Juj az nagyon jó lenne! Már kezdtem lemondani róla,hogy valaha is meghallgathatom azokat a számokat. Mailen is átjönnek az mp3 formátumú dalok,csak azzal lehet némi gond, hogy többet kell vesződni,mert úgy tudom meg van határozva,hogy max mennyit lehet csatolni,így lehet,hogy több mailre lenne szükség. Az email címem: annais@tvn.hu, az msn címem pedig : h.annais@hotmail.com, de nekem windows messengerem van. Nem tudom van-e különbség. xD
spirit, megvannak azok a számok nekem mp3ban. Nem tudom már honnan töltöttem le. Ha megmondod, hogy tudnám neked elküldeni, szívesen megteszem. Antitalentum vagyok.
A yahoo messengeren kívül nem tudok más megoldást, hogy tudnám átküldeni. Mailen átmegy az mp3?
Kedd este. Mindig is szerettem volna, csak lebeszéltek róla, meg nem is igazán volt ötletem, hogy pontosan mit... Aztán kb 2 hete kitaláltam ezt a mintát. Valamivel nagyobb, mint az órám...
Szóval aludtam rá párat, és még mindig úgy éreztem, hogy szeretném... Ugyhogy elmentem egy szalonba (tudom ajánlani, szépen dolgoznak :)) és megcsináltattam... :)
A "Life Is An Open Road" az eddigi legigazabb mondat, amit valaha hallottam... :)
Bryan possibly performing at ONE FESTIVAL in Israel
October 01, 2007
ONE FESTIVAL Bryan may be performing in Israel and occupied Palestine as part of the One Voice festival, which calls for an end to the Israeli-Palestinian conflict. The simultaneous shows are on 18 October in Tel Aviv and Jericho, but please note: BA's appearance on this show is still UNCONFIRMED.