Több jelenet és párbeszéd van megrövidítve 10-15 másodperccel, ettől érzhetően gyorsabb a film. Ugyanakkor belekerültek új jelenetek is, ezek nagyrészt azok melyeket az előző dvd kiadás kivágott jelenetei között láthattunk. Az a véleményem, hogy az eredeti moziverzió atmoszférájához, hangulatához hozzátartoztak azok a jelenetek melyek el lettek távolítva, és a film lassúsága nem rontott az összképen. Ridley helyében én csak beleraktam volna.
szuperül, profin megszervezve. lazán, simán, gördülékenyen lebonyolítva. a filmek előtt igazi mozis hangulatot árasztva 4-5 trailer (itt senki ne a jövőben aktuális hálivúdi szutykokra gondoljon). voltak kisebb hibák, de ezek nem is igazán hibák, mert a közönség összetételét nehéz szűrni, szerencsére a gyökér fajta gyorsan kirohadt...
reanimator moziban, nagy vásznon, szuper cuccon levetítve, egy örök élmény marad. felülmúlhatatlan. intimate confessions of a chinese courtesan hehe, itt a társaság 30-40% lemorzsolódót :-) hiába na az intelligencia nem kis hazánk sajátossága. aki érti, tudja, szereti és jelentenek neki valamit az ásziai filmek annak ez egy kötelező látnivaló. a film minden ízében tökéletes. tenebre, argento képi világa, történet mesélése egész egyszerűen nagy vászonra termet.
hát röviden és tömören ennyi lett volna az első sokk frajtnajt, aki végig ott maradt az tuti hatalmas pozitív élménnyel lett gazdagabb, aki nem volt ott az meg baszhatja.
még egy dolog, s már itt se vagyok. a recepcióssal ma arról diskuráltunk, hogy a jövetkező hétvége túl sűrű lesz egy közös két toronyhoz, ezért valamikor hétköznap délután-este kellene megejteni (méghozzá itt lenne nálam, mert 1. a recepciósnak nincs meg a film, 2. ami probléma ugyani kiküszöbölhető lenne, de én mire felérnék vonattal...), de valahogy úgy, hogy még időben (értsd: 6 körül) el tudjuk kezdeni, mert 1o után nagyon nem szívesen hangoskodnék, ez pedig olyan film, amit csak normálisan megküldve érdemes... :) gondolom, jack el tudja intézni, hogy 5 körül elinduljon pestről, a kérdés már csak az, hogy tud-e (akar-e) vki csatlakozni hozzá, beszállni benzinpénzbe, meg ilyesmi.
a ma esti bútorcipelősdi (jeee, megvannak a polcos szekrények!) után rögtönzött mini-KM programján a hét mesterlövész szerepelt, amit csak tessék-lássék néztünk. személy szerint régóta nem találkoztam ilyen kellemetlen westernnel, telis tele mesterkélt helyzetekkel, túljátszott figurákkal, batár nagy klisékkel. a john ford féle iskolát koptatja ez is, 46475623-ként a sorban. sebaj, alig négy évvel később leone fogott egy marék dollárt, s megváltotta (kiváltotta?) vele a (western)világot, hogy végül robert altman temesse el a műfajt a mccabe & mrs.millerrel.
Nem győzök leborulni nagyságod előtt, Great Cornholio :-)
Viszont kedden kaptam egy levelet, amiben egy diszkrét, hatjegyű, 2-vel kezdődő pénzösszeg befizetésére kértek meg lakásvásárlási illeték jogcímen, úgyhogy lehet, hitelbe kérem majd :-)
a fűszoknyás lányok: aszami (tudjátok, a "kiri-kiri-kiri leányzó"), szadakó, gogo, jurikó (X2), megumi (a sarlós kiscsaj a battle royale-ból), a falban lakó lány a phone-ból, a szadakóutánzat az inner sensesből, s végül, de nem utolsósorban a kis édibébi piros uzsitatyós, sárga esőkabátos micukó. jó buli lesz. :]
"esetleg fűszoknyás ázsiai lányok hideg koktélokat szolgálhatnának fel, két film között pedig thai masszázsban részesíthetnék a megfáradt KMK tagokat." - megyek!
tempting. esetleg fűszoknyás ázsiai lányok hideg koktélokat szolgálhatnának fel, két film között pedig thai masszázsban részesíthetnék a megfáradt KMK tagokat.
vajh milyen lehet az icsi rezidencia? kakihara-mennyország láncokkal, vagy save the green planet féle kéjlak?
jack: ok, kitalálunk vmit, de úgy tűnik, ez a mostani szombat csak nem akar összejönni (szerintem maradjunk csak a péntek esti 1-2 filmnél, bútorcígölés után lazítónak :). jövő hétvégén háromfelé kéne szakadnom (1. családi program, 2. hagyományos mozi "mystic commander"-rel, 3. házimozi kibővített két toronnyal), nem tudom még, hogy fog sikerülni a dolog.
Csao En mennek szivesen. :) Itt amugy minden klafa, bejartam fel londont, ma akarok Imaxozni, de a Planet Hollywoodot mar lecsekkoltam. :) B*sszus, ezen a sz*r gepen rossz helyen van minden. Se felkialtojel, se ekezetek. :( Na Jack: Lattam a 2 dvd-t egy helyen 15 es 18 fontert. Nem tul olcso, de egyelore ez van. Megvegyem ennyiert vegso esetben? Na mentem, legyetek jok.
biztos elijeszetetted őket a final destination-nel. otsi biztos nem ér rá, ugyanis a mérlegképes könyvelőire készül. lehet, ez ilyen klasszikus KM lesz, amin csak az alapítótagok vesznek részt (mint a régi szép időkben)? :]
ha nincs kellő érdeklődés, akkor szerintem napoljuk el a horrormozit. ...mit szólnál egy futurama maratonhoz? ;]
nem ugrál senki, hogy akar jönni szombaton. tovaris dolgozik és amúgy sincs jól, megy utálja a horror-t (dark water 10/9 :)), klaca angolhonban telel, warren sapp mittoménmitcsinál, ichi és kedves sw rajongó barátja? :)