Bár csak a nickjét ismerem, 1x,2x fejbelőttük egymást publicon, de személyesen nem találkoztam vele, csak 2 klántársával, márha még mindig FeaR-es. Bár kétlem. Na mind1. Gyüjjön.
1 sör max. Nem nagyon akarok inni megmondom öszintén. Nincs nyitva semmi egyébként a környéken. de inkább siess ne forumozz, mert elmegy az utso és sosem érsz ide! :)
Hmm. Most waroztam. de itt amit írtam csatin a war után a klánnak, akiknek segítettem:
[22:35] háát. többet én nem warozok. most megmondom
[22:35] felbaszom az agyam feleslegesen
[22:35] és még szar is vagyok...
[22:36] 2 lövésem volt, amire azt mondom vágtam a helyzetet
[22:36] küldjem a demot? :)
[22:36] persze ha csak röhögni akarsz :)
[22:36] én voltam a legszarabb
[22:36] volt hogy már én is kiröhögtem magam :)
[22:38] nekem azóta így megy, hogy bejöttem a szobámba a géppel
[22:38] nemtom mi van
[22:38] eddig a cs-re, net-re, egérre, asztalra fogtam
[22:38] de asszem az agyammal van baj
[22:39] tuti. Full máshol jár szerintem és ezért van az, hogy sokszor nem reagálok
[22:39] és tudom hogy ez van, mert már lassan 1 hete itt van a gép, és nyomtam funplay-t, de az szörnyű volt
[22:39] jaja
[22:39] asszem ennyi volt a CS-s pályafutásom
[22:39] elvonóra kell mennem
[22:39] mert abba akarom hagyni
[22:40] csinálgatom szivesen a múvikat ha kell vkinek, csak 1 tényt fogadjon el: Seggárd iszonyat hangulatfüggő
[22:40] bye
Na. mind1. A lényeg, hogy asszem öltözök és indulok, mert elment a kedvem. Faszomba...
Gondoltam csak ugy, hogy ne unatkozzam, meg te sem. :) Le van zsirozva a fönök külföldön van, ergo semmi esély a gebaszra. Ha van kedved gyere. Mondtam. Na akkor mi a szitu?
Mondom még1x a történetet. Szal. Hangszóró pittyeg, aztán semmi. Mondom biztos akkor hálozatra ment. Nem. Ki van kapcsolva. Joh. Akkor töltöm, mert valószínűleg hívtak, várok egy kicsit, bekapcs. Aztán híjjtá. Szal akkor bemenjek? Mert ha nincs értelme, akkor nem megyek. De ha beszélnivaló van akkor indulok.
Hmm azon gondolkodom hogy vajon megkérdezzem-e, bejöhetsz. de ahhoz fel kell állnom innen és átmennem a szomszéd szobába. Csak hogy értsd; nem a Gábor van bennt.
Enyhe netkóságot észlelhető diagnózist állapítanék meg, mivel magamnál ezt már megtettem :)
Csáh!
Túl vagyok a családi pofaviziteken, kajáláson, piálásokon, stb..
Szal most q|äval itt nyomjuk a KeggART Entertainment-et :) Ám bármikor szííívesen felállok innen, hogy lássam ahogyan a piát görgetitek lefelé a torkincátokon. :)