Évekkel ezelőtt felmerült bennem,csak meg kéne szerezni az En Concert-et bakeliten is.Kaptam is egy szép kövér árajánlatot (akkoriban kb egy havi átlagkereset volt) a fotóalbumos verzióra,anélkül egy picit kedvezőbb lett volna.Kissé csodálkoztam mi kerül ezen ennyibe,természetesen kihagytam a lehetőséget.Párizsban viszont mindkettőt sikerült begyüjtenem elfogadható áron.Azóta a cd-vel felváltva hallgatom és nagy élmény feltenni a lejátszóra végre,igaz a Deshabillez-moi lemaradt,de valahogy a lemez mintha jobban közvetítené a koncert hangulatát.Nálam valahogy így néz ki a Top 10:Mivel az első lemez amihez szerencsém volt az Ainsi soit je,ezért valahogy ez áll hozzám a legközelebb -Sans contrefacon,-Pourvu Qu'elles...,-Ainsi soit je...,-Regrets,-Innamoramento,-C'est une belle journée,-Peut-étre toi,-Deshabillez-moi,és a két szép felvezető számot igen különlegesnek tartom,ezért ők zárják a sort-L'horloge,-Agnus dei.Azt hiszem mára ennyit...
A "L'amour N'est Rien" már Oroszországban is megkezdte hódítását
A május 15-21 közötti periódusban a "sztrip-tease"-dalocska az előkelő 19. helyet szerezte meg, mellyel egyből sikeresebb lett, mint a "Q.I" vagy a "Fuck Them All" (22)
A BERCY 2006 CD/DVD előre beharangozott (remélhetőleg már utolsó) dátuma: 2006 NOVEMBER 14 és 17 KÖZÖTT
...Hát igen,alighanem a hosszútávú megoldást egy secam-os lejátszó fogja jelenteni.Kár hogy nem jelent meg dvd-n kissé féltem a kazit,sajnos előbb-utóbb várható a leromlása,jó lenne ha kiadnák valami időtálló formátumban is.
Nekem megvan PAL-ban - nem kevés utánajárást, és egy kis pénzt is igényelt -, és VCD-n is. A Je te rends ton amour VHS az, ami SECAM-os, de az csak amolyan dísz a videokazettás polcomon.
Sikeresen megszereztem az En concert-et,nem is volt olcsó mulatság,csak éppen secam-ban küldték el nagy örömömre.Nagy élmény volt fekete-fehérben is,de azért színesben lett volna az igazi.Az kiderült hogy egy szinte teljességgel átírhatatlan kazetta.Nagy nehézségek árán sikerült vmit alkotni,így már színesben is "élvezhető".Ehhez képest egy rossz minőségű verkfilm még jó is,pláne annak akinek van... Eddig inkább arra koncentráltam hogy a lehető legjobb minőségben élvezhessem a zenét.A szokásos kiadványokon kívül nem sok mindenem van,igaz mindegyikből több példány is ,nehogy valahol ne legyen.Tehát egy ilyen kategóriájú "mézesmadzag"számomra több mint figyelemfelkeltő... :-)
moncsiponcs@freemail.hu az MSN címem, ha szeretnél vegyél fel bátran sz re hard. :) A tied mi is? :) Ha lesz iwiw meghivom, küldök neked, nem felejtelek el. :)
Szia Giorgio! Gondoltam megérdeklődöm hogyan érzi magát leendő Nathalie Cardone lemezem?Egyébként kiderült, egyik ismerősöm volt a legelső Mylene koncerten,így most kikérdezem hátha emlékszik még valamire, lévén az eddig megjelentek közül nálam ez a favorit,s ugye néha nem árt egy kis plusz infóhoz hozzájutni!
hogy lehet itt beállítani, hogy ne keljen minden egyes belépéskor bejelentkeznem? és amúgy valaki diaksziget.comra nem akar egy mylene oldalt csinálni???