Keresés

Részletes keresés

jack_torrance Creative Commons License 2003.11.22 0 0 764

Alien (Director's Cut) - 2003 - USA

Több jelenet és párbeszéd van megrövidítve 10-15 másodperccel, ettől érzhetően gyorsabb a film. Ugyanakkor belekerültek új jelenetek is, ezek nagyrészt azok melyeket az előző dvd kiadás kivágott jelenetei között láthattunk. Az a véleményem, hogy az eredeti moziverzió atmoszférájához, hangulatához hozzátartoztak azok a jelenetek melyek el lettek távolítva, és a film lassúsága nem rontott az összképen. Ridley helyében én csak beleraktam volna.

98%

(Original version 100%)

owen nolan Creative Commons License 2003.11.22 0 0 763
sokk frajtnajt

szuperül, profin megszervezve. lazán, simán, gördülékenyen lebonyolítva. a filmek előtt igazi mozis hangulatot árasztva 4-5 trailer (itt senki ne a jövőben aktuális hálivúdi szutykokra gondoljon). voltak kisebb hibák, de ezek nem is igazán hibák, mert a közönség összetételét nehéz szűrni, szerencsére a gyökér fajta gyorsan kirohadt...
reanimator moziban, nagy vásznon, szuper cuccon levetítve, egy örök élmény marad. felülmúlhatatlan. intimate confessions of a chinese courtesan hehe, itt a társaság 30-40% lemorzsolódót :-) hiába na az intelligencia nem kis hazánk sajátossága. aki érti, tudja, szereti és jelentenek neki valamit az ásziai filmek annak ez egy kötelező látnivaló. a film minden ízében tökéletes. tenebre, argento képi világa, történet mesélése egész egyszerűen nagy vászonra termet.
hát röviden és tömören ennyi lett volna az első sokk frajtnajt, aki végig ott maradt az tuti hatalmas pozitív élménnyel lett gazdagabb, aki nem volt ott az meg baszhatja.

jack_torrance Creative Commons License 2003.11.22 0 0 762
Jeepers Creepers II

Szombat délelőtti matiné. Szórakoztató volt.

70%

aeon flux Creative Commons License 2003.11.22 0 0 761
még egy dolog, s már itt se vagyok. a recepcióssal ma arról diskuráltunk, hogy a jövetkező hétvége túl sűrű lesz egy közös két toronyhoz, ezért valamikor hétköznap délután-este kellene megejteni (méghozzá itt lenne nálam, mert 1. a recepciósnak nincs meg a film, 2. ami probléma ugyani kiküszöbölhető lenne, de én mire felérnék vonattal...), de valahogy úgy, hogy még időben (értsd: 6 körül) el tudjuk kezdeni, mert 1o után nagyon nem szívesen hangoskodnék, ez pedig olyan film, amit csak normálisan megküldve érdemes... :) gondolom, jack el tudja intézni, hogy 5 körül elinduljon pestről, a kérdés már csak az, hogy tud-e (akar-e) vki csatlakozni hozzá, beszállni benzinpénzbe, meg ilyesmi.
aeon flux Creative Commons License 2003.11.22 0 0 760
találós kérdés (import anyag):

Renáta apjának 5 lánya van.
1.- Kach
2.- Kech
3.- Kich
4.- ???
5.- Kuch
Hogy hívják a negyedik leányzót? Gyorsan gondolkodj!

aeon flux Creative Commons License 2003.11.22 0 0 759
egész jó a felhozatal. a középső film máris jobb választás, mint az (asszem) eredetileg tervezett i drink your blood.
Előzmény: owen nolan (757)
aeon flux Creative Commons License 2003.11.22 0 0 758
a ma esti bútorcipelősdi (jeee, megvannak a polcos szekrények!) után rögtönzött mini-KM programján a hét mesterlövész szerepelt, amit csak tessék-lássék néztünk. személy szerint régóta nem találkoztam ilyen kellemetlen westernnel, telis tele mesterkélt helyzetekkel, túljátszott figurákkal, batár nagy klisékkel. a john ford féle iskolát koptatja ez is, 46475623-ként a sorban. sebaj, alig négy évvel később leone fogott egy marék dollárt, s megváltotta (kiváltotta?) vele a (western)világot, hogy végül robert altman temesse el a műfajt a mccabe & mrs.millerrel.
Előzmény: owen nolan (757)
owen nolan Creative Commons License 2003.11.22 0 0 757
Odeonban rendezett horror est filmjei:

