor a baloldali sajtó ettől jóval nagyobb balhét csapott volna. Politikusainknál és holdudvaruknál a hatalom megragadása, illetve megtartása a biztonsági kockázatok elemzése felett áll.
Mellesleg, az én véleményem szerint, egy miniszterelnök azért csak úgy ne terroristázzon.