Hmmm...szerintem azért a vámpíroknál túl nagy a konzervatilizmus:(((Azt nem szeressük.Úgy értem jó,h nem vagyunk annyira szétszórtak ,mint az emberek,de ez nekem néha más sok(k)...mind1.azért nem rossz ez a rendszer se:))
Szal én is csak muszájból mentem.
Ugyan már, a azért mert vámpír vagyok, nem vagyok maga a gonosz. :) Csak annyit iszom, amennyit muszáj. Na jó, néha elszalad a ló, de hát az vesse rám az első követ.....
De "poén",nem küldte el,amit írtam>(,most meg már nem nagyon emléxem rá...de semmi gond: fő a nyugalom>(((((:)))
Hát én elmentem megnézni,de ha ráatálok vmi érdekes topicra ott is offolnak ezerrel>((:(((
Szval én se jutottam sokkal előbbre...bár azért néhány dolog most már kezd tisztulni,úgyhogy már jöhetne az a könyv...:)
Én a 9. utolsó szavát tőled tudtam meg, mikor leírtad a végét, a 6. és 8.-nál pedig az utolsó magyar mondatból próbáltam kistilabizálni az angolt, és be is jött mind kétszer, szal no probem vele. A 10-nek nem tom, de nem is akarok oda menni, míg el nem olvasom
Én még sose voltam...régen jártam hittanra,de rájöttem,h csak hülyeséggel tömik a fejemet,szval búcsút intettem neki.Misére menni?Azt meg pláne nem!:)Nem t'om,h ennyien hogy képesek ezt bevenni?Úgy értem egy része még okés,mert én is azt gondolom,h ez az egész magától nem jöhetett létre ,h mi itt vagyunk meg minden,de amiket próbálnak nekem bemesélni,az már sok(k9!Na mind1,én se megyek bele ilyen tmájú kérdésekben..ha vkinek ettől jobb,h hisz benne...
De nagy köcsögség már!Most fel v'ok háborodva...a hülye hivatalos oldalon csak úgy lehet bemenni a fórumra,ha megadod a jelszót,ami jelen esetben a könyv utolsó szava...ez még okés,h gondolom azt akarták kiszűrni,h aki még nem olvasta az ne is tudjon semmit v én nem t'om,de az ,aki nem angol az honnan a p******* tudja ,h mi volt a könyv utolsó szava?
(Mondjuk engem nem nagyon érint,mert a 10.nek megtudtam és engem már csak az érdekel:)) )
Hátha még tudta volna a tiszteletes, hogy vámpír vagy, a gonosz képviselője:) Kikergettek volna...bár én talán még sose voltam istentiszteleten, legalábbis nem emlékszem. Templomokba főleg csak turistaként megyek. Ateista vagyok, bár keresztelőm azért még volt...
Szal, most nem tom mit írjak. fel vagyok háborodva. Életemben másodszor voltam istentiszteleten, csak hogy a barátnőm ne legyen egyedül. És a tiszteletes folyton arról prédikált, hogy a fiatalság mindig rossz utakon jár, meg más vallásokat fikázott. Szerintem ha mást fikáz, attól az ő vallása nem lesz jobb, csak a másiké rosszabb.Na mindegy, ebbbe nem megyek bele. Áhhhhhhhhhhhhhh
Hát...ez egy ilyen összesített lista volt,szval ált.ban mindenki így gondolja(sztem Kurda is azért lett második,mert külön-külön 3. helynél nem nagyon került rosszabb helyre...tehát ált.ban mindenki bírja meg minden...nahát Larten meg maúgy is majdnem mindenkinél 1.volt)
Az jó:))))Hááát...biztos kissé érdekeset:)))
Na jó, hülyeséget mondtam, az első három kb nekem is úgy van a listán, mint amit írtál.
Tegnap beszélgettem egy pasival, és egy idő után, kissé illuminált állapotban előjöttem azzal, hogy vámpír vagyok, meg szívesen kiszívnám a vérét, meg minden. meg elkezdtem neki magyarázni, hogy csak félvámpír vagyok, és az miben különbözik a teljes vámpírságtól, meg hogy lettem az. Szóval kissé nézhetett hülyének. Hál isten a fejére már nem emlékszem, amit akkor vágott, amikor származásom magyarázom.
Csak mert akkor a te karavánodban vagyok.
Azért nekem Kurda elöbb van a listámon. Mikával nincs különösebb bajom, de nem adott túl sok okot, hogy kedvenc legyen.
Az én ismerettségi köreimben Larten az abszolút kedvenc...ált.Néhányan Vanchát bírják,1-2 meg Kurdát,bár ő ált.ban senkinek se kedvenc szereplő:(((.No mind1.Huhh...másik fórumon éppen tegnap volt szó Mikáról: h sose tud lazítani-vagyis néha próbálkozik,de nem jön neki nagyon össze:))- és ,h ez nem jön be sztünk annak,aki nem szereti...de hát ellenkezője is akad...:)
ha már a másik fórumról van szó:mi eccer csináltunk vmi közvélemény kutatást az ottani fórumosok között és vmi olyasmi jött ki...sőt,az jött ki(de sajna csak az első 3ra emléxem...)
1.Larten
2.Kurda
3.Gavner
Asszem a 4.Vancha volt , de ez egyáltalán nem biztos...de azt t'om,h Darren nagyon hátra került,pedig hát ő a fsz....ciki:))
Az én ismerettségi körömben általában mindenkinek Mr Crepsley, és Vancha a kedvenc, bár egy csaj odavan Mikáért, és a kedvenc része a 9.-ben, amikor azt hiszi jön Mika.
A Farkas Dénes nevű tevém belépett a Darren Shan karavánba. Egyszer már volt róla szó, de kinek van Algernon nevű tevéje?
Ha én azt tudnám...:))
Sajna nem emléxem pontosan ,csak arra ,h az UK részben volt...talán az extráknál,de arra már nem emléxem,mert egy csomó mindent megnéztem...ha nem tallod meg ,majd megpróbálok utánajárni...de sztem meg fogod!
Hát én nem aggodtam,mert sajna majdnem biztos volt,h megússza...sajna:(
Nem t'om....ált.ban itthon senkinek nem jön be Debbie,de máshol meg olvasom,h Debbie a kedvenc szereplőm stb....bár lehet , h ilyenek nálunk is vannak csak én nem t'ok róla...:)
Én sokat nézegettem már, de ezt nem láttam. Nem tudnád megírni hol van pontosan?
Mikor a 8.részben elrabolták Debbiet, én aggódtam nagyon az életéért...de a 9.-ben nem domborított vmi nagyot, meg különben is Debbyellenes hangulat van itt, szóval már nem:P
De kis gonoszkák vagytok!...bár mondjuk azt el kell ismernem,h télleg jó 5let:)de akkor is!!!!Bár mondjuk úgyis csak Debbieről van szó...
Anyám!Van a hivatalos oldalnak egy olyan része,ahol néhány név le van írva , h mi a többi országban(láttátok?...).Az még okés,h néhány országba az olyan neveket,amik ilyen melléknevek(ezt most jól el mondtam...na,szval pl. a cirkuszba vannak ilyenek...)[erre ma jöttem rtá , h ha Piroska lefordította az ilyen mellékneves neveket,akkor Mr Tall nevét miért nem fordítótta le?...no mind1..],de Braziliába pl. az Annie-t átnevezték Joana-ra v mire...meg még van egy-kettő ilyen érdekes dolog,úgyhogy ha szeretnétek egy jót nevetni,akkor sztem nézzétek meg:)))
Jó ötlet:)
Végülis, ha nem eszeget belőle sokat, csak néha egy picit, akkor vissza tudja termelni a vérét, és életben marad a csaj. És vadászni sem kell, nagyon praktikus:)
Sztem nem csak a gépeddel van gáz(vagy lehet , h egyáltalán nem azzal van!) ,mert ilyet bárhol netezek(szval nem csak itthon) velem is szokott néha csinláni....azt meg nem hinném,h az összes géppel gáz lenne:))
De gonosz vagy!:))))))
Csatlakozom.
Most talán másodszorra elküldi ez a szar. Istenem, miért ver a sors ilyen hülye géppel?
Végül is nekem van pár ötletem, hogy lehet Debby-t hasznosítani. Például jó lehet darrennek kajának. Mindig vele menne, és ha megéhezik, eszeget egy kicsit. Gyorskaja. Aztán persze egy idő után kiapad a csaj, és meghal, de ez beírható uti veszteségnek.
Na jó,ha télleg kiíródik-ami remélem bekövetkezik-akkor semmi rossz szavam rá:)
Jaja,nekem is ezt mondták...gondolom azért nem lettek ott matematikusok:)))
Én már ki v'ok akadva:)...nem igaz,itt tisztára ráhangolom magam és erre...ejjj....1ébként meg olvasgatom az ilyen véleményeket és ált.ban senki sincs tőle vmi nagyon elragadtatva....mind1,nekem tecceni fog:)))
Jajjj,ezt olvassátok el...nem az eleje az érdekes,hanem a közepe felé....zárójel:)
it was a poor shan book, the worst in the serise, but sittle above avrage and left us a terrific cliffhanger at the end....Will he meet his sister. (Course he will but how and when.) Looking forward to the next excellent chapter of the Saga.
Ámbátor ezt lehet,h csak ő gondolja így(mármint aki ezt írta...)
Hali!
Én is kezdek bepöccenni a könyv miatt. Január 7.-én rendeltem meg. Akkor azt mondták, hogy ha van az országban, akkor a következő hétre meglesz, ha nincs, akkor kb. 3 hét. Ehhez képest...