reanimator
intimate confessions of a chinese courtesan
tenebre

részletek később

jack_torrance Creative Commons License 2003.11.22 0 0 756
jaj.. úgy átölelnélek most :)))
Előzmény: greatcornholio (753)
aeon flux Creative Commons License 2003.11.21 0 0 755
már megint?
Előzmény: Tovaris_209 (754)
Tovaris_209 Creative Commons License 2003.11.21 0 0 754
Nem győzök leborulni nagyságod előtt, Great Cornholio :-)
Viszont kedden kaptam egy levelet, amiben egy diszkrét, hatjegyű, 2-vel kezdődő pénzösszeg befizetésére kértek meg lakásvásárlási illeték jogcímen, úgyhogy lehet, hitelbe kérem majd :-)
Előzmény: greatcornholio (753)
greatcornholio Creative Commons License 2003.11.21 0 0 753
Csao Tovaris cucca megvan (csak 10 font volt :), Mimic beszerezve, ma megveszem Jack masik lemezet is. Szoval minden okes.
owen nolan Creative Commons License 2003.11.21 0 0 752
cool, megyek!
Előzmény: aeon flux (750)
jack_torrance Creative Commons License 2003.11.21 0 0 751
asszem akkor mégsem érek rá..... :))
Előzmény: aeon flux (750)
aeon flux Creative Commons License 2003.11.21 0 0 750
a fűszoknyás lányok: aszami (tudjátok, a "kiri-kiri-kiri leányzó"), szadakó, gogo, jurikó (X2), megumi (a sarlós kiscsaj a battle royale-ból), a falban lakó lány a phone-ból, a szadakóutánzat az inner sensesből, s végül, de nem utolsósorban a kis édibébi piros uzsitatyós, sárga esőkabátos micukó. jó buli lesz. :]
jack_torrance Creative Commons License 2003.11.21 0 0 749
erre én is benevezek :)
Előzmény: aeon flux (747)
owen nolan Creative Commons License 2003.11.20 0 0 748
"esetleg fűszoknyás ázsiai lányok hideg koktélokat szolgálhatnának fel, két film között pedig thai masszázsban részesíthetnék a megfáradt KMK tagokat." - megyek!
Előzmény: aeon flux (747)
aeon flux Creative Commons License 2003.11.20 0 0 747
tempting. esetleg fűszoknyás ázsiai lányok hideg koktélokat szolgálhatnának fel, két film között pedig thai masszázsban részesíthetnék a megfáradt KMK tagokat.

vajh milyen lehet az icsi rezidencia? kakihara-mennyország láncokkal, vagy save the green planet féle kéjlak?

Előzmény: Ichi the killer (746)
Ichi the killer Creative Commons License 2003.11.20 0 0 746
Jövő utáni hétvége, mint számomra legkorábbi alkalmas időpont?

Mellesleg lehet nálam is, ha valakinek ehhez van gusztusa. Tudok keríteni vetítővásznat, projektort és kipárnázott ülőhelyeket.

Előzmény: aeon flux (745)
aeon flux Creative Commons License 2003.11.20 0 0 745
mindenki kapja be, aki londonba ment/van/megy!

jack: ok, kitalálunk vmit, de úgy tűnik, ez a mostani szombat csak nem akar összejönni (szerintem maradjunk csak a péntek esti 1-2 filmnél, bútorcígölés után lazítónak :). jövő hétvégén háromfelé kéne szakadnom (1. családi program, 2. hagyományos mozi "mystic commander"-rel, 3. házimozi kibővített két toronnyal), nem tudom még, hogy fog sikerülni a dolog.

Előzmény: jack_torrance (741)
owen nolan Creative Commons License 2003.11.20 0 0 744
de ha jövő héten lesz horror est akkor megyek
owen nolan Creative Commons License 2003.11.20 0 0 743
én most hétvégén biztos nem
Előzmény: aeon flux (734)
jack_torrance Creative Commons License 2003.11.20 0 0 742
közben kiderült, hogy én is megyek Londonba, februárban, Jerry Goldsmith 75. születésnapi koncertjére
jack_torrance Creative Commons License 2003.11.20 0 0 741
a Híd túl messze van megjelenet az ausztráloknál magyar felirattal, az azért nem kéne.

aeon: jó a futurama, de most nincs hozzá kedvem. inkább egész estés mozikat néznék.

jack_torrance Creative Commons License 2003.11.20 0 0 740
légyszíves vedd meg! köszi, és további jó szórakozást!
Előzmény: greatcornholio (738)
Tovaris_209 Creative Commons License 2003.11.20 0 0 739
És az én jelöltemet sikerült beszerezni?
Előzmény: greatcornholio (738)
greatcornholio Creative Commons License 2003.11.20 0 0 738
Csao En mennek szivesen. :) Itt amugy minden klafa, bejartam fel londont, ma akarok Imaxozni, de a Planet Hollywoodot mar lecsekkoltam. :) B*sszus, ezen a sz*r gepen rossz helyen van minden. Se felkialtojel, se ekezetek. :( Na Jack: Lattam a 2 dvd-t egy helyen 15 es 18 fontert. Nem tul olcso, de egyelore ez van. Megvegyem ennyiert vegso esetben? Na mentem, legyetek jok.
aeon flux Creative Commons License 2003.11.20 0 0 737
biztos elijeszetetted őket a final destination-nel. otsi biztos nem ér rá, ugyanis a mérlegképes könyvelőire készül. lehet, ez ilyen klasszikus KM lesz, amin csak az alapítótagok vesznek részt (mint a régi szép időkben)? :]

ha nincs kellő érdeklődés, akkor szerintem napoljuk el a horrormozit. ...mit szólnál egy futurama maratonhoz? ;]

Előzmény: jack_torrance (736)
jack_torrance Creative Commons License 2003.11.20 0 0 736
nem ugrál senki, hogy akar jönni szombaton. tovaris dolgozik és amúgy sincs jól, megy utálja a horror-t (dark water 10/9 :)), klaca angolhonban telel, warren sapp mittoménmitcsinál, ichi és kedves sw rajongó barátja? :)
Előzmény: jack_torrance (735)
jack_torrance Creative Commons License 2003.11.19 0 0 735
szóba került még a Final Destination 2 is.. esetleg megnézzük előtte az elsőt is?
Előzmény: aeon flux (734)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!