Uhujjtyuhujjj! Ott leszek pénteken, megyek teázni! Ha elküldenéd 2szer földhöz vágnám magam örömömben + megkoronáznád a napomat! És nem adnám tovább másoknak üzleti céllal, megígérem! Hogyisvan? Te nem jössz pénteken?
Nők? A faszt!!! Azt hiszi bárki, hogy kibasznivaló nagy problémát jelentenek? Ugyan. Egy kérdés marad: barátok???? Válasz: nem. Vagyis nem az, ami volt. Régen. Köszönöm a néhány évet közöttetek. Köszönöm a sok balfaszságot. Köszönöm a hallgatást és a meghallgatást. És köszönöm, hogy VOLTATOK (akinek nem inge, nem veszi magára). Most már nincs minden. Azokból ami régen VOLT. Elég egy "dobás". És kicsit megváltozik az ember. Legalábbis ami a hozzáállást illeti.
VOLTAM veletek. Szép volt :)
Aztán majd egyszer megáll az ember, hogy mi a fasz? Ennyi az egész? Oszt ja. Ennyi. Elég egy délután. Meg utána és előtte néhány "esemény" ami nem is biztos, hogy megtörtént.
Tevekuki most kilép, nem csak a fórumból.
Legyetek rosszak, amíg tudtok. Aztán majd csak rájöttök.
Nem én tehetek róla:-)Már dolgozik a webmesterünk a dolgon...Valami tárhelyhiba.
Ehhhheeeeehhhhheeeee:Szövegértési feladtanak bevittem az egyik 9.-es osztályba a Meshuggah Stengah című dalát:-))))))Nem nagyon szerették:-))))))))))))))
FRACTURA (rocking crust punk, bréma, németország - www.fractura.org) TANGO UNDERGROUND (magyaros ízű hc-punk, eger - http://tangounderground.uw.hu) + aktivista filmek: rozbrat (lengyel foglaltház-sztori) úttörők (magyar foglaltház-sztori) critical mass new york (az év balhéja: a rendőrök betámadták a kerékpáros fölvonulást) + zöld/anarchista infostand
időpont: október 6., csütörtök 20-24 óra pontos kezdés, korai befejezés helyszín: music factory klub, budapest IX. gubacsi út 95. (www.music-factory.hu) belépő: 600 ft
a helyszínen találkozási, beszélgetési és bekapcsolódási lehetőség a pesti házfoglaló mozgalomba.
Naszóval, végre letölthető a Qva project lemeze:-)Ha valaki nem tudná miről van szó:Van egy Kollár Ádám nevű cimboránk, aki csinált egy afféle szóló-project albumot a következő bandák tagjainak közreműködésével:Hangyák, Billog, MZ/X, Klakk, meg az egyik dalban én is kornyikálok egyet.
Szóval ez az Alive-nóta letölthető a köv. tárhelyről(klikk és mentés másként):
Tőccsétek, aztán várom az észrevételeket, véleményeket ide, vagy bárhová.Tök kíváncsi vagyok minden véleményre, mert eléggé eltérő történet ez az Angertea zenéjétől:)