szívesen látunk jövő héten szombat és vasárnap az Új-udvarban, ahol a Magyar Asztali Bajnokság lesz, szinte mindenkivel találkozhatsz akit itt a topicban megtalálsz, illetve sok on-oline játékossal. Én spec. csak admnisztrálok, úgyhogy közben szívesen játszom Veled is, és ha gondolod, segíthetsz a Cateringben is :-)
Jut eszembe, ha bárki asszonya/ura unatkozna a HO idején, szívesen veszek minden segítséget. Tudjátok, üdítőadagolás, szendvicskészítés :-)
Ja, közben már a shunter is mondta, hogy többször is látott ilyet és mindannyiszor szóltak a Dave-nek...
Én meg csak úgy elképzeltem, hogy WTTC döntő 30. játszmájában, amikor a HUN A-nak már csak egy döntetlen kell, akkor hirtelen befigyel egy ilyen játszma (na jó, tudom, irreális feltételezés, hogy az utolsó játszma még éles legyen)...
Jövő hétvégén lesz a Magyar Asztali Tantrix Bajnokság, a topic legtöbb tagja ott lesz és játszik, sőt sokan jönnek külföldről is. Részletek: www.tantrix.hu
Van olyan hely szép fővárosunkban, ahova egy készlettel nem rendelkező valaki (én) lejárhatna tantrixozni? Eddig csak online játszottam, de érdekelne élőben is.
"Érdekes játszmák a nagyvilágból" rovatunk jelentkezik helyszíni tudósítással a Visszanéző Szobából:
Zormac-0-Robot-0-2006-08-18-2043
Szóval egy játszma végeredménye akkor 0-0, ha a játszma menet közben véglegesen blokkolttá válik, azaz valaki nem tud lépni. Fenti játszma érdekessége, hogy nekem valóban nem volt semmiféle lehetséges lépésem. Azonban nem is én következtem!
A Robotnak pedig sokféle lehetséges lépése is lehetett volna, tehát a játszma tévesen lett "lefújva".
Szeretnék bemutatkozni nektek. A nevem Matócsi Krisztina Beatrix és 2006 Augusztus 1-én hajnali 0:37-kor születtem 56 cm-rel és 3,37 kg-mal. Mivel lány vagyok megmérték a mellbőségemet is: ez 32 cm-nek bizonyult.
Édesapámtól kaptam a vezetéknevemet, édesanyámtól az első keresztnevemet, a második keresztnevem pedig közös megegyezés alapján lett választva.
Most még kissé fáradt vagyok, de holnap vagy holnapután amikorra már én is és édesanyám is kipihentük a születésem fáradalmait szívesen látok mindenkit a Semmelweis II. szülészeti klinikán ahol is személyesen is találkozhattok velem.
Akkor már itt egy legelésző zsiráf is. A felette levő pöttyöt nem teljesen tudom mire vélni, de ezennel képaláírás-versenyt hirdetek ennek kiderítésére, a győztes hazaviheti a teljes zsiráfot.
A játszma végeredménye valóban különleges. De magáról a játszmáról valami olyasmi jut eszembe, hogy "szabadmatt 56 lépésben". Z-é viszont nagyon állat ;-)