World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Az insta normal/heroic módját a party leader tudja állítani, saját ikonodon jobb clik és ott van a menüben. Ha már egy bosst megölt a csapatod, elment az insta (saved), így ha mondjuk abbahagytátok a kitakarítás előtt, már nem tudsz egy fullos instával induló új csapathoz csatlakozni.
5 heroic gundrak, bemegyünk és a többiek eltűnnek, gondolom normál-heroic beállítással van baj de hol kell átállítani mert biztos kiszúrja a szememet de nem látom :-)
Előre is elnézést kérek mindenkitől, mert NAGYON ERŐSEN OFF leszek, de a kérdésedre az a válasz, hogy letöltesz egy privát szervert és helyileg feltelepíted.
Sziasztok, abszolút laikusként kérdezem: A WoW-nak létezik olyan verziója, ami egy személyben is játszható, vagy jól tudom, hogy ezt csak és kizárólag a neten lehet játszani?
world biztos nem, hacsak nem akarod elarasztani az egesz vilagot. De barmely szovegszerkesztobe, ami minden csak nem a word, meglehet, ha felteszel olyan addont ami log-olja a chat-et es a letrejott file-t megnyitod a szoveg szerkesztobe :)
Esetleg meg print screen-el lemented a kepet a szoveggel es kiirod a szoveget ;)
az milyen, hogy lootoltam egy T9 gatyát, utoljára tier setből a T2 sapka volt rajtam :D Ugyan Karába még járkáltam, de sose esett T4 darab, onnantól viszont teljesen kimaradt a raid content, most első VoA25 meg adta a gatyát, egyedüli hunterként vittem is :) Következő raid T14-nél mondjuk :))
Felőlem a pöcsével is játszhat, de ne ide írja meg, ez ugyanis NEM törtszerveres topic. Említett majomnak már kb 3x elmagyaráztuk szépen is meg csúnyán is, hogy húzzon innen elfele a törtös szarjaival. Nem mellesleg ő azt gondolja, hogy megkapja ugyanazt a játékélményt, mint a fizetősön. Teljesen el van tévedve a játékot meg a fórumozást illetően is.
Micsoda meglepetés: 2 új player is van a topikban --> bmw 528 és bmw 535. :-O
Egyébként én már úgy vagyok vele, aki akar, hadd játsszon törtszerveren és nem kell rögtön leugatni. Tényleg van, aki még gyerek és nincs rá pénze vagy akármi. Aki törtön játszik az is tudja - gondolom - hogy nyilván nem ugyanazt az élményt kapja, mint aki eredetin játszik, de akkor is sztem ilyeneket nyugodtan be lehet írni. Persze, ha valaki elkezdi a törtös kalandjait mesélni, azt nyilván ki kell moderáltatni...