Hello, az a gáz, hogy 28-ra a marokkósi csapattal van parti. De nekem az is eszembe jutott, hogy mi lenne, ha egyszer fuzionálna a két csapat. Nem tudom, hogy jó-e az ötlet, na?
Ez aranyos ötlet volt. :-) De ha az ember így megtalálná az élete szerelmét, minek szórna le egy zsák mákot maga mögé....hogy szegény szerencsétlen hősszerelmes(e) nem érje utol?! Hm???? :-)))))))
Óh köszönöm... :-) én ugy tudtam, hogy a Luca széke azért kell, hogy arra felállva látod meg életed párját, vagy mi...gondoltam, erre már nincs szükségem... :-))
"A lucaszéken készítõje minden nap dolgozik valamit, úgy, hogy éppen Karácsony estéjére készüljön el. Akkor elmegy az éjféli misére, és ott megismeri a falu boszorkányait, mert ilyenkor szarvat hordanak. Utána azonban menekül haza, különben széttépnék a boszorkányok. Legjobb, ha mákot szór el az úton, mert a boszorkányok kötelesek a mákot felszedni, s így a történet hõse megmenekül a bosszújuktól."
:)) egyik az egyik kezemben, a másik a másikban.Fárasztó volt :))Remélem a hét végére megcsinálják a filmet és lemezre teszik.Úgyhogy ne tessék engem cikizni jóóóóóóóó